21:36 - 17/08/2021

Οσο τα τρολακια των Μασονων συνεχιζουν τοσο θα λυσαω να φωναζω …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Την τελευταια εβδομαδα εχουν λυσαξει τα στημενα τρολακια , κραταω αρχειο για ολα ..οπως κραταω αρχειο για τους θανατους που θα προσπαθησετε να κρυψετε ! Δεκα χρονια κινηση στο ηλεκτρονικο εγκλημα δεν εκανα τωρα θα κανω ομως και θα διεκδικησω τοσα πολλα που θα σας φυγει ο κολος οταν ερθει το μπουγιουρντι !

Οσο το παιζεται ηθικοι και σοκαρισμενοι περι πωλησης προστασιας τοσο δεν θα σταματαω να σηκωνω αρθρα για την προστασια και την θεραπεια , δεν υπηρετουμε το ιδιο αφεντικο κυριοι και αυτη η σκιερη μαχη δεν θα περναει παντα με εμενα να λεω ..αστο !

Προφανως η νεα ταση αγανακτησης και σοκ που ασχολουμαι με τη προστασια και θεραπεια ενοχλει καποιους ..σε καποιο τομεα … εγω γνωριζω και ποιους και σε ποιο τομεα ..και εχω ηδη δημιουργησει 600 στοματα να περνανε το μηνυμα …το οποιο δεν ειμαι χαζουλης να γραψω !.. Στοματα και συνειδησεις με δικη τους πλεον αποψη λογω εμπειριας !

Μπορει να ειναι ενοχλητικο να μην εχετε την εισροη στα κρεματορια που θελετε στους επομενους μηνες ..τι να κανω εγω λοιπον τωρα ..εχω την απολυτη συμπαντικη δικαιολογια ..συγνωμη μαυρε μου ..αλλα ειναι η δουλεια μου ..κονομαω απο αυτο , συγνωμη για την μειωση αριθμων !

Ξεκαθαρα ξανα και ξανα ..ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΟΣΟΚΟΚΟΜΕΙΟ στην επομενη φαση τους , εχεις πλεον 5 εκατομμυρια διπλα σου να σου μοιρασουν απλοχερα απο μεταλλαξη μεχρι ;;;… ποιος να γνωριζει το μεχρι οταν οι μικροι θεουληδες της επιστημης αποφασισαν να γαργαλησουν το 7% του dna λες και μιλαμε να ψαξουμε κανα δυο συρταρια να δουμε τι θα βγει !

Ειμαι τοσο τρελος με το θεμα , ειναι τοσο σημαντικο το θεμα που δεν μου φαινεται καθολου παραλογο να δεις το Κατοχικα Νεα για ενα μηνα σερι να σηκωνει μονο αρθρα καλεσματος προστασιας και θεραπειας !

Εσεις τα τρολακια θα με κανετε να κονομησω ..και γνωριζεις οτι λεω το εννοω , συνεχισε εχω κανει φακελο για ολους ..τα διαφυγοντα που θα πληρωσετε κλαιγοντας (ξανα και ζητωντας συγγχωρεση ) δεν θα μπορεσετε να τα μαζεψετε ολη σας την ζωη ! Συνεχιστε θελω να γεμισει το πορτοφολιο μου απο εσας ..και πιστεψτε με ο εισαγγελεας θα εχει στα χερια του τοσο σιγουρους αριθμους στερησης εισοδηματος που θα πρεπει να παραιτηθει για να μην σας στειλει στο σκαμνι! ..

Γνωριζεται ελπιζω οτι ο νομος ειναι ξεκαθαρος περι συκοφαντικης δυσφημισης , απειλων , εξιβρησεως κοκ κοκ … θα σας κρυψει μια ip και ενα εμαιλ μαιμου ; Μηπως δεν θυμαστε οτι μπορει να καταγραφω εδω και δεκα χρονια; ..

