Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:10 - 17/07/2021

Η “ψυχρή λίμνη” και οι σεισμοί

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Είδαμε τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα στη Γερμανία τις τελευταίες ημέρες που είχαν δυστυχώς και πολλά θύματα.

Αυτό το καιρικό φαινόμενο ονομάστηκε “ψυχρή λίμνη” και αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να επηρεάσει την ηπειρωτική χώρα στην Ελλάδα. Θα επηρεάσει σημαντικά τη χώρα ή όχι; Αυτό θα φανεί.

Είναι αρκετά περίεργο που δίνουν ονομασίες στα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα. Είναι σαν να προειδοποιούν για μεγάλη καταστροφή.

Μπορούμε να θυμηθούμε τον “Ιανό” που έφερε τεράστιες πλημμύρες (https://longform.protothema.gr/interactive/ianos/) και τη “Μήδεια” με εξαιρετικές χιονοπτώσεις και διακοπές ρεύματος και τηλεφώνου/ίντερνετ για αρκετές ημέρες (https://www.protothema.gr/greece/article/1099322/kakokairia-i-teleutaia-hionostrosi-eihe-mia-apo-tis-megaluteres-diarkeies-ton-teleutaion-20-eton/).

Η ονομασία “ψυχρή λίμνη” υποδηλώνει πλημμύρες.

Επίσης το ίδιο φαινόμενο είχε συμβεί στη Χαλκιδική το 2019 με νεκρούς και πολύ σοβαρές καταστροφές. (https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ti-einai-to-fainomeno-tis-psuxris-limnis-pote-kai-pou-tha-xtupisei-tin-xora/)

Παράλληλα παρακολουθούμε μια έντονη σεισμική δραστηριότητα στη Θήβα με 400 σεισμικές δονήσεις από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι πριν από λίγες ημέρες. (https://www.cnn.gr/ellada/story/274010/seismos-thiva-400-doniseis-stin-perioxi-apo-ton-dekemvrio-toy-2020). Σεισμική δραστηριότητα παρουσιάζεται επίσης στην Κρήτη, στην Νίσυρο και στη Λέσβο.

Τροποποίηση καιρού

Βίντεο της NASA για πρόκληση βροχόπτωσης (αλήθεια ή fake;):

Ένα άλλο βίντεο με την Deborah Tavares η οποία έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα καιρικά φαινόμενα ως μορφή όπλου και επίσης με το νερό το οποίο οι επικυρίαρχοι αποσκοπούν να περιορίσουν για τον πληθυσμό ώστε να τον ελέγξουν. Μήπως πρέπει να βρεθούν εναλλακτικοί τρόποι ύδρευσης σε ατομικό επίπεδο;

https://myemail.constantcontact.com/Deborah-Tavares—WATER-WARS——-Access-will-SOON-be-DENIED-FIXED-LINKS.html?soid=1111839869613&aid=ZKAo9ptsUQI

Ένα σημαντικό στοιχείο στη ρητορική της Ελίτ είναι η κλιματική αλλαγή την οποία χρησιμοποιούν όλος ο πολιτικός κόσμος, οι “φιλάνθρωποι”, βασιλείς, πρίγκιπες κλπ. Όπως οι “επιδημίες”  έτσι και αυτή έχει την συναίνεση όλων και θα χρησιμοποιηθεί πολύ έντονα στα πλαίσια της Ατζέντας 2030. Έχουν ψηφιστεί νόμοι εδώ και πολλά χρόνια για την κλιματική αλλαγή και εντάσσεται στο πλαίσιο των “τεράστιων” προβλημάτων που χρειάζονται την παγκόσμια συνεργασία για να λυθούν. Η σκόπιμη πρόκληση καιρικών φαινομένων είναι ένα αντικείμενο που πρέπει να μας απασχολήσει έντονα στο πλαίσιο αυτό.

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. προτεινω να παρακολουθουν ολοι τον dane wigigton καθε σαββατο στο youtube εχει διαλεξη, δεν υπαρχει κανεις αλλος στον κοσμο που να εχει ψαξει το θεμα τοσο πολυ, εχει και δικια του σελιδα

    https://www.geoengineeringwatch.org/

  2. Πρακτωρ 07/17/2021 @ 8:56 ΜΜ

    Δίνουν ονόματα για να έχει όνομα ο φόβος …

    Μιά καταιγίδα είναι μια καταιγίδα ..
    Αν στην ονομάσουν την αρπάζουν τα media και στην κάνουν φοβητρο..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*