Διαφημίσεις

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησε κάτοικος της Εύβοιας που κάηκε το σπίτι και η επιχείρησή του στο MEGA, λέγοντας «καήκαμε από πυροσβέστες που δήλωναν ότι αυτά τα σπίτια θα καούν, επειδή είναι παράνομα».

«Τα χρήματα δεν πρόκειται να φτάσουν. Μετά την πρώτη αρωγή, θα πρέπει να βρούμε εμείς τρόπο να βρούμε τα χρήματα μέχρι να αποζημιωθούμε», είπε ο Αγησίλαος Βούλγαρης, επιχειρηματίας στην Τσαπουρνιά Ευβοίας.

«Δεν σκέφτομαι να φύγω από την περιοχή, αλλά να μείνω με τους άλλους κατοίκους να δούμε τι θα κάνουμε. Τα δάση πρέπει να αναδασωθούν και να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα», είπε και ανέφερε ότι το κράτος δεν αφήνει του ρητινοκαλλιεργητές, οι οποίοι γνωρίζουν τα δάση και θα μπορούσαν να αναλάβουν αυτές τις δουλειές υπό την ηγεσία της δασοπυρόσβεσης, να το κάνουν αυτό. Αντιθέτως, το Κράτος σκοπεύει να αναθέσει αυτές τις εργασίες σε εταιρίες.

Όλα τα σωματεία των ρετσινάδων, αλλά και κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι συγκεντρώθηκαν στην Στροφυλιά για να διαμαρτυρηθούν.

«Μου φαίνεται παράλογο όλο αυτό το πράγμα. Καήκαμε από πυροσβέστες που δήλωναν ότι αυτά τα σπίτια θα καούν επειδή είναι παράνομα. Δεν το έλεγαν όλοι προφανώς. Άλλοι έλεγαν ότι μαζέψτε τους Ρουμάνους πυροσβέστες γιατί θα τα σβήσουν όλα. Οι Ρουμάνοι ήταν αποδοτικοί και έσβηναν τις φωτιές, οι δικοί μας δεν είχαν νερό, δεν ήξεραν πως να τα σβήσουν… Έχει διαλυθεί ο μηχανισμός», κατήγγειλε ο κ. Βούλγαρης.

in.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Εύβοια – «Μαζέψτε τους Ρουμάνους πυροσβέστες γιατί θα τα σβήσουν όλα»”
  1. sxedon ola ta spitia stin ellada einai paranoma xtismena me meso. I alithia einai poli pikri alla etzi einai ta pragmata. Ektos afto i kibernisi pou psifise aftous kai tous proigoumenous mas eixoun xegrapsi san sinanthropous tous. Enas astegos kai apotiximenos apo tin germania.tha girisi o troxos kai tha gamisi kai o ftoxos.Nomos tis elxis…

  2. ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΗΡΩΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ? ΞΕΡΕΙς ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙς ΚΑΦΕ 364 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΣ να τα βαλεισ με 3 μετρα φωτια? Τον πατερα τους να στελναν θα την εσβηνε. Ετσι παει, 50% και ανω ειναι δημοσ υπαλληλοι και ξερουν οπως τα κοπροσκυλα ποτε δεν δαγκωνουμνε το χερι που μας ταιζει…..παλι καλα που ζειτε οι καμμενοι

  3. HK45 ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΩΘΟΎΜΕ..Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΝΑ ΤΙΣ ΣΒΗΣΕΙΣ Π ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ..ΚΑΙ ΨΙΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek