19:40 - 02/07/2021

Σου φαινεται φυσιολογικο και τυχαιο ολο αυτο ;

Διαφημίσεις

Θα σου δωσω ενα λινκ και θα το πατησεις για να δεις κατι …που για μενα δεν βγαζει νοημα, τουλαχιστον ως μια κακη στιγμη !

Μου το εστειλε ενας φιλος και εστι θυμηθηκα ενα απο τα θεματα της κοινωνιας μας που κανεις δεν φαινεται να ασχολειτε να βρειτ την πραγματικη αληθεια ..!

Απο παλια εχω γραψει για αυτο το φαινομενο …και υπαρχουν πολλες θεωρειες που ειναι ανατριχιαστικες ..!

 

Ο συνδεσμος ειναι αυτος https://www.google.com/search?sxsrf=ALeKk018_5BnXcvEBJiSXp5qIt_V_odrYw%3A1625179232591&source=univ&tbm=isch&q=silver%20alert%20%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1&client=firefox-b-d&sa=X&ved=2ahUKEwi35uq2-MLxAhWagf0HHfJ2BvIQjJkEegQIFBAC&biw=1366&bih=587&fbclid=IwAR372aJOArOjAJDTLJOQY6K3MvjZJv0WScGmdSkWjXQ4nfoLNpDlZJgc9y4

Σκεψου λοιπον ..ειναι ολα αυτα μια κακη στιγμη η πολλα απο αυτα ειναι ενα καλα οργανωμενο εγκλημα ;;.. Και σε ποιο τομεα…;; Θα επιστρεψω σε αυτο οταν τελειωσει το σκοταδι που με κυνηγα…επειδη εχω φτασει λιγο πριν την αρχη !

 

Stranger,,,

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ 07/02/2021 @ 7:55 ΜΜ

    ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΩ ΗΞΕΡΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ, ΚΑΛΟΨΥΧΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΩ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΓΚΟΝΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΑΡΑΖΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΗΣ.. ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ.. ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΦΙΛΕΕ… Η ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.. ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΖΟΥΜΕ..

  2. Η Google μάλλον προσπαθεί να μας αποπροσανατολισει…
    Μεταξύ των αποτελεσμάτων μου έβγαλε και αυτό :

    http://2.bp.blogspot.com/-jFnX1MIi-48/Tnn098zz7YI/AAAAAAAAD10/YMTpZvBh238/s1600/88f8f2b43d0833f0d7a890636dcf72fe_XL.jpg

    Πάντως αρκετοί είναι ξανά με τις οικογένειες τους.
    Κάποιοι βέβαια βρέθηκαν πεθαμένοι και άλλοι ακόμη αγνοούνται. Δεν Θέλω να πιστέψω πως υπάρχει κάτι οργανωμένο…

  3. Δεν είναι τυχαίο! Υπάρχουν μοτίβα και σύμβολα. Δε θα ξεχάσω για παράδειγμα μια κουφή είδηση, όπου κοπέλα υποτίθεται έβαλε φωτιά στον εαυτό της, μόνη της και πήγε σε μια ξένη πολυκατοικία και έπεσε από ψηλά! Βρέθηκε στο κενό από τον τέταρτο όροφο στην οδό Εγνατία 116 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κι αν το ψάξεις στην google θα δεις ότι ακριβώς στο απέναντι κτίριο υπάρχει ένα τεράστιο γκράφιτι του Παντεπόπτη οφθαλμού, ενώ την περίοδο που έγινε μια εταιρία με το όνομα Κρόνος έκανε εργασίες απέναντι.

  4. Ψάξτε στο google maps να δείτε το μεγάλο μασονικό γκράφιτι με το μάτι στην Εγνατία 116 της Θεσσαλονίκης, είναι ακριβώς πάνω από έναν Χριστιανικό Ναό. Και συνδυάστε το γεγονός μια φλεγόμενης γυναίκας να πέφτει από τον Τέταρτο κι απέναντι να κάνει έργα η εταιρία “Κρόνος”. 1+1+6=8. Το 8 είναι ο αριθμός του Κρόνου. Θυμηθείτε ότι οι Ναοί χτίστηκαν σε θεμέλια αρχαίων ναών, είναι μέρη δύναμης.

    Η είδηση εδώ είναι:
    https://e-thessalia.gr/thessaloniki-ptosi-flegomenis-gynaikas-apo-mpalkoni-stin-egnatia/

  5. Θυμάστε τότε που κάποιος έδωσε στον SIN BOY την μυστική πληροφορία ότι θα τον θυσιάσουν οι ιλλουμινάτι σε μια εμφάνιση του σε συναυλία στο MAD; Τα έπαιξε τότε και τρελάθηκε το παλικάρι, έπαθε ΣΟΚ (μετά έβγαλε σχετικό τραγούδι). Τελικά δεν πήγε στη συναυλία και σώθηκε !!! Όμως τότε έπρεπε να βρούνε ένα άλλο δημόσιο πρόσωπο και θυσίασαν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Λειτουργεί με περίεργο τρόπο η θρησκεία της Ελίτ, με αναγκαίες ψυχο-ανθρωποθυσίες μέσα στο πεδίο του μάτριξ.

    https://youtu.be/bs_WlKQRFAI

  6. βάλτε ενα τσιπάκι να μην χάνεσται και να σας βρίσκουμε.

  7. 6/9 βγαίνει η είδηση της ακύρωσης των live show:
    https://www.ethnos.gr/lifestyle/59340_o-sin-boy-epitithetai-se-illuminati-kai-pantelidi-o-alkoolikos-poy-pethane-pic

    9/9 πεθαίνει από άγνωστα αίτια ο Μαχαιρίτσας:
    https://www.iefimerida.gr/ellada/sok-pethane-o-layrentis-mahairitsas

    Πριν δύο χρόνια ο ένας μίλησε για τον άλλον:
    https://mikropragmata.lifo.gr/social-media/einai-toso-kompleksikos-to-twitter-krazei-ton-machairitsa-gia-ti-dilosi-tou-gia-to-mama/

    Υπήρχε και “ενεργειακή σύνδεση” λοιπόν.

  8. Το κλειδί στο γιατί επιλέγονται όλοι αυτοί οι ανώνυμοι άνθρωποι είναι στην αριθμολογία και στον αστρολογικό τους χάρτη. Οι διάσημοι επιλέγονται διότι όπου εστιάζεται η προσοχή, εκεί ρέει κι η ενέργεια, συσσωρεύουν επάνω τους μεγάλη δύναμη μέσα στο πεδίο πληροφοριών. Όμως, κανείς δε μπορεί να κάνει τίποτα! Διότι πρόκειται για μυστικές εθιμοτυπικές τελετουργίες αιώνων με καταγωγή από αρχαία Βαβυλώνα. Για λόγους εξαγνισμού του κάρματος, πρέπει το συλλογικό ασυνείδητο της μάζας να μάθει την αλήθεια.

  9. “ILLUMINATI” (Full Version) – by the Bondi Hipsters

  10. Bebe Rexha – Sacrifice [Official Music Video]

  11. Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τη γυναίκα του Ίλον Μασκ (Elon Musk), ντυμένη ως σκοτεινός άγγελος και να παίζει με το αίμα. Είναι η τραγουδίστρια των Grimes (Crimes)! Σύζυγος του δεύτερου πιο πλούσιου δισεκατομμυριούχου στη Γη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*