00:41 - 27/06/2021

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» πακέτο! «Υποχρεωτικό εμβολιασμό σε ειδικές ομάδες εργαζομένων» ζητά η Φ. Γεννηματά

Διαφημίσεις

Ανταγωνίζονται ποιός θα φέρει την «καλύτερη» πρόταση!

Ότι η λύση για την αντιμετώπιση του ιού και των μεταλλάξεων είναι ο μαζικός εμβολιασμός, δήλωσε από το Ηράκλειο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη.

Προσερχόμενη στο χώρο όπου πραγματοποιείται η εκδήλωση με θέμα: «Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο. Στοίχημα ζωής», η κ. Γεννηματά τόνισε σε δήλωσή της ότι σε ό,τι αφορά τον εμβολιασμό ως χώρα «είμαστε ακόμη πίσω και ότι ο φόβος και οι αναστολές που δημιουργήθηκαν στους πολίτες, ιδιαίτερα με τους χειρισμούς με το εμβόλιο Astra Zeneca, πρέπει να ξεπεραστούν με εκστρατεία ενημέρωσης και πειθούς σε στοχευμένα κοινά και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους και τους νέους, με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε ειδικές ομάδες εργαζομένων, αλλά και κίνητρα για τους εμβολιασμένους, όπως και συστηματικούς ελέγχους.

«Όχι άλλα λάθη, η κυβέρνηση να κάνει σωστά τη δουλειά της και όχι να απειλούν οι αρμόδιοι με τοπικά lockdown, είναι καταστροφικό» ανέφερε η κ. Γεννηματά.

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Δεν βλεπω να μπαινει στη βουλη αυτη τη φορά

  2. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ 06/27/2021 @ 9:18 ΠΜ

    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΩΡΙΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ 40 ΕΩΣ ΚΑΙ 55 ΕΤΩΝ.. ΑΛΛΑ ΤΗ ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ.. ΑΣΤΟ ΑΚΥΡΟ.. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.. ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ Η ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΡΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΠΑΛΙ

  3. Αριστοφάνης 06/27/2021 @ 12:39 ΜΜ

    Στη φωτογραφία βλέπετε τους αυριανούς απατεώνες… συγνώμη, την νέα κυβέρνηση της χώρας μας με κάποια-μία απουσία… (το λένε τα χαρτιά…)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*