Διαφημίσεις

Aδέρφια bloggers, έφτασε η στιγμή να ενώσουμε τις δυνάμεις και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους αυτούς
που προσπαθουν έντεχνα και μεθοδευμένα να καταστρέψουν την χώρα και την Ελευθερία μας!


Χρόνος για άλλες παρατάσεις δεν υπάρχει!

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και μας πνίγει όσο ποτέ άλλοτε.

Ο καιρός έφτασε και θα πρέπει επιτέλους όλοι μας σαν bloggers να χρησιμοποιησουμε αυτή την δύναμη που έχουμε
για να μπορέσουμε να αντισταθούμε στην ολοκληρωτική καταστροφή μας.

Αν την ύστατη στιγμή δεν ενωθούμε και δεν δράσουμε δυναμικά,συνεχίζουμε όπως έχουμε δίχως την παραμικρή αντίσταση
και με μηδαμινά αποτελέσματα.

Η ισχύς εν τη ενώσει!

Όπως όλα τα ΜΜΕ σκοπίμως χρησιμοποιουν την δυναμή τους για να προωθήσουν την δική τους προπαγάνδα,έτσι και εμείς πρέπει να χρησιμοποιησουμε την δική μας δύναμη και να στείλουμε ένα ηχηρό ΟΧΙ σε κάθε αποδέκτη που μας βλέπει σαν πιόνι του.

Παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις μεταξύ μας δεν επιτρέπονται σε αυτην την δύσκολη χρονική περιόδο που διανύουμε,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.

Θα τρίξουμε τα δόντια σε όποιον ξανάσκεφτεί να αμαυρώσει την πατρίδα μας,τα πιστευω μας και την Ελευθερία μας!

Bloggers έχετε,έχουμε την δύναμη να τους διαλύσουμε!!!

Ενωση,αγάπη,δουλειά,αποφασιστικότητα,ομονοια μεταξύ μας και στο τέλος θα βγούμε νικητές απο την μάχη,που ενδεχομένως θα δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι!

Όσοι bloggers νιώθουν το ίδιο με εμάς και θέλουν να συμβάλουν με δυναμισμό και αποφασιστικότητα στον δύσκολο αυτό αγώνα, ας επικοινωνησουν στα email HeLLeNiCReVeNgE@gmail.com και filoumenosgr@hotmail.gr.

Ηρθε η ώρα να χωριστεί η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ και στον δικό μας κλάδο για να γνωρίζουμε και για τα του οίκου μας!!!!

ΥΓ: θα δημιουργηθεί ένας χώρος όπου θα μπορούμε όλοι μαζί να συνομιλούμε και να αποφασίζουμε για διάφορα θέματα και μετέπειτα θα τα αναρτούμε σε εμφανή σημείο ο καθένας ξεχωριστά στο δικό του blog.

Βέβαια αυτό θα είναι μόνο η αρχή και εννοείται δεν θα μείνουμε μόνο σε αυτό,αλλά θα μπούμε ενεργά και δυναμικά όπου και όπως μπορούμε!

Τα θέματα που έχουν προτεραιοτητα και θα είναι σημαία στο αγώνα μας είναι:

Η Κάρτα του πολίτη!

Το μεταναστευτικό!

Η Ανθελληνική Πολιτική!

Η Μακεδονία μας!

Η οικονομία μας!

Μία πρωτοβουλία του Φιλούμενου που συνυπογράφουμε και περιμένουμε την ανταπόκρισή σας.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek