Διαφημίσεις

Σχετική νηνεμία……Εντάξει διασύρθηκε η χώρα διασώθηκε το τρωμένο από τις τελευταίες καταστροφικές πυρκαγιές στην Τουρκία γόητρο του Ερντογάν. ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ..

Το ξέραμε πριν ανάψει και η ά σπίθα ότι έτσι θα γινόταν ήταν ο μόνος τρόπος πολιτικής διάσωσης του ΝΑΤΟικού Σουλτάνου που ο λαός του τον έβριζε στην κάμερα όπως τον δικό μας σήμερα.

Δεν σας κάνει εντύπωση που τα φερέφωνα της εξουσίας ανοίξανε τα μικρόφωνα δώσανε βήμα στο λαό να μπινελικάρει ελεύθερα τον ”ηγέτη” του:;;

Όλα προς ανύψωση κύρους Ερντογάν προς την αποκατάσταση του από τη ΝΑΤΟική σύμμαχο;;;έγινε πραξικόπημα όχι μπιτζάμας αλλά πυρκαγιών στην Τουρκία;;ίσως. Οι Τούρκοι τον έβριζαν χειρότερα τώρα όλα εκτονώθηκαν…..

KAI OMΩΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Ο υπουργός Γεωργίας και Δασοκομίας της Τουρκίας δήλωσε ότι δεν έχουν απομείνει δασικές πυρκαγιές στη χώρα που απειλούν ανθρώπινους οικισμούς.Nα δείτε που από αύριο το πολύ μεθαύριο θα επανέλθουμε στην κανονικότητα δηλ. στον εφιάλτη της κορωνοχούντας αφού στην Τουρκία όλα έσβησαν.. εκεί πάντως τους έσωσε η βροχή…

Τον σώσαμε τον καρντάσι κινδύνεψε πολιτικά ….και κατά προτίμηση κάψαμε και την Εύβοια;; που έχει Μικρασιάτες πρόσφυγες όλα καλά: ταμάμ σύντροφε/καμαράντ του ΝΑΤΟ!!!

o νέος ξεριζωμός…..

Και βέβαια ανοίγει το πλάνο όπως όλος ο κόσμος και το TRT να δείξει ότι πατσίσανε .. οι κακοί Έλληνες που τους έκαψαν αυτό ήτα το αφήγημα της yeni safak άλλωστε , καλά να πάθουν….Ο Ερντογάν πήρε το αίμα του πίσω. Παραμύθι. Τον Ερντογάν πήγαν να τον φάνε από μέσα να τον ρίξουν με πραξικόπημα πυρομανών.Αυτό είναι όλο και εμείς του προσφέραμε σανίδα σωτηρίας του ” ευλογημένου” ΝΑΤΟικού Σουλτάνου πολλά τα έτη πολυχρονεμένου στρατάρχη των Γερακιών του ΝΑΤΟ Αδελφού και Συμμάχου!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος ολοκαυτώματος!!! Η Ελλάδα κάηκε για να διασωθεί από πολιτική κατάρρευση μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Τουρκία ο πολυτιμότερος παράγοντας του ΝΑΤΟ ο Ερντογάν;;

Σε πόσο δύσκολη θέση βρέθηκε ο Ερντογάν αποδεικνύεται κι από το γεγονός ότι η Τουρκία θέλει να ερευνήσει την εκστρατεία «ταπείνωσης» που υπέστη για την οποία ο Ερντογάν κατηγορεί το εξωτερικό.
Θα ξεκινήσει έρευνα για να εξακριβωθεί αν τα tweets “HelpTurkey” προορίζονταν “να δημιουργήσουν άγχος, φόβο και πανικό στον πληθυσμό και να ταπεινώσουν την τουρκική κυβέρνηση”. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν επιτρέπεται πλέον να μεταδίδουν ζωντανά πλάνα από τις πυρκαγιές.
Σε δύο εβδομάδες, οι πυρκαγιές στην Τουρκία έχουν κάψει περισσότερες από τρεις φορές την περιοχή που επλήγη σε ένα μέσο χρόνο.
Η φλόγα της διαμαρτυρίας καίει τόσο έντονα όσο οι δασικές πυρκαγιές που καταστρέφουν αυτήν την περίοδο την Τουρκία. Σε μια βαθιά διχασμένη χώρα, οι πυρκαγιές που μαίνονται στην Τουρκία, οι οποίες έχουν αφήσει οκτώ νεκρούς και χιλιάδες θύματα, προκαλούν πολύ έντονη κριτική κατά της διοίκησης της κυβέρνησης.

Το Σαββατοκύριακο, ο Τούρκος πρόεδρος φαινόταν εξοργισμένος που η χώρα του εμφανίζεται να ζητά βοήθεια. «Σε απάντηση, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που πρέπει να ειπωθεί: Ισχυρή Τουρκία», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χαρακτηρίζοντας τα tweets της #HelpTurkey «τρόμο με ψέματα που διαδίδονται από την Αμερική, την Ευρώπη και κάποια άλλα μέρη του κόσμου». Ενώ προανήγγειλε νεό νόμο για Οκτώβρη για να περιορίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έλα εντάξει τον βγάλαμε από την δύσκολη ΝΑΤΟ-ικός σύντροφος να πάει χαμένος;;;;;

Η πιο αποτυχημένη εμφάνιση του Σουλτάνου ήταν όταν επιβιβασμένος με πούλμαν διερχόταν τα καμένα στην Μαρμαρίς και πέταγε στον αφυδατωμένο καμένο κόσμο σακούλια με τσάι….σε μια απέλπιδα προσπάθεια ν΄αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα.

« Στο Ισραήλ λιγότερο από 1 % των δασικών πυρκαγιών είναι φυσικές : πάνω από 99 % οφείλονται σ΄ανθρώπινο παράγοντα…..Τα αίτια των πυρκαγιών στην Ελλάδα φέρονται να διερευνώνται, αλλά τουλάχιστον όσον αφορά ορισμένες από τις φωτιές που μαίνονται σε όλη τη νότια Ευρώπη και την Τουρκία, υπάρχει υποψία ανθρώπινου παράγοντα. Μερικές φορές ο ένοχος δεν είναι ένας άσχετος που πετάει ένα τσιγάρο που σιγοκαίει ή αφήνει μια φωτιά στο μπάρμπεκιου χωρίς σβήσιμο, αλλά σκόπιμη κακία, δόλος.haaretz Και βγήκε ο δικός μας και μίλησε για φυσική καταστροφή. Καλά συμβούλους έχει ή τον καίνε;;; Eδώ βοά ο πλανήτης…Η Ελλάδα συγγνώμη δεν είναι Μέση Ανατολή είναι Ευρώπη είναι ουδέτερη Ελβετία η Ελλάδα δεν έχει εχθρούς έχει μόνο φίλους και πιστούς συμμάχους…

dimpenews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek