Διαφημίσεις

Ομολογία σοκ. Εκβιάζουν με εμβολιασμούς με σκεύασμα που δεν έγγυάται την υγεία των πολιτών. Αλλά ποιος θα πει κάτι. Έχουν το ακαταδίωκτο είπαμε!!!! Η καθηγήτρια παιδικής λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου το ομολόγησε. Της ξέφυγε ή το είπε μην ενδιαφερόμενη για τις συνέπειες που δεν μπορεί να έχει, άλλωστε;;; Δεν έχει καμία σημασία.

Η Παπαευαγγέλου λοιπόν, αναφέρθηκε στις μακροχρόνιες παρενέργειες των εμβολίων, λέγοντας πως «δεν έχουμε δεδομένα για το τι θα μπορούσε να συμβεί σε 20 και 30 χρόνια», παρόλα αυτά όμως η επιτροπή δείχνει αποφασισμένη να εμβολιάσει παιδιά, τα οποία δεν κινδυνεύουν από τον ιό!

Επιπλέον η καθηγήτρια είπε πως με βάση τη βιολογία και την τεχνολογία για το mRNA δεν προκύπτει ότι τα εμβόλια θα έχουν μακροχρόνιες επιπτώσεις ή ότι έχουν σχέση με την αναπαραγωγή.

Στηρίζονται σε βιβλιογραφία και όχι σε εργαστηριακές μελέτες οι ειδικοί για το μέλλον. Και αν σε 20 χρόνια κάποιος αποκτήσει καρκίνο, οι ειδικοί τι θα πουν;;; “Η βιολογία και η τεχνολογία για το mRNA δεν φταίει;;;”

Παρά τα όσα ξεστόμισε, η γιατρός συνέχισε απτόητη.

«Θα εισηγηθούμε άμεσα τον εμβολιασμό των παιδιών από 15 έως 17 ετών», είπε συγκεκριμένα η καθηγήτρια και μέλος της επιτροπής των «ειδικών».

«Υπάρχει η σκέψη να εισηγηθούμε τον εμβολιασμό των παιδιών 15 με 17. Μέχρι στιγμής είχαμε τους εφήβους άνω των 18. Θα το εισηγηθούμε, είμαστε στις τελικές συζητήσεις για τη διαμόρφωση της εισήγησης.

Τα παιδιά μπορούν να μεταδώσουν όσο αυξάνει η ηλικία, ειδικά μετά τα 12 έτη αυξάνει και η πιθανότητα μετάδοσης σχετίζεται και με το πόσο συμπτωματικά είναι».

Δεν φτάνει που μπολιάζουν τον κόσμο με ανασφαλές εμβόλιο, θέλουν να τρυπήσουν και τις επόμενες γενιές της χώρας.

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
4 σχόλια στο “ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ!!!!! “ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ” – ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΜΠΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΣ ΧΤΙΚΙΟ Α ΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ”
  1. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩΝΤΑΙ ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙ@Σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek