Διαφημίσεις

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 2 – ΣΗΚΩΝΕΙ ΛΑΒΑΡΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! “Ελλάδα Απόψε”

triklopodia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
4 σχόλια στο “ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 2 – ΣΗΚΩΝΕΙ ΛΑΒΑΡΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!”
  1. Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει με αυτόν αλλά αυτό που ξέρω ειναι ότι η μάζα κοιμάται και όσοι και αν θέλετε να σώσετε το ελληνικό DNA κόψτε την πάρλα και κάντε πράξεις γιατί ο χρόνος φέτος τελειώνει οριστικά…

  2. Συγγνώμη φίλτατε κ.Αλεξίου αλλά, αν το (υποτιθέμενο 😉 Δελφικό Έψιλον είναι μούφα ,τότε είναι και ο Δ.ΓΙαννακόπουλος που το φοράει στο λαιμό, το έχει και στο γραφείο του. Προφανώς δεν παρακολουθείς τα ρεπορτάζ των υπολοίπων του..χώρου. Γενικά, τέτοιο ύμνο που να θάβει τον υμνούμενο είχα καιρό να δω. Θα περιμένω περισσότερα (από άλλους) πριν βγάλω συμπέρασμα.

  3. Εσείς εκεί στο Νοιάζομαι, πάτε να τετραγωνίσετε τον κύκλο; Τόση ημιμάθεια στην αρχαία ελληνική γραμματεία μας ποιούς εξυπηρετεί; Κι εγώ χριστιανός είμαι, αλλά δεν πρόκειται να αποδομήσω τον αρχαίο πολιτισμό των προγόνων μου. Ναι, το Ε είναι ΕΙ, αλλά παρακάτω τι λέει; Να διαβάσετε το κείμενο επακριβώς και ειδικά την αναφορά στα ομηρικά κείμενα και τη σημασία του αριθμού 5. Άκου υποδεέστερος συγγραφέας των ρωμαικών χρόνων ο Πλούταρχος! Σκορπάτε σκοταδισμό αντί για γνώση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek