Διαφημίσεις

Ο καθηγητής Κούβελας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα της Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι όλα τα MRNA εμβόλια, μπορεί να έχουν σοβαρότατες παρενέργειες σε βάθος χρόνου και κάποιος να πεθάνει δέκα χρόνια νωρίτερα από ότι ήταν να πεθάνει.

Κάλεσε την κυβέρνηση να σταματήσει τους εμβολιασμούς για το καλοκαίρι, αφού μόνιμη ανοσία ή τείχος ανοσίας, δεν μπορεί να επιτευχθεί με τους κορωνοϊούς.

Είπε επίσης ότι τις θρομβώσεις δημιουργεί η ακίδα του ιού, την οποία παράγουν τα εμβόλια. Είπε χαρακτηριστικά μάλιστα ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να μαζέψει τα εμβόλια.

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
6 σχόλια στο “Ρουκέτα Κούβελα: “ας μαζέψουν τα εμβόλια”. Μακροπρόθεσμες και όχι μόνο βραχυπρόθεσμες οι παρενέργειες. Βίντεο που πρέπει να δουν όλοι”
  1. Ωραία μας τα λέει ο κος Κούβελας , αλλά έλα που έκανε το εμβόλιο! Αυτός γιατί έκανε το εμβόλιο; Τί εμβόλιο έκανε και δεν φοβάται για τον εαυτό του και ενδιαφέρεται για την κοινωνία;

  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΜΒΛΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΦΤΩΧΕΣ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΝΑ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. Η ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Η ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ..

  3. Εγώ είμαι 100% σιγουρη οτι ο Κούβελας ΔΕΝ εμβολιάστηκε!!!
    Το δηλώνει απλώς για να εχει την “κάλυψη” να λέει ολα τα άλλα και να μην τον πούνε “αρνητή”….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek