Διαφημίσεις

Στον Ερυθρό Σταυρό με ρολόι 23.000 ευρώ
Η εντυπωσιακή μελαχρινή κυρία με την ερυθρόλευκη στολή του Ερυθρού Σταυρού μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τους …παρευρισκομένους στη φιλανθρωπική εκδήλωση της Διεύθυνσης Νεότητας που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο «Hilton».

Η παρουσία της κέντρισε τα βλέμματα του κόσμου, καθώς η κυρία που τους βοηθούσε στην επιλογή των δώρων δεν ήταν άλλη από την κυρία Χριστίνα Βαληνάκη, σύζυγο του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών κ. Γιάννη Βαληνάκη. Η δικηγόρος, που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας με την αναφορά του ονόματός της στο παραδικαστικό κύκλωμα, προκάλεσε την έκπληξη του πλήθους όταν την είδαν να επιτελεί κοινωνικό έργο.

Λίγοι πάντως πρόσεξαν το ακριβό της γούστο, αφού η κυρία Βαληνάκη μπορεί να βρισκόταν σε ρόλο εθελόντριας, πλην όμως δεν περιορίστηκε στην ερυθρόλευκη στολή. Φόρεσε σκουλαρίκια αξίας 5.000 ευρώ και ένα χρυσό ρολόι Vacheron Constantin αξίας 23.000 ευρώ, το οποίο έλαμπε στο αριστερό της χέρι.

Τετάρτη 2.30 μ.μ. Η αίθουσα που βρίσκεται στον εσωτερικό χώρο της εισόδου του ξενοδοχείου «Hilton» ήταν γεμάτη από είδη ρουχισμού για όλες τις ηλικίες, παιχνίδια για μικρά παιδιά και ποτά στολισμένα με κόκκινες χριστουγεννιάτικες κορδέλες. Είναι η δεύτερη χρονιά που η διεύθυνση του ξενοδοχείου παραχωρεί τον χώρο στον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να πουλήσουν τα πράγματα στο κοινό για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Φιλάνθρωποι, αλλά και διάφορες επώνυμες εταιρείες παιχνιδιών χάρισαν εκατοντάδες προϊόντα στη Διεύθυνση Νεότητας, ενισχύοντας και εκείνοι με τη σειρά τους το φιλανθρωπικό έργο. Οι τιμές των προϊόντων ήταν πολύ χαμηλές, αφού ξεκινούσαν από 1 ευρώ και έφταναν το πολύ στα 30 ευρώ, ανάλογα με την επιλογή του προϊόντος.

Και μπορεί η απλή στολή του Ερυθρού Σταυρού να υποδηλώνει τον εθελοντισμό και τη φιλανθρωπία, συνδυάστηκε όμως μια χαρά με το ακριβό γούστο της κυρίας Βαληνάκη.

Η ίδια φόρεσε μαύρες μπότες μάρκας Hogan που ξεπερνούν σε αξία τα 400 ευρώ και δεν αποχωρίστηκε τα πανάκριβα διαμαντένια της σκουλαρίκια αξίας 5.000 ευρώ. Το πράγματι διακριτικό της ύφος ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με το πανάκριβο ρολόι χειρός Vacheron Constantin που κοσμούσε το αριστερό της χέρι.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Εξωτερικών, που συμμετείχε στην τριήμερη εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να δοθούν στην κατασκήνωση του Ερυθρού Σταυρού στην Πάτρα, όπου φιλοξενούνται περίπου εκατό παιδιά κάθε χρόνο, έδειχνε ιδιαίτερα ψύχραιμη με το πλήθος που την πλησίαζε για να τη χαιρετήσει.

«Χαιρόμαστε που σας βλέπουμε εδώ», της έλεγαν όσοι την αναγνώριζαν και της έσφιγγαν το χέρι για τη συνεισφορά της στον Ερυθρό Σταυρό.

ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΩΛΗΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

Εκείνη με τη σειρά της σκορπούσε χαμόγελα ευγνωμοσύνης για την αντιμετώπιση του κόσμου, αδιαφορώντας πλέον για τη σκληρή κριτική που είχε δεχτεί πριν από περίπου έναν χρόνο για την αναφορά του ονόματός της στο μεγαλύτερο δικαστικό σκάνδαλο.

«Ανήκει πολλά χρόνια στο σωματείο του Ερυθρού Σταυρού, πάντοτε ως εθελόντρια. Οπως και άλλα μέλη, έτσι και εκείνη με τη σειρά της προσφέρει βοήθεια και εθελοντική εργασία», λέει στο «ΘΕΜΑ» η διευθύντρια της Διεύθυνσης Νεότητας, κυρία Μαρία Καστελάνου. Διατηρώντας χαμηλό προφίλ, η δικηγόρος από το Αγρίνιο απέφευγε να συζητά πολύ με τον κόσμο, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη του Ερυθρού Σταυρού.

Η κυρία Βαληνάκη έδειχνε να γνωρίζει καλά τον ρόλο της εθελόντριας και γι’ αυτό ήταν ιδιαίτερα προσεκτική στις κινήσεις και τις χειρονομίες της. Μπορεί η οικογένειά της να κατάγεται από τζάκι, ωστόσο η ίδια φρόντισε να έχει διακριτική παρουσία κατά την παρουσία της στη φιλανθρωπική εκδήλωση, μην επιτρέποντας στον εαυτό της να προκαλέσει αρνητική κριτική από τον κόσμο…

Φορώντας κόκκινο παντελόνι και λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι, η κυρία Βαληνάκη γέμιζε τις τσάντες με είδη ρουχισμού που επέλεγε ο κόσμος, ενώ σε άλλες στιγμές βοηθούσε τις κυρίες να επιλέξουν δώρα για μικρά παιδιά παρακινώντας τες να πάρουν και ένα ποτό για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
protothema

Αναρτήθηκε από Sarotiko

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek