12:41 - 29/06/2021

Xάος στον πλανήτη. Έφηβοι προσλαμβάνουν δικηγόρους για να πάνε τους γονείς τους στα δικαστήρια επειδή δεν τους αφήνουν να εμβολιαστούν

Διαφημίσεις

Αντιεμβολιαστές κάνουν ντοκιμαντέρ σε βάρος εμβολιασθέντων αλλά κανείς δεν αναζητεί ποιοι μας σκοτώνουν μέσω της προέλευσης του ιού

Πράγματι δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτό που συμβαίνει σε έναν πλανήτη 7 δις οξυδερκών. Έτσι πλέον φθάσαμε στο σημείο έφηβοι να προσλαμβάνουν δικηγόρους και να στρέφονται κατά των γονέων τους επειδή οι τελευταίοι δεν τους αφήνουν να εμβολιαστούν. Είναι λογικό τα παιδιά να θέλουν να απολαύσουν την ανέμελη ζωή του καλοκαιριού, να ερωτευθούν, να διασκεδάσουν.

Βy The Clockwork Orange Times Team

Την ίδια ώρα οξυδερκείς αντιεμβολιαστές κάνουν ντοκυμαντέρ ανά το κόσμο για να επιτεθούν σε οξυδερκείς εμβολιασθέντες ή να καταγράψουν τις παρενέργειες των εμβολίων. Δηλαδή οι οξυδερκείς ανιεμβολιαστές είναι τόσο δύσκολο να δουν τα εκατομμύρια των νεκρών που υπάρχουν εξαιτίας της προέλευσης ενός ιού τον οποίο η πλειοψηφία της ανθρωπότητας θεωρεί δεδομένο ότι είναι εργαστηριακός και είτε διέρρευσε ή τον εξαπελυσαν εναντίον της ανθρωπότητας. Αντί λοιπόν η παγκόσμια κοινότητα να αναζητήσει τους ακούσιους ή εκούσιους δολοφόνους της έχει χωριστεί σε στρατόπεδα. Υπάρχουν ευτυχώς και κάποιες ανεξάρτητες σκεπτόμενες φωνές όπως η Laurie Calhoun που γράφει εδώ για την Covid-19 ως απάτη του αιώνα. Αλλά δεν πρόκειται περί απλής απάτης. Αλλά για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Ήταν ακριβώς αυτό που κατήγγειλε μέσα από τις εκπομπές του στο FOX ο πλέον δημοφιλής παρουσαστής στις ΗΠΑ Tucker Carlson o οποίος αναζητούσε την προέλευση του ιού και αναδείκνυε το δίκτυο συγκάλυψης που είχαν στήσει οι Fauci και Daszak. Αίφνης ο Carlson είδε τις Υπηρεσίες Ασφαλείας των ΗΠΑ να βάζουν τον ίδιο στο στόχαστρο αντί να αναζητούν τα πρόσωπα πίσω από τη προέλευση του ιού! Αλήθεια, τι συμβαίνει εδώ; Τι γνωρίζει ο Biden και ποια στάση θα κρατήσει;

Πάμε να δούμε τώρα τι συμβαίνει με του εφήβους

Ένας έφηβος στο Ισραήλ έχει επικοινωνήσει με το Κέντρο Βοήθειας και Υποστήριξης του Εθνικού Συμβουλίου για το Παιδί (NCC) λέγοντας ότι θα ήθελε να εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού, αλλά οι γονείς του δεν το επιτρέπουν, δήλωσε η αναπληρωτής νομική σύμβουλος του NCC, Daniella Zlotnik Raz στη The Jerusalem Post την Δευτέρα.

Καθώς το Ισραήλ αντιμετωπίζει αύξηση των περιπτώσεων ιών κορανοϊού, η κυβέρνηση επικεντρώνεται στην ενεργό προώθηση του εμβολιασμού των 12-15 ετών, πιστεύοντας ότι ένα υψηλό ποσοστό ανοσοποίησης σε αυτήν την ηλικία είναι απαραίτητο εργαλείο για την αποτροπή περαιτέρω εκδηλώσεων.
«Ξέρω πόσο θέλετε να διασκεδάσετε αυτό το καλοκαίρι, και θα μπορείτε να το κάνετε», είπε ο πρωθυπουργός Νaftali Bennett Μπενέτ, απευθυνόμενος στους Ισραηλινούς εφήβους σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στα κοινωνικά μέσα τη Δευτέρα.

«Έχω επίσης τέσσερα παιδιά στην ηλικία σας, και θέλουν επίσης να διασκεδάσουν αυτό το καλοκαίρι», είπε. «Δεν θέλουμε να επιβάλουμε κανέναν περιορισμό σε κανέναν – όχι σε πάρτι, όχι σε ταξίδια, χωρίς κάψουλες – τίποτα. Αλλά για αυτό, πρέπει να μιλήσετε με τους γονείς σας και να εμβολιαστείτε, ώστε να έχουμε ένα υπέροχο καλοκαίρι χωρίς κλειδαριές και χωρίς περιορισμούς. ”
Μπορούν όμως τα παιδιά των γονέων antivax να παρακάμψουν τη στάση τους και να εμβολιαστούν;
Σύμφωνα με την Zlotnik Raz, ενώ το Ισραήλ δεν διαθέτει νομοθεσία που δίνει στους ανηλίκους το δικαίωμα να συναινέσουν νόμιμα σε ιατρική περίθαλψη, έχουν την επιλογή να υποβάλουν αναφορά σε δικαστήριο.

Παρόμοιες περιπτώσεις έχουν ήδη συμβεί σε άλλες χώρες.

Την περασμένη εβδομάδα, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι δύο έφηβοι στην Τοσκάνη, 16 και 17 ετών, προσπάθησαν να υποβάλουν αναφορά σε δικαστήριο αφού οι γονείς τους αρνήθηκαν τη συγκατάθεση να εμβολιαστούν κατά του COVID

«Εάν είναι απαραίτητο, θα πάω στον πρόεδρο της Ιταλίας», είπε ο 17χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φλωρεντιαντής La Nazione. «Πηγαίνω στην παραλία με τους φίλους μου, άρχισα να βγαίνω το βράδυ όταν ήμουν 14 ετών, αποφάσισα να κάνω μια διαθήκη: Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω ανεξάρτητα να εμβολιαστώ».

Στην Ιταλία, οι ανήλικοι δεν έχουν τη νομική ικανότητα να διορίσουν δικηγόρο για την εκπροσώπησή τους. Σύμφωνα με τις εκθέσεις, ένα ίδρυμα όπως το σχολείο τους θα πρέπει να υποβάλει αναφορά στο δικαστήριο εκ μέρους τους και το δικαστήριο θα αποφασίσει τελικά – μέσα από μια μακρά διαδικασία.

ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ είναι η κατάσταση στο Ισραήλ;

«Προς το παρόν, το ισραηλινό νομικό σύστημα δεν έχει σαφή απάντηση στην ερώτηση», δηλώνει η Zlotnik Raz,. «Αυτό υπογραμμίζει πόσο επείγον θα ήταν να εγκριθεί νομοθεσία για την εισαγωγή της νόμιμης συναίνεσης των ανηλίκων σε ιατρική περίθαλψη».

Το NCC είναι ένας οργανισμός που ιδρύθηκε το 1986. Αποστολή του είναι «να διασφαλίσει την ευημερία, και τα δικαιώματα όλων των παιδιών στο Ισραήλ», σύμφωνα με την ιστοσελίδα του. Μεταξύ των υπηρεσιών προσφέρει βοήθεια στα παιδιά (και εάν είναι σχετικό και στους γονείς τους) για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την ενδοοικογενειακή βία, τα δικαιώματα αναπηρίας και ούτω καθεξής. Επιπλέον, η ομάδα προωθεί τη συμμετοχή των νέων στη χάραξη πολιτικής.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, μια επιτροπή για τη μελέτη του θέματος της ιατρικής συγκατάθεσης συγκροτήθηκε πριν από περισσότερα από δέκα χρόνια – η οποία περιελάμβανε ορισμένους εκπροσώπους του NCC – και εκδόθηκαν ορισμένες συστάσεις, αλλά οι αρχές δεν ψήφισαν ποτέ νόμο για το θέμα.
«Τώρα συζητάμε για το ζήτημα του εμβολιασμού, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, αλλά θα μπορούσαμε να μιλάμε για οποιαδήποτε άλλη ιατρική περίθαλψη», είπε.

Ωστόσο, οι ανήλικοι μπορούν να υποβάλουν αναφορά σε δικαστήριο.

«Σε περιπτώσεις όπως η διαφωνία σχετικά με το εμβόλιο, τα παιδιά θα μπορούσαν ενδεχομένως να προσφύγουν σε δικαστήριο», σημείωσε η Raz.

«Το δικαστήριο θα πρέπει να αποφασίσει με βάση το καλύτερο συμφέρον του παιδιού, εξετάζοντας, μεταξύ άλλων, τις επιθυμίες του παιδιού, τη σύσταση του Υπουργείου Υγείας και τυχόν συγκεκριμένες ευαισθησίες του συγκεκριμένου παιδιού, καθώς και την ιατρική του κατάσταση και τη φύση και το λόγο της αντίρρησης των γονέων », είπε. “Επιπλέον, το δικαστήριο θα πρέπει να λάβει υπόψη την ηλικία και την ωριμότητα του παιδιού.”

Η Raz ανέφερε ότι κατά καιρούς υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις ανηλίκων που υπέβαλαν αναφορά σε δικαστήριο μετά από διαφωνία με τους γονείς τους σχετικά με ιατρική περίθαλψη. Σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει στην Ιταλία, τα παιδιά του Ισραήλ επιτρέπεται να εκπροσωπούνται από δικηγόρο.

Στην περίπτωση κάποιου που ζητά βοήθεια σχετικά με το εμβόλιο κορώνας, το NCC μπορεί να τον βοηθήσει με διάφορους τρόπους, πρόσθεσε ο δικηγόρος.

«Όπως και με άλλες επικοινωνίες που λαμβάνουμε, το NCC προσφέρει βοήθεια και υποστήριξη στα παιδιά», δηλώνει. “Σε αυτό το συγκεκριμένο παράδειγμα, με βάση την ηλικία και την ωριμότητά τους, θα παρέχουμε στα παιδιά εξηγήσεις σχετικά με τη νομική κατάσταση και θα τους ενημερώσουμε σχετικά με τις πιθανές διαθέσιμες οδούς για αυτά.”

Μόλις ένα παιδί υποβάλει αναφορά στα δικαστήρια, «θα μπορούσαμε να παραπέμψουμε το παιδί στο κρατικό πρόγραμμα νομικής συνδρομής και, σύμφωνα με τις επιθυμίες του παιδιού, θα μπορούσαμε να το συνοδεύσουμε καθ ‘όλη τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, να υποβάλουμε την έκθεση του NCC στο δικαστήριο (amicus curiae) κλπ. », πρόσθεσε.

«Επίσης, σε σχετικές περιπτώσεις, θα μπορούσαμε να παρέχουμε πρόσθετη βοήθεια στο παιδί και τους γονείς»

«Για παράδειγμα, κάποτε είχαμε μια επικοινωνία με ένα παιδί που ασχολήθηκε με ένα ζήτημα ιατρικής περίθαλψης. Ένας εκπρόσωπος του NCC ενήργησε ως διαμεσολαβητής μεταξύ του παιδιού και των γονέων, έτσι ώστε τελικά ήταν σε θέση να συζητήσουν τα πράγματα και να επιλύσουν μαζί το ζήτημα. ”

Το NCC εργάζεται τώρα με το παιδί που έφτασε στο συμβούλιο σχετικά με τον εμβολιασμό ώστε να του προσφέρει τη βοήθειά του.

View this post on Instagram

A post shared by Tucker Carlson Tonight (@tuckercarlsontonight)


kourdistoportocali.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Δεν ξέρω πόσοι γονείς το γνωρίζεται, ότι ,έχουν βγάλει νόμο τα παιδιά να έχουν ταυτότητα από τα 12 έτη.. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα να βγάλω στο παιδί μου που έχει κλείσει τα 16 έτη και την χρειαζόταν για να δώσει εξετάσεις για ξένες γλώσσες και η διοικητής εκεί μου φώναζε ότι θα μπορούσε να με πάει εισαγγελέα γιατί το παιδί δεν έχει ταυτότητα..Μου έλεγε ότι επειδή η εγώ έχω άγνοια δεν θα έχω δικαιολογίες.Ομολογω είχα άγνοια για το θέμα..

  2. Της απάντησα ότι έχω πλήρες άγνοια διότι το κράτος και οι κυβερνήσεις δεν φρόντισαν να με ενημερώσουν όλα γίνονται πίσω από την πλάτη μας,μαθαίνουμε τους παράξενους σας νόμους τελευταίοι , ένα παιδάκι δεν έχει φτιάξει τα πλήρες χαρακτηριστικά του σώματος του φυσικά ούτε στο τμήμα ένα φυλλάδιο μια αφίσα για ενημέρωση τίποτα και δεν έχουν απαιτήσεις να γνωρίζουμε τα σχέδια τους . Όλα κανονισμένα εδώ και χρόνια..

  3. θα εγερθει αδερφος εναντιων αδερφου και παιδι ενανιων γονεα νυφη εναντιων πεθερας κσλα αυτο συνεβαινε ετσι κι αλιως …δε υα μπορει να αγορασει η να πωλησεο κανεις χωρις το δωδεκαψιφια αορατου αριθμου μπλουτουθ που θα ενεργοποιηθει απο το 5G..φτανει ο κομπος στο χτενι καλη ομολογια δυστηχως τετοια ελλαδα δε την θελω οι ηγετες ολοι ειναι προδωτες πρωτα της πιατης κι επειτα της πατριδος μονο αν του διωξουν οπως τους τσαουσεσκο αυτο απαιτει μετανοηση και πιστη πιστη χρειαζεται και χριστοςυπαρχει?

  4. “μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι”, και στην περιπτωση νεολαια δεν χρειαζεται να προσπαθησει καν.

  5. Μάλλον για μπολιασμένο πορτοκάλι το κόβω.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*