19:54 - 26/06/2021

Οι σελιδες που διαβαζετε και της εχετε κανει πρωτες να σας δουλευουν!

Διαφημίσεις

Το 65% λεει θελει υποχρεωτικο εμβολιασμο οταν με την μεγαλυτερη προπαγανδα τρομου που κοστισε δεκαδες εκατομμυρια και ενα τσουρμο απο μονιμους επιστημονες ψευτες να επηρεαζουν την κοινη γνωμη …εχει εμβολιαστει το 30%

Καποιος σε εχει για πολυ Μαλακα και δεν ειμαι εγω…! Καποιος σε θεωρει γιουσουφακι,…και εσυ συνεχιζεις να τον κανεις μαγκα !

το 65% το απαιτει;..Τοτε γιατι οι απαιτουντες δεν εχουν εμβολιασθει ;

Η υποχρεωση της υποχρεωσης ειναι μονο για της τσεπες που στους αριθμους απο δολοφονιες τρωνε καλα τα παλικαρια …οι θεωρητικα πρωτοι !

Το εγραψα προχθες οτι θα εξιχνιαστει το εγλημα και θα στηθουν οι κρεμαλες ..σε ποιο πλανητη σκοπευετε να πατε; ..ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΛΕΜΜΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ? ΠΟΣΟ ΣΑΝΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ?

  2. Πράγματι κι εγώ πέτυχα κάπου το συγκεκριμένο εξώφυλο κι έβαλα τα γέλια. Κάποιος να τραβήξει το καζανάκι, γέμισε η λεκάνη…

  3. Εφημερίδα του Μαρινάκη του
    Πραγματικά πρωθυπουργού. Βοηθά όσο μπορεί. Ζούμε στην Κολομβία τον Βαλκανίων

  4. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Τ.Π. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΠΟΤΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΜΑΛΑΚ@Σ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*