19:18 - 06/08/2021

Ενω σας επιασε στα “πρασα” η κριση της φωτιας …. ειχατε προβλεψει να οργανωσετε τα νοσοκομεια;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μερικα πραγματα ειναι πολυ παραξενα στην καταστροφη μας ! Με μηδεν μποφορ ξεφυγαν οι φωτιες , πολυ εχουν μιλησει για ανυπαρξια …μετα με τα μποφορ λες δικαιολογμενα ..αλλα ..υπαρχει παντα το αλλα!

Ποιος θα μπορεσει να επωφεληθει αν η χωρα μπει σε κατασταση αναγκης ; Πρωτος απο ολους αυτος που ακολουθει το σχεδιο και τις εντολες , αυτος που με το στομα εχει πει τα ανειπωτα συνταγματικα …εχει βγαλει αντισυνταγμεντικες ΚΥΑ ..εχει στερησει χωρις δικαιωμα ελευθερια κοκ κοκ…και συνεχιζει να απειλει.. ! Αυτος επωφελειτε πρωτος με την φραση που μπορει να πει αυριο η Προεδρος της Δημοκρατιας ..την προταση η χωρα βρισκεται και κατασταση εκτακτου αναγκης !

Γιατι ; Γιατι νομικα και ισως πραξικοπηματικα μπορεις τοτε να αλλαξεις αρθρα του συνταγματος ..για το καλο του τοπου! .. Μα πως θα αλλαξει απο το θεμα φωτιας πχ σε θεμα υποχρεωτικοτητας ..αναλογα το ποσο θα εχει πεισει τους Ελληνες για την μεγαλη κατασταση εκτακτης αναγκης ….και στο κατω κατω ποιος θα ασχοληθει η θα μιλησει αν απο δυο αρθρα ..αλλαξει 4 .. η 5 … ;;!

Και οταν το κανει ποιος θα μπορει αν μιλησει για το αδικον ;…

Ενα σεναριο απλο που μπορει να εξηγησει πολλα παραξενα …πολλα περιεργα ! Και αν πεσει ενα μηνυματακι στα κινητα μερικων να ξεσηκωθουν μεσα στην πολη ;; ..τοτε αυτο θα ηταν ακομα πιο καλο αν εχεις να κανεις με το απο πανω σεναριο…αλλα ολα ειναι σεναρια τα οποια πρεπει να τα στηριζεις με πληροφοριες ..!

Εγω αναρωτιεμαι λοιπον πως δοθηκε η εντολη στης 3 του ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ να ετοιμαστουν τα νοσοκομεια και να δηλωσουν ποιοι θα παραμεινουν στο υγειονομικο και ποιοι θα παρουσιαστουν στο στρατευμα σε περιπτωση κρισης η πολεμου !!

Αν ειναι σωστο το εγγραφο που διακινειται ελευθερα στο ιντερνετ και οχι φτιαχτο πολυ θα ηθελα να μαθω ..ποιος μαγος ειδε την κριση μερες πριν ..και μαλιστα αφου την ειδε και ειχε και την δυναμη να την στειλει στα νοσοκομεια με εντολη να εχουν απαντησει ως τις 6 Αυγουστου !!…γιατι δεν εδιεξε και την ιδια προνοια ωστε να μην υπαρξει η κριση ;;… Δεν μπορει με μηδεν μποφορ να αφηνεις να καουν τα παντα και την ιδια ωρα να στελνεις χαρτακια επιλογης επιστρατευσης !!!… Η ειμαι παραλογος ;;

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. TELOS O KOBINT KAI TA EMBOLIA

  2. Δεν μας συμφέρει με τίποτα να γίνει αυτό που λες… Μας συμφέρει οργάνωση και εκλογές αλλά πλέον είναι υπερδυσκολα για πολλούς λόγους… Μπαμ μπουμ

  3. Έλληνας 08/07/2021 @ 2:06 ΠΜ

    Νίκο, πριν από 2 λεπτά πήρε τηλέφωνο η γιατρός Εύα Δουβάρα στη ζωντανή εκπομπή του Ν. Κυριακάκη και επιβεβαιώνει αυτό που έγραψες εδώ. Άκουσε το τηλεφώνημα.

    https://www.youtube.com/watch?v=DG7CXn30xbg

  4. Έλληνας 08/07/2021 @ 2:55 ΠΜ

    …Τελείωσε το live. Tο χρονικό σημείο είναι 3.09.30

    https://www.youtube.com/watch?v=DG7CXn30xbg

  5. Δυστυχώς αυτό που θέλουν η εξόντωσή μας και η αντικατάστασή μας από λαθροπιθήκια .ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ

  6. “Μετά, ήμουν ο πρώτος που μετέδωσε την πληροφορία, ότι…”

    nikosantoniadis.tv/2021/08/08/τι-ετοιμαζεισ-για-τισ-11-αυγουστου-μητσ/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*