15:10 - 19/08/2021

Συγκροτηθηκε Κυβερνηση του Βουνου ;…Αληθεια η Μυθος ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οταν ακους μια ιστορια χωρις να μπορεις να την διασταυρωσεις πρεπει να βαζεις στο νου σου αν συντρεχουν λογοι και συγκηριες η ιστορια που περνα απο τα χειλη των συναθρωπων σου ..εχει και λογους να συμβαινει !

Με το δικο μου φτωχο μυαλο βρισκω πολλους λογους , παρα πολλους λογους ! Σε μια “δημοκρατια” που παραβιαζει το συνταγμα της , σε μια “Δημοκρατια” που εχουν καταπεσει οι νομοι , εκει που οι ακαδημαικοι εξαγοραστηκαν και η δικαιοσυνη συναινει … “κοιμουνται” οι λογοι που μια ιστορια σαν και αυτη την κανουν να ειναι εφικτη και οχι Μυθος !

Προσωπικα πριν ακομα συμβουν τα ανειπωτα που ζουμε εχω θεσει την αποψη μου που μιλα για επιθεση κατα της ανθρωποτητας , φανταζομαι οτι ο μονος τροπος να αμυνθεις σε εναν αντιπαλο που καταπατα τους νομους και σου επιτιθεται ειναι να σταματησεις και εσυ να ακολουθεις τους νομους που εχει δημιουργησει ο εχθρος σου !..Ειναι το πλεον λογικο να κανεις αν-οταν βρισκεσαι σε πολεμο !

Ακουσα σημερα ακαδημαικους να μιλουν για υποχρεωτικο εμβολιασμο ακομα και σε παιδια 5 ετων , ακουσα υπουργους να υποστηριζουν για εμβολιαστικα κεντρα στα σχολεια , ειναι ξεκαθαρο οτι η εξουσια της Ελλαδος αδυνατει επι σκοπου και συμφεροντος να ακουσει , να διαβασει τα αποτελεσματα των εμβολιων παγκοσμια , η εξουσια στην Ελλαδα δεν θελει να μετρησει και να καταγραψει της παρενεργειες των εμβολιων , η εξουσια στην Ελλαδα προτρεπει να μην μιλουν για της παρενεργειες οι παιδιατροι ! Αν αυτα τα λιγα απο τα πολλα δεν κανουν ολους μας να αντριχιασουμε …τοτε οι λογοι που πλεον “κοιμοντουσαν” ειναι ικανοτατοι να εχουν δημιουργησει πραγματικοτητα και οχι Μυθο!

Μπορω να φανταστω και την εξελιξη η τους στοχους αλλα …ακομα δεν θα μιλησω …θα αφησω της εξελιξεις να μιλησουν πια !

Η συσταση απο οτι ακουω ..ισως απο εναν Μυθο ισως απο μια αναγκη που κανει και τους θεους να ακουσουν ειναι η εξης ..!

Με απόφαση της ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ:

Κυβερνήτης : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Συν-Κυβερνήτης: ΗΝΙΟΧΟΣ

Τομέας Αμύνης: ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ

Τομέας Εξωτερικών Υποθέσεων : ΑΛΕΠΟΥ

Τομέας Εσωτερικών Υποθέσεων: ΜΕΛΙΣΣΑ

Τομέας Αγωγής: ΦΩΤΕΙΝΟΣ

Τομέας Αρωγής: ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΧΕΙΡΩΝ

Τομέας Δικαίου: ΑΡΕΙΟΣ

Τομέας Δημιουργίας: ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Θα ερευνησω και θα επανελθω για το θεμα του “μυθου” η της σκληρης αναγκης που καποιοι συναθρωποι μας μαλλον ενιωσαν στην καρδια και στην ηθικη τους !

Stranger …

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Ο χειρότερος 08/19/2021 @ 3:20 ΜΜ

    Τη φωτό με τους συμμορίτες τι την βάλατε, για καλό; Λίγο ιστορία να διαβάσει κανείς, θα καταλάβει.

  2. Κυβέρνηση των Ελλήνων

  3. ονειρευτης 08/19/2021 @ 7:03 ΜΜ

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΡΕΙΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ…ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ… ΑΧ ΡΕ STAGER ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

  4. Απο τη στιγμη που η γουρλοματα γκαντεμοσαυρα περιστιχοιζεται απο παιδεραστες ειναι αυτονοητο οτι εκβιαζεται απο φαρμακευτικες και αλλους πολλους. Αρα εχει χασει καθε νομιμοποιηση και η κυβερνηση βουνου ειναι επιτακτικη. Οποιος δεν το εχει δει να δει τωρα την εκπομπη του Τραγκα απο 22 Φεβρουαριου 2021 για να καταλαβει

    https://www.youtube.com/watch?v=HZH3D80q2YA

  5. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 08/19/2021 @ 9:48 ΜΜ

    Ξεχασε να βαλει Ιωαννιδη και Παπαδοπουλο θα καναν τουμπες τωρα απο την xαρά τους με αυτα που συμβενουν . Η χουντα καλά κρατεί. Και η βλακεία επίσης.Συντροφε καπιταλιστή ….

  6. Αν υπηρχε πρεγματικη κυβερνηση που κοιταζει τα συμφεροντα του λαου θα επρεπε να μιλαει καπως ετσι

    https://www.bitchute.com/video/1U8Ybo0DHQna/

    Δυστυχως ειμαστε χειροτερη μπανανισ , το μεξικο ειναι ετη φωτος μπροστα στην προστασια του πολιτη

  7. ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ 08/20/2021 @ 1:46 ΜΜ

    ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΜΟΣ, ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΝΟΙΑ, ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ,;;;;;

  8. ΙΑΤΡΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ 08/20/2021 @ 3:27 ΜΜ

    Ναθ βασικα θεωρω οτι ολοι οι ελληνοχριστιανοι πασχουν απο διπολικη διαταραχη καθως μαλιστα πιστευουν οτι ειναι απογονοι των παιδεραστων και οχι τεκνα Θεου οπως ολοι οι ανθρωποι και ο υιος του ανθρωπου που ειναι και απο την ΑΦΡΙΚΗ. Θα ελαγα οτι ο εθνικισμος γενικοτερα ειναι μια ψυχοπνευματικη ανωμαλια που εντοπιζετε σε ηλιθιους συμφωνα και με τον Νιτσε.

  9. Γεώργιος Παπαδόπουλος 08/20/2021 @ 8:52 ΜΜ

    @ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Τρικυμία εν κρανίω. Αν η χούντα καλά κρατούσε, θα ήσουν ελβετία τώρα. Ο κομουνισμός καλά κρατεί θες να πεις. Έ ρε κομούνισμα που έχετε φάει οι περισσότεροι και παραλληρείτε βλέποντας παντού ακροδεξιούς… .

  10. Λαέ μη ξεχνάς το τόπο που πατάς τον λευτερωσε ο Άρης κ το εάν ελλας

  11. Το κονσερβοκούτι γυρνάει γυρνάει γύρω απ το λαιμό τους

  12. ο άρης ήταν δολοφόνος, πούστης και άπατρις.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*