Διαφημίσεις

Εμβολιασμένοι ανάμεσα σε εμβολιασμένους!

Τον δρόμο άνοιξαν νωρίτερα σήμερα δηλώσεις Υπουργού σχετικά με τα προνόμια σε μαγαζιά εστίασης.

Επί τάπητος έχει βρεθεί το σχέδιο για την παροχή των λεγόμενων «προνομίων» στους εμβολιασμένους.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες έμειναν πριν ανακοινωθούν από την κυβέρνηση τα…«ευεγερτήματα», που δεν θα περιοριστούν μόνο στα καταστήματα εστίασης.

Ευρύ πακέτο «ενισχύσεων» αναμένεται να υπάρξει για τους επιχειρηματίες εστιατορίων, καφετεριών, κινηματογράφων και γηπέδων που θα ανοίξουν τους χώρους τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για εμβολιασμένους.

Μάλιστα εξετάζεται πως όσα μαγαζιά ανοίξουν ΜΟΝΟ για τους εμβολιασμένους θα μπορούν να έχουν 100% πληρότητα στους εσωτερικούς τους χώρους, ένα μέτρο το οποίο -φαινομενικά- θα αυξήσει τα έσοδα των επιχειρηματιών.

Αυτό που ωστόσο δεν υπολογίζουν στην κυβέρνηση είναι η απροθυμία μεγάλου μέρους του πληθυσμού να εμβολιαστεί, γεγονός που θα οδηγήσει μοιραία αρκετές παρέες ατόμων που ΔΕΝ είναι όλοι εμβολιασμένοι να επισκεφθούν εν τέλει τα υπόλοιπα καταστήματα.

Την ίδια στιγμή όσοι επιχειρηματίες αρνηθούν να ανοίξουν τους χώρους τους μόνο για όσους έχουν κάνει το εμβόλιο προβλέπεται ότι θα παραμείνουν τα περιοριστικά μέτρα με τις αποστάσεις και τις μικρότερες πληρότητες.

Συνεπώς η λογική των προνομίων θα λειτουργήσει όχι μόνο για τους καταναλωτές, αλλά και τους επαγγελματίες της αγοράς.

Τα παραπάνω μέτρα θα ισχύσουν άμεσα, ακόμα και μέσα στον Ιούλιο, και αναμένεται να διχάσουν πολύ κόσμο:

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
4 σχόλια στο “ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ – ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ BARCODE ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ – “ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ” ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ”
  1. οι επιχειρηματίες που θα δέχονται μόνο εμβολιασμένους θα επιτρέπεται να δουλέψουν με 100% πληρότητα για να εξυπηρετήσουν το 30% του πληθυσμού…

  2. Γιά έξοδο απ’ το σπίτι, μας βλέπω να επιστρέφουμε στη δεκαετία του 1950. Παγκάκι και πασατέμπο. Πιό φτηνά θα μας έρχεται, άλλως τε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek