22:24 - 01/06/2021

Η καταντια της τηλεοπτικης Μουρμουρας !

Διαφημίσεις

Μια Ελληνικη σειρα που φαινοταν να κραταει ψηλα το πηχη …μεχρι σημερα !

Απο σημερα επεσε απαγορευτικο να ξαναδουν τα παιδια αυτη την σειρα και στην συνειδηση και η σειρα αλλα και οι ηθοποιοι επεσαν στον βοθρο … !

Σημερα το επεισοδιο ηταν η απολυτη προπαγανδα , μεσω αποχαυνωσης και υπνωσης , χλευασμος στο δικαιωμα ελευθεριας και επιλογης , ..σημερα ειδαμε μεταμφιεσμενο τον γκεμπελς σαν σεναριογραφο ισως !..

Γιατι καταδικαζω ολη την σειρα και τους ηθοποιους ..; Ο καθενας εχει δικαιωμα να επιλεξει , να αρνηθει , να απομακρυνθει …και οχι να υπακουσει σε κατι που σε λιγο θα κοστισει αλλη μια ζωη !

Βεβαια θα πουν δεν γνωριζαμε …δεν ειