22:18 - 08/08/2021

Έξι μικρά βίντεο και κάποια άρθρα που καταδεικνύουν ποιος έκαψε την Ελλάδα μας…!!!

Διαφημίσεις
Για να προκύψει μία πυρκαγιά απαιτούνται τρία στοιχεία ταυτόχρονα: οξυγόνο, καύσιμη ύλη, και μία πηγή ανάφλεξης (ignition source). Αυτό είναι το Τρίγωνο της Φωτιάς.
Η λέξη «ταυτόχρονα» είναι σημαντική: πρέπει να υπάρχουν και τα τρία αυτά στοιχεία ταυτόχρονα ώστε να προκύψει μία πυρκαγιά. Εάν εκλείψει ένα από αυτά τα τρία στοιχεία, τότε η πυρκαγιά παύει να υφίσταται. Στην περίπτωση των δασικών πυρκαγιών, υπάρχει τόσο το οξυγόνο όσο και η καύσιμη ύλη (δέντρα, θάμνοι, ξερά χόρτα). Αυτό που λείπει ώστε να εκδηλωθεί η δασική πυρκαγιά είναι η πηγή ανάφλεξης.
Χωρίς πηγή ανάφλεξης, δασικές πυρκαγιές δεν υφίστανται. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, αυτό το οποίο λείπει από το αφήγημα όσων υποστηρίζουν ότι αυτό που ζει σήμερα η χώρα μας είναι αποτέλεσμα της κλιματικής κρίσης, είναι οι γενεσιουργές αιτίες (causal factors) των πυρκαγιών. Ποια η πηγή ανάφλεξης όλων αυτών των πυρκαγιών; Τα δέντρα, οι θάμνοι τα φυτά, τα ξερά χόρτα δεν αυτοαναφλέγονται από μόνα τους στους 40 βαθμούς Κελσίου!
Βίντεο:
 
Βίντεο ντοκουμέντο: Δημοτικός σύμβουλος προέβλεπε ότι θα κάψουν την Εύβοια για τις ανεμογεννήτριες (1:27 λεπτά)
Η ΡΑΕ είχε εκδώσει άδειες για Αιολικά πάρκα 15 μέρες στους δήμους της Εύβοιας που σήμερα καίγονται (1:40 λεπτά)
Όταν ο Μητσοτάκης δήλωνε επίσημα «Κάποια στιγμή θα καεί το δάσος, οπότε καλά κάνουμε και το κτίζουμε» (0:47 λεπτά)
Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Έδιωξε 5.000 δασοπυροσβέστες – Αρχηγός πυροσβεστικής ο Σ. Κολοκούρης που είναι κατηγορούμενος για τη καταστροφή στο Μάτι (1:52 λεπτά)
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Οι περίεργες eκρηξεις που περιμένουν ΕΞΗΓΗΣΗ (1:15 λεπτά)
Δασολόγος Γ. Ξανθόπουλος προς κυβέρνηση: «Με τις μαζικές εκκενώσεις του 112 αφήσατε να καούν πόλεις και χωριά» (15:16 λεπτά)
Αγνόησαν το Πρωτοποριακό Σύστημα Πυρόσβεσης TYFONAS – TYPHOON (2:58 λεπτά)
Άρθρα:
Κλιματική Κρίση, πυρκαγιές, οι φωτογραφίες της NASA και το “Τρίγωνο της Φωτιάς” 
Σάλος με βίντεο δημοτικού συμβούλου που έλεγε πως «θα μας κάψουν» λόγω ανεμογεννητριών 10 μέρες πριν…  
16/07/2020! Όταν ο Μητσοτάκης δήλωνε «Κάποια στιγμή θα καεί το δάσος, οπότε καλά κάνουμε και το κτίζουμε» [ΒΙΝΤΕΟ]
Κ.Μητσοτάκης: Έδιωξε 5.000 δασοπυροσβέστες – Έκανε αρχηγό Πυροσβεστικής τον κατηγορούμενο για το Μάτι Σ.Κολοκούρη (upd)
Στην απόφαση 2499/2012 του Συμβουλίου της Επικρατείας, με εισηγηήτρια την νυν πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, προβλέπεται ότι δύναται να χρησιμοποιηθεί αναδασωτέα έκταση, για την δημιουργία αιολικού πάρκου.
Γιώργος Τράγκας: Οι “φίλοι” και οι συγγενείς του Μητσοτάκη που ασχολούνται με τα αιολικά, ανοίγουν σαμπάνιες!
Π.Πολάκης: «H ΡΑΕ να ανακαλέσει τα αιολικά στην Β.Εύβοια “για να αρθούν οι φήμες” για πρωτοκλασάτο υπουργό»
Δασολόγος Γ. Ξανθόπουλος προς κυβέρνηση: «Με τις μαζικές εκκενώσεις του 112 αφήσατε να καούν πόλεις και χωριά» (upd)
Αδιαφόρησαν άπαντες για το καινοτόμο πυροσβεστικό σύστημα TYFONAS-TYPHOON
Γιαννης Κ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 08/09/2021 @ 12:27 ΠΜ

    Απίστευτο ρεπορτάζ ! Τα πάντα καμένα εκτό
    από το ……. !! Δείτε το βίντεο του Kimonas As
    .
    TATOI CLAB
    https://www.youtube.com/watch?v=_V–eKAK8XM

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*