Διαφημίσεις

ΣΧΟΛΙΟ : Τι πραγματικά συμβαίνει στις ΗΠΑ;Πέρα από τις θεωρίες συνομωσίας,το βίντεο που είναι τραβηγμένο από κτίριο που βρίσκεται στη γειτονιά του Λευκού Οίκου ,είναι όλα τα λεφτά.

από τον N.Morgan

Κάτι περίεργο συμβαίνει στο DC. Το πέπλο της εξαπάτησης ανυψώνεται επιτέλους. Η Ουάσιγκτον DC είναι σχεδόν τελείως ερημική, εκτός από στρατιωτική. Τα στρατιωτικά δικαστήρια στο DC τρέχουν με πλήρη ταχύτητα.

Σήραγγες κάτω από την πόλη καθαρίστηκαν, η βαθιά υπόγεια στρατιωτική βάση (Λευκό Κάστρο) έχει ασφαλιστεί, ο Τραμπ είναι ο φαινομενικός Αρχηγός, ο Σατανικός Καμπάλης (εκείνοι που δεν έχουν ήδη συλληφθεί) βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Δημοσιογράφος Richard Citizen Journalist. Σκοτεινό φυλάκιο. Ελικόπτερα πάνω από το Capital Building.

Το CNN ισχυρίζεται ότι γυρίζει ζωντανά στο Rose Garden (με τη Nancy Pelosi και τον Chuck Schumer και την υπόλοιπη συμμορία) και η τηλεόραση φαίνεται να δείχνει ότι συμβαίνει αυτό, αλλά ο πολίτης δημοσιογράφος αποτρέπει αυτό το ψέμα στοχεύοντας με την κάμερα ακριβώς στον Λευκό Οίκο. ότι το όλο πράγμα ήταν ψεύτικο. Ολόκληρη η διοίκηση του Μπάιντεν είναι ψεύτικη – υποστηριζόμενη από CG, κινηματογραφικά στούντιο και ομάδες συκοφάντων.

Ιστορίες που συνέβαλε ο Ν. Μόργκαν.

beforeitsnews.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Μια σκέψη στο “Νέα ενημέρωση: Η Ουάσινγκτον είναι μια πόλη-φάντασμα, μια στρατιωτική πόλη,ο Τραμπ επιστρέφει;”
  1. Κλάιν μαιν. Όλο μαλακιες. Τπτ δεν γίνετε. Που τα είδες ρε μεγάλε; Όλα ίδια στο DC.
    HAVE A NICE SLEEP.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek