15:50 - 09/06/2021

Νέες προσβολές από Βασιλακόπουλο: «Όσοι δεν εμβολιάζονται είναι αμόρφωτοι» -Τσακωμός on air με τον πρόεδρο του ΠΟΕΔΗΝ «Ξέφυγε» πάλι ο καθηγητής

Διαφημίσεις

Σε «γερή» σύγκρουση ήρθαν ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος με τον καθηγητή πνευμονολογίας Θεόδωρο Βασιλακόπουλο μετά τη δήλωση του τελευταίου ότι η εκπαίδευση παίζει σημαντικό ρόλο στην αποδοχή του εμβολίου, φράση που είχε επαναλάβει και στο παρελθόν.

Ο κ. Βασιλακόπουλος ισχυρίστηκε ότι παίζει σημαντικό ρόλο η μόρφωση αναφορικά με το αν κάποιος επιλέξει να κάνει ή όχι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, με τον κ. Γιαννάκο να τον κατηγορεί ότι λέει ουσιαστικά αμόρφωτους όσους δεν εμβολιάζονται και δη τους υγειονομικούς που εκπροσωπεί.

«Όσο μεγαλύτερο είναι το επίπεδο μόρφωσης, τόσο ισχυρότερη είναι η αποδοχή του εμβολίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος, με τον κ. Γιαννάκο να μιλά από την πλευρά του για στοχοποίηση των νοσηλευτών.

Δείτε από την αρχή:

Πριν από μερικές μέρες ο καθηγητής Βασιλακόπουλος είχε επιδοθεί και σε άλλες απαράδεκτες δηλώσεις, «Όσοι φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο να πάνε στον ψυχολόγο», όπως σας είχαμε αναφέρει.

Επιπλέον, υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου έναν μήνα, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Καθηγητής Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών είχε δώσε πάλι τα ρέστα του.

Αφού επαίνεσε όσους νέους έκαναν το εμβόλιο ως «μορφωμένους» δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε τηλεοπτικό σταθμό:

«Δημόσια θα με σύρουν στα δικαστήρια, επειδή είπα πως ο εμβολιασμός είναι θέμα μόρφωσης. Και θα το πω και τώρα. Κανονικά όλοι οι υγειονομικοί θα έπρεπε να έχουν εμβολιαστεί».

Θυμηθείτε και το παλαιότερο βίντεο:

warnews247.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (25)

  1. Αληθεύει;
     Γιώργος Παύλου:  «Ἕνα ἑκατομμύριο εὐρώ πῆραν οἱ Ἐπίσκοποι γιά νά ἐφαρμόσουν τά μέτρα τῆς κυβέρνησης γιά τόν κορωνοϊό!

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=10159990081172366&set=a.10152379045842366

  2. ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! 32ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΥΛΙΣΤΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ – ΕΙΧΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ASTRAZENECA

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9d%ce%95%ce%91-%ce%a4%ce%a1%ce%91%ce%93%ce%a9%ce%94%ce%99%ce%91-32%ce%a7%ce%a1%ce%9f%ce%9d%ce%9f%ce%a3-%ce%a3%ce%a4%ce%a5%ce%9b%ce%99%ce%a3%ce%a4%ce%91%ce%a3-%ce%92%ce%a1%ce%95%ce%98%ce%97%ce%9a/

  3. ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ, ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ…ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ … ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ …

  4. Γεράσιμος Μηνάς 06/09/2021 @ 4:32 ΜΜ

    Οι..παραμορφωμένοι είναι αυτοί που την πατάνε πρώτα επειδή πιστεύουν πως είναι καλύτεροι από τους άλλους αφού τελείωσαν πανεπιστήμιο και ποιος ξέρει τι ακόμα: η καλοπέραση εξίσου είναι δυνατόν να μεταβάλλει κάποιον ή κάποια σε τέρας περηφάνιας. Μόρφωση και τεμπελιά για ενημέρωση ένα και το αυτό

  5. Γεράσιμος Μηνάς 06/09/2021 @ 5:01 ΜΜ

    Ορισμένοι μιλάνε για ατομική ευθύνη που δεν θέτει σε κίνδυνο την κοινωνία. Η κάθε ανθρώπινη ζωή που χάνεται από covid λόγω ασθενούς οργανισμού ή λόγω εμβολίου δεν έχει σημασία ? Γιατί κανένας δεν μιλά για την κρατική απαξίωση να δίνει στον κόσμο προιόντα πειράμματα και να απέχει από ευθύνες.

  6. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΚΙ ΕΧΑΘΗ Η ΠΑΤΡΙΣ…

  7. Γεράσιμος Μηνάς 06/09/2021 @ 5:33 ΜΜ

    Το σκέφτομαι και χαμογελάω: τι θα έλεγε από τους τηλεοπτικούς δέκα μήτσους, ο χαρακτήρας που έπρεπε να κάνει ασκήσεις θάρρους, αν άκουγε τον Βασιλακόπουλο ή οποιονδήποτε άλλο μιλούσε ας πούμε για προνόμια στους εμβολιασμένους. Θα ήταν ένα ωραίο σκετς.

  8. πολιτης 06/09/2021 @ 5:39 ΜΜ

    Αυτος ο “”μορφομενος”” ποσες δοσεις απο το μπολι εχει παρει να μας το πει γιανα μαθουμε ποσο “”μορφομενος θα ειναι στο ψυγειο του νεκροτομειου!!

  9. Ο/ΗΤζέννυ09|06|2021 στις 13:10
    Καταναγκασμος = Εγκλημα κατα της ανθρωποτητας. Καταστατικο Διεθνους Ποινικου Δικαστηριου της Χαγης Αρθρο 7
    Άρθρο 12 – Νόμος 3418/2005 – Συναίνεση του ενημερωμένου ασθενή
    Σύμφωνα με το άρθρο 338 του Ν. 4512/2018, οποιαδήποτε απόφαση αντίθετη με τις διατάξεις του ν. 3418/2005 είναι άκυρη. Αν στη λήψη των αποφάσεων αυτών έχουν συμμετάσχει ιατροί, υπέχουν πειθαρχικές ευθύνες.

    Απάντηση

  10. θεέ μου ! ποιος θα τους μαζέψει ???? ο ένας λέει ψεκασμένους του ανεμπολίαστους ετούτος μας λέει αμόρφωτους, το άλλο Νούμερο λέει ότι μπορεί μία επιχείρηση να απολύσει κάποιον . έχουν λυσσιάξει !!!

  11. Νικος09|06|2021 στις 18:22
    Η “Π.Δ”. είπε για όσους δεν εμβολιαζονται, πως ” το Σύνταγμα δεν αναγνωρίζει σε κανέναν το δικαίωμα να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή των άλλων”. ΑΚΡΙΒΩΣ!!! Η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού με πειραματικά σκευάσματα που είναι στη φάση τρία και έχουν παρουσιάσει θανατηφόρες παρενέργειες, βάζει σε κίνδυνο τη ζωή των άλλων. Οπότε το ίδιο το Σύνταγμα, ορίζει την μη υποχρεωτικότητα οποιουδήποτε εμβολιασμού.

  12. μίλησε και ο μορφωνιός..

    τι είναι η μόρφωση ..οταν πέρνεις μια μορφή… και απο που την παίρνεις την απαιτούμενη μορφή;

    να μας πει κάποιος ..

    ΚΑΘ–ΗΓΗΤΗς..

  13. Κανενας 06/09/2021 @ 6:53 ΜΜ

    Σαυροματης ειναι,ομοιος με σαμιαμιδι

  14. βέβαια εδώ που τα λέμε, δεν έχει και τελείως άδικο. Κάντε μια βόλτα στις ιστοσελίδες των πανεπιστημίων εκπα, παντειο κτλ και θα δείτε απο που πληρώνονται/χρηματοδοτούνται οι ερευνές τους και γιατί..
    Νοών νοείτο.

  15. Εγω θα πω κατι αλλο Η κυρια διαφωνια τους ειναι αν ειμαστε μορφωμενοι η οχι Το κοινο τους σημειο ,ειναι οτι ο εμβολιασμος ειναι καλος Προβατα ξυπνατεεε

  16. Γιώργος 06/09/2021 @ 8:04 ΜΜ

    * Ουδείς μωρότερος των διδασκάλων,αν δεν υπήρχαν οι ιατροί !

  17. Στρατός 06/09/2021 @ 10:34 ΜΜ

    Στο στρατό πρέπει να εμβολιάσουν όλους τους φαντάρους σε κάθε ΕΣΣΟ. Τα παιδιά εκεί είναι εύκολος στόχος, ούτε που χρειάζεται να τους πουν για το εμβόλιο, την πρώτη μέρα της κατάταξής τους να τους το κάνουν μαζί με τις άλλες ενέσεις κι όλα καλά. Θα είναι και καλό πείραμα να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι οργανισμοί των φαντάρων. Ο φαντάρος δύσκολα θα πει όχι, ειδικά την πρώτη μέρα της κατάταξης είναι ψαρωμένος. Ακούς Κούλη; Μη σου ξεφύγει κανένα φανταράκι. Δώστε ενέσεις στους νέους ψάρακλες.

  18. εσυ και ο καθε εσυ που με λες αμορφωτο, ναι ειμαι αλλα γνωριζω οτι δημοκρατια ειναι , αν την πιστευεις, οτι αν καποιος δεν συμφωνει μαζι σου δεν τον αποκαλεις αμορφωτο και να παει σε ψυχολογο, απλα πρεπει να σεβεσαι τις αποψεις του αλλοιως λεγεσαι ΦΑΣΙΣΤΑΚΟς. τι δηλαδη οποιος δεν συμφωνει τρελλος. στο τελος μας τα εκανες τσουρεκια για να υποστηριζεις τα συμφεροντα των αφεντικων σου. αι σαλτα και γ……………..

  19. ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…..ΕΝΑΣ ΑΘΛΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ….ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ; Η ΕΝΑΣ ΑΘΛΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ…..ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.

  20. το σκυλι γαυγιζει για αυτον που ο ταιζει λειο ο λαος -so simple

  21. δυστυχώς απέτυχε η μαζική εκπαίδευση.υπάρχει ακόμα κριτική σκέψη…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*