11:45 - 21/06/2021

Ξεσάλωσαν και πάλι οι ειδικοί: «Ανεμβολίαστοι θα είστε η μειοψηφία και το 4ο κύμα πανδημίας θα σας αφορά αποκλειστικά»

Διαφημίσεις

Απειλών συνέχεια…

«Το 4ο κύμα της Πανδημίας το φθινόπωρο θα αφορά σχεδόν αποκλειστικά τους ανεμβολίαστους», υποστηρίζει με ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Αχιλλέας Γραβάνης, επισημαίνοντας στους τελευταίους ότι οι περιπτώσεις βαριάς νόσου και θανάτου θα τους αφορούν σχεδόν κατά 95%.

«Επειδή θα είστε η μειοψηφία (περίπου το 70% θα έχει εμβολιαστεί) θα είναι δύσκολη η κοινωνική και οικονομική αιτιολόγηση ενός γενικού lockdown που θα σας προστατεύσει», σημείωνει και προσθέτει πως:

«Το πολύ επικίνδυνο νέο στέλεχος του ιού, το Delta της Ινδίας που επικρατεί ταχύτατα λόγω της μεγαλύτερης κατά 60% μολυσματικότητας, καλύπτεται από τον πλήρη εμβολιασμό και με τις δυο δόσεις των Pfizer και AstraZeneca εμβολίων (αναμένουμε τα αποτελέσματα για τα Moderna και J&J), η μια δόση δεν προστατεύει (δημοσιευμένα δεδομένα πριν λίγες μέρες από το Public Health England αλλά και το Francis Crick Institute). Η πλήρης λοιπόν προστασία από το Delta στέλεχος απαιτεί 40-80 μέρες για πλήρη εμβολιασμό. Ανεμβολίαστοι γρηγορείτε … (**)

ΔΗΛΩΣΗ

Δεν έχω μετοχές και οποιαδήποτε οικονομική η επιστημονική σχέση με οποιαδήποτε φαρμακευτική εταιρεία των εμβολίων κατά της Covid19».

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Αριστοφάνης 06/21/2021 @ 12:18 ΜΜ

    Ξεκινάω να χτίζω μάντρες για κλάσιμο…

  2. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε

  3. Ο Αχιλλέας Γραβάνης είναι Καθηγητής Φαρμακολογίας, στην Ιατρική Σχολή του Παν/μιου Κρήτης και Ερευνητής στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας & Βιοτεχνολογίας του ΙΤΕ.Διετέλεσε, μέλος της Επιτροπής Προγράμματος ΒιοϊατρικήςΈρευνας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μέλος του Συμβουλίου της Αρχής Διασφάλισης Ποιότητας Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΑΔΙΠ) και Πρόεδρος του Τομεακού Επιστημονικού Συμβουλίου Βιοεπιστημών του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας & Τεχνολογίας (ΕΣΕΤ). Είναι εκλεγμένο Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου

  4. http://www.euroneurotrophin.eu/achilleas-gravanis.html

    χρηματοδοτείτε απο European Union’s Horizon 2020

  5. ethosevents.eu/en/speaker/achilleas-gravanis/

    Συνιδρυτής της βιοτεχνολογίας spinoff Bionature Ltd

  6. horizon-magazine.eu/article/body-chip-set-accelerate-drug-discovery.html

  7. παυλος κοσμιδης 06/21/2021 @ 1:14 ΜΜ

    λοιπον εμβολιασται τα προβατα και εγω δηλωνω οτι δεν θελω ουτε τους γιατρους σας ουτε τα εμβολια-δηλητηρια, ας παιθανω απο γριπη. οσο για την ψευτοπανδημια σας βαλτε την στον κολο σας μαζι με τα φιαλιδια. θα σας ανοιξουν και την ορεξη και για αλλα πραγματα. ουστ απατεωνες.

  8. Ρε μανία να μας σώσουν!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*