17:20 - 06/08/2021

Διαβαστε την επιστημονικη ερευνα για την σχεση καπνου και κρουσματων κορονοιου και ενημερωστε τους φιλους σας !!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ειμαστε σε μια πολυ σκοτεινη εποχη που πρεπει να φροντιζουμε η πληροφορια που προσπαθουν να μην την δει μεγαλος αριθμος να διοχετευεται παντου ! Εχει τεραστια σημασια στο ΤΡΟΜΟ του αυριο να εχουμε προλαβει να δωσουμε της σωστες απαντησεις σε οσους περισσοτερους μπορουμε ωστε να μην επηρεαστουν να κανουν πραξεις που ΔΕΝ θα μπορουν πια να το μετανοιωσουν !

Στην αφηγηση του “αυριο” οπου τα κρουσματα θα δεκαπλασιαστουν οι τρομοεμποροι θα προσπαθησουν να επηρεασουν τους συνανθρωπους να τρεξουν να κανουν το πειραματικο μπολι ..αν τους εχουμε προλαβει και εχουν διαβασει αυτη την επιστημονικη μελετη θα σωθουν πολλοι συνανθρωποι μας !

Προχθες εβγαλα το αρθρο και ειδα ξεκαθαρα οτι φιμωθηκε απο τους προυχοντες του Ιντερνετ !

Ξεκαθαρα αποδυκνιει οτι Καπνος απο φωτια ανεβαζει τεχνιτα τα κρουσματα στα τεστ ! Θες απο τυχη , θες απο σχεδιο η αθηνα γεμισε καπνο …ενωμερωστε λοιπον τους συνανθρωπους σας γιατι σε δυο μηνες κανεις δεν θα βρισκει το αρθρο η κανεις δεν θα θυμαται την αληθινη πληροφορια ωστε να την συνδεσει με τον τρομο που θα σπειρουν !

Το αρθρο ειναι αυτο … Οταν το “τυχαιο” “κακο” με τις Φωτιες της Αττικης συμφερει απολυτα το σχεδιασμο συγκομιδης και του εμβολιου!ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ!

Stranger,…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. μπαμπας 08/06/2021 @ 5:51 ΜΜ

    Η φωτια θα μειωσει τα κρουσματα και ισως εξαφανισει παντελως τον ιο. Το ιδιο ειχε συμβει στα αρχαια χρονια οπου για να καταπολεμησουν την πανδημια ειχαν αναψει φωτιες και η θανατηφορα πανδημια εξαφανιστηκε. ο Ιπποκρατης το ειχε διαταξει.m

    • Κατοχικά Νέα 08/06/2021 @ 6:58 ΜΜ

      Διαβαζε και μην ακους την πεποιθηση σου , γνωστα αυτα που λες διαβαζε τι θα χρησιμοποιησει ο εχθρος σου

  2. Καπνος απο φωτια ανεβαζει τεχνιτα,…και μπνο του
    δεν μπορει ουτε σε προταση να σταθει…περιμεναν τον καπνο τοοοοσο καιρο και δεν ανεβασαν δεκατο απο την πραγματικοτητα…ας σοβα ρευτουμε λιγο ….

  3. Δείτε παρόμοια μελέτη στη Καλιφορνια που δημοσιεύτηκε τον Ιανουαριο 2021
    https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.mdpi.com/2673-527X/1/1/7/pdf&ved=2ahUKEwiV6rTikJ3yAhX0gP0HHdW_ASMQFnoECAgQAg&usg=AOvVaw1VN09lcA8bGdRa1VCvBbbw

  4. …χωρις κορωνοιο πως θα πωληθει το Κεραλιφολαθεραπευτικον?…πρεπει να βγει ο χαρδσλιας και να συλαμβανει οσους συνωστιζονται για να σβησουν φωτιες μιας κι ο καπνος ειναι μεταλαξη “Κ”…και καιει μονο τους ανεμβολιαστους…η μιση Αθηνα θα καει κι η αλλη η νοτιοδυτικη θα ισιπεδοθει απο σεισμοους το χαραγμα δεν θα περασει οι αφορεσμενοι θα πεσουν …αληθεια τι φοβαστε αφου κανατε εμβολιο σωθηκατε απο ολα μονο απο τον κορωδοιο υπαρχει στη ζωη κινδυνος…προστατευει κι απο τη φωτια σεισμο,πολεμο…

  5. Einai πολυ πιθανο να υπαρχουν αναπνευστικα μετα απο την καλοκαιρινη εισπνοη καπνου και τον χειμςνα ολα να γινουν κρουσματα …τους εχω ικανους ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*