Εχω πολλα μαζεμενα εδω και πολλα χρονια και ηρθε η ωρα να διεκδικησω πισω τον χρονο μου , της προσβολες , της απειλες ..ολα!Μα πανω απο ολα την στημενη πρακτικη καταστροφης του εργου μου …της κονομας μου οπως λετε ..και επρεπε να την φερω σε πολυ υψηλα νουμερα την κονομα ωστε να μπορω να ζητησω τον κολο του αφεντικου σας !

Για σενα που βλεπεις το ξεσπασμα μου …ενοχλω να σου μιλαω για το αυριο , ενοχλω να σε βαζω σε σκεψεις , να σε βαζω να προσεχεις και να προστατευεσαι , ενοχλω να σε κανω δικτυο και να κερδισεις , ..δεν πρεπει να κερδισεις ποτε , δεν πρεπει να κερδισω ποτε ..γιατι καποιοι μαυροι εχουν αποφασισει να ελεγχουν της ζωες των ανθρωπων απο τις σκιες !

Ετσι ξεκινησαν και με το ελληνικο νομισμα με το που ειδαν οτι αρχισα να σηκωνομαι , ετσι ξεκινουν και τωρα …αλλα δεν ειναι το ιδιο πια , εδω μιλαμε για ζωη και θανατο !

Ακου , σε θελουν ξεφραγο αμπελι σε ολα , απο υγεια μεχρι πορτοφολι ,..η προταση μου τσουζει ..κοβει μεροκαματο σε συμφωνιες διςεκατομμυριων , τους κοβω πελατες απο τα εμβολια και απο το πρωτοκολλο θανατου ..που κανεις δεν γνωρισει ποσο παει το κεφαλι που θα γραψει κοβιντ!

Στο εγραψα παλια , της μπιζνες του τρομου τους της καναμε μπιζνες για την προστασια και την τσεπη μας ..!

Ολοι οι Ελληνες πρεπει να εχουν + προστασια σε αυτο που φερνουν , δεν θες να εχεις ; Κλειδωσου σε ενα υπογεια για 4 μηνες !… Θες να μην κλειδωθεις ; Παρε το ασθενοφορο τσεπης , θα σου δωσει την μεγαλυτερη προστασια που μπορεις να εχεις αυτη την στιγμη ..! Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι επειδη το ψεκαζεις σε στομα μυτη οτι θα πας να δινεις γλωσοφιλλα σε εμβολιασμενους , θα προσεχεις επι δεκα αυτη την φορα ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !

Θεραπειες …ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ αρα οτι εχεις στα χερια σου που θα σε ανακουφισει η θα σε θεραπευσει απλα..ΘΑ ΣΟΥ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ! ..Πιο απλα δεν γινεται !

Ολοι οσοι μπορουν να κατανοησουν πρεπει να εχουν αυτο το οπλο στα χερια τους ,.εμαιλ στο katohika@gmail.com με τιτλο με ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ !

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. https://prnt.sc/1q770fd

    Μμμμμμμ …🤔. Δεν ξέρω και καλά αγγλικά τα παίξε το bot η όχι?

  2. Είσαι ΔΥΝΑΜΗ αδερφέ STRANGER

  3. Έχω στείλει 5-6 mail και δεν είχα απάντηση. Τί γίνεται;

  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 08/18/2021 @ 1:12 ΜΜ

    Ο χρονος τα αποκαλυπτει ολα. Ο Μητσοτακης πχ σκουζει για τα εμβολια γιατι θελει να μας σωσει. Ο Βασιλακοπουλος κ η Πελωνη τα ιδια. Αλλος σκουζει κατα αυτων διοτι πιστευει οτι δεν θελουν να μας σωσουν.Ο χρονος θα δειξει τον σωστο κ τον λαθος. Το καλυτερο να εισαι σαν τη μελισσα, να περνεις το νεκταρ απο τα ανθη κ να αποριπτεις τα ακαθαρτα κ βλαβερα,οπως ελεγε κ ο Αγ.Παισιος. θελει εξασκηση κ πειρα αυτο.Η προληψη του covid περνα μεσα απο αλκαλικη διαιτα δωρεαν,απο ασκηση κ χαρα. Ετσι απλα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*