Διαφημίσεις

Ωρολογιακή βόμβα, το ονομά της Deutsche Bank.

Στην πρωτεύουσα του καπιταλισμού, την Νέα Υόρκη αυτοκτόνησε την περασμένη εβδομάδα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Deutsche Bank, ο Calogero Gambino. Ασφαλώς όλοι οι θάνατοι πρέπει να είναι «τυχαίοι», τόσα πολλά κεφάλια του τραπεζικού κόσμο που αυτοκτονούν φέτος, πεθαίνουν απο ανεξήγητο αφύσικο θάνατο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Deutsche Bank στη Νέα Υόρκη, ο Calogero Gambino, βρέθηκε νεκρός στο διαμερισμά του. Καθώς η σύζυγό του κατέβαινε την σκάλα τον βρήκε κρεμασμένο απο τα κάγκελα της σκάλας του διαμερίσματος τους.

Το ίδιο είχε συνέβη νωρίτερα, τον Ιανουάριο με τον William Smit στο Λονδίνο, και αυτός επίσης τραπεζίτης στην Deutsche Bank.

Ξαφνικά μια νέα είδηση μας λέει ​​ότι ο επικεφαλής της Deutsche Bank ο Stefan Krause, αντικαθίσταται από τον Marcus Schenck που είναι συνέταιρος της Goldman Sachs!!!

Δηλαδή στέλνουν πλήρωμα εκαθαρισμού της τράπεζας, αλλα η Goldman Sachs είναι η ίδια εκτεθειμένη για το ποσό των 54 τρισεκατομμύριων.

Η τράπεζα ανέφερε επίσης αυτή την εβδομάδα μια απώλεια που προκαλείται από νομικές διαδικασίες στις οποίες εμπλέκονται είτε το θελουν είτε όχι.

Η τράπεζα έχει εμπλακεί σε μια σειρά από περιπτώσεις απάτης, όπως τα επιτόκια Libor και τη φερόμενη χειραγώγηση των συναλλαγματικών ισοτιμιών. Τα νομικά έξοδα για την τράπεζα σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, είναι δισεκατομμύρια!!! Πέρυσι, η Deutsche Bank δαπάνησε 3 δισεκατομμύρια για νομικά ζητήματα. Απάτες κτλ.

Κορυφαία κεφάλια που «αυτοκτονούν», διευθυντές που αντικαθίστανται από άλλους, όλα αυτά είναι σημάδια που δείχνουν ότι συμβαίνει κάτι πολύ μεγάλο στην Deutsche Bank!

Ο πανικός που έχει ξεσπάσει μες την τράπεζα είναι μεγάλων διαστάσεων…..

Ασχημα νέα για εκείνους που αγάπησαν το σημερινό χρηματοπιστωτικό σύστημα, η Deutsche Bank είναι μια Μέγα Ωρολογιακή βόμβα….

Η τράπεζα βρίσκεται σε μέγα κινδύνο οικονομικών παραγώγων ύψους έως και 75 τρισ. Μια αναλογία, πέντε φορές μεγαλύτερη από το συνολικό ευρωπαϊκό ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν) ….το ποσό αυτό είναι περίπου ίσο με το συνολικό ΑΕΠ ….. σε όλο τον κόσμο!!!

Ο φασισμός έχει πολλά πρόσωπα φίλε αναγνώστη, εάν δεν υπήρχε η οικονομική κρίση των Νοτιοευρωπαικών χωρών οι τραπεζίτες θα την είχαν ανακαλύψει και δημιουργήσει. Εαν δεν υπήρχε η Ελλάδα φίλα αναγνώστη θα είχαν βρεί την Ισπανία ή άλλο κορόιδο…. Εαν σταματήσεις να πληρώνεις τις τράπεζες, θα πεθάνουν πολλοί απο δαύτους. Καλύτερα όμως να είναι οι ίδιοι και όχι οι λαοί.

Πόσο περιθώριο θα δώσεις στο μεγαλύτερο οικονομικό- φασιστικό σύστημα πρίν αυτό καταρρεύσει;;; Σταμάτα αυτόματα να τους πληρώνεις!!!

Ο ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Ωρολογιακή βόμβα! Γι αυτήν θα πληρώνει και το εγγόνι σου”
  1. Μα αυτή η τράπεζα ανήκει στο σώρρα και είναι ελληνικήετσι μου είπε ο σώρρας…μεγας ευεργετης και εφευρέτης εξωγήινης υπερτεχνολογίας.

  2. «Θα 'ρθει μέρα, που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης, θα αποθηκευτεί στις τράπεζες, στις πολυεθνικές και σε τόσο λίγους, που οι πολλοί, μη κατέχοντες, θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία που θα κάνει την ζωή των ολίγων κατεχόντων, κόλαση…». Υ.Γ Ταδε εφη Αριστοτελης Ωνασης!!! Και ομως τον πολεμουν, σαν ζωντανο, περιπου 40 χρονια μετα το θανατο του!! Μηπως να σκεφτομασταν σοφοτερα, τα λογια του πρυτάνεως του εμποριου!!! Και της Ελληνικης οξυδερκειας!!!! Αλλιως το πρωι,κατευθειαν για δοσεις ΕΝ.Φ.Ι.Α, 100 δοσεις εφοριας, 100 για το Ι.Κ.Α, δοσεις στη ΔΕΔΗΕ, (παλια,Δ.Ε.Η πουλημενη κι'αυτη) για καρτα ανεργειας,κ.α. Δεν βγαεινει ουτε μερα ετσι αδερφε! Μονο για τους λιγους, προσκειμενα φιλα…. Ξημερωσα για να το γραψω… "ΛΟΥΚΑΣ" Με πολλη αγαπη!!!

  3. Εκει που έγραψα 'οικονομικών παραγωγων' έπρεπε να γράψω καλύτερα 'πιστωτικών παραγωγων'
    ΚΟΡΑΞ

  4. κορακα
    καλα εκανες και το διόρθωσες γιατι θα γαβγιζα ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΑΛΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ [παραγωγα ΑΥΤΟΥ
    σωρρασ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑς ΦΙΛΟς ΠΙΟ ΠΑΝΩ
    υπαλληλος [ΛΑΓΟΣ] της κλικας Η κλικα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ αυτα που ελεγε ο σωρρας ειναι ετσι ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΟΥ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ να τον πουν τρελο ψευτη και να χαθει το θεμα σαν προηγουμενο δεδομενο
    εξηγω
    ΓΑΛΙΑ ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ μετα ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΠΩΛΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΕΝΤ ΜΠΑΝΓΚ ιταλια για ευρωπη σε χρυσο η γερμανια δεν ειχε τιποτα σαν αυστροουγγαρια και χρωστα ακομη ηΓΕΡΜΑΝΙΑ ηταν μια επαρχια που ο χιτλερ ονομασε το κρατος ετσι για να μην πληρωσει τα του Α Π ΠΟΛΕΜΟΥ και της αλλες ατασταλιες σαν την ζημενσ που κυνηγαγε το κρατος του καιζερ πρωσια βαβαρια Η FΕD EKOΨΕ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΝΕ MPOLIKA DOLARIA με στοχο στο τελος της συγγομιδης να κανει πολεμο και να μαζεψει ολο το χρυσο της ευρωπης για να ξεπλυνει τα χαρτια Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΟΙΤΣΕ ΜΠΑΝΓΚ ακριβως το ιδιο εγινε και στην ινδια με τον καντι κινα με τον μαο [την ρωσσια την ειχαν κατακτισει δες τροσκι πιανου τραπεζικου ομιλου ηταν πράκτορας]και ολες της αυθτοκρατοριες της ανατολης εκει μπαμουλας η ιαπωνια
    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ -ΣΗΜΕΡΑ
    το ολο σκηνικο στήθηκε για λαγο στην ΙΤΑΛΙΑ
    ΕΚΕΙ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥς ΑΛΛΑ ΠΗΓΕΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΙΣΤΗ επειδη δεν δεχονταν την γερμανια στο σβερκο ….κατι ψελισε και του βγαλανε σκανταλα και καλα …γιατι ???
    απλα μα η λυβιη και η συρια κολλητοι του μπερλουσκονι ειχαν χρυσο ενω η ΕΕτραπεζα πλεον ειχε και ξεκινησε το ευρο παλι με δολαρια χατακια της FED αρα επρεπε να ξεπλυνουμε τα χαρτακια και τα παραγωγα με αξια χρυσου πριν τους παρουν χαμπαρι καποιοι δρακοι και το βστην φορα και ετσι οι αμερικανοι ξυπνησουν και παρουν την εκτυποση χρηματος στα χερια τους [πραγμα που εγινε]ΓΙΑΥΤΟ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΣΚΑΝΤΑΛΙΑΡΗ ΙΤΑΛΟ ΚΑΙ ΟΡΜΗΞΞΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΡΒΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ [ΑΝ ΔΗΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥς ΤΗς ΜςΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΙΑς ΙΔΙΟΥς ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ γιατι αλλοι εχουν χρυσο και αλλοι στο υπεδαφος ετσι τα περνουμε ολα και ξεπλενουμε τα χρεογραφα [παραγωγα] σε αξιογραφα
    ΟΜΩΣ εχουμε εναν λαγο [σωρρα] που λει την αληθεια αλλα ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ καταδικαζεται [συντομα ] και ετσι σαν δεδικασμενο οποιος κουνηθει ειναι ψευτης και —αυτα δεν γινονται —-
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΑ ΔΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΕ ειναι τοσο ανοιχτη πιστωτικα παραγωγα δηλ χαρτακια που τους δωσαμε οτι ….αξια και πανω σε αυτα κοψαμε ομολογα κλπ αρλουμπες ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ——ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ.και το κεφαλαιο ξεκινα απο τα συνορα απο την ακινιτη ιδιοκτησια το εψυχο υλικο την σταθεροτητα και ασφαλεια οικονομικη – ατομικη και το– νοου χαου—

    1. Πολυ σωστός! Επίσης η βδέλλα που ονομάζεται ΕΚΤ η μητέρα του φασισμού μας εχει για τόσο μαλακές. Αλλα για να δούμε;
      ΚΟΡΑΞ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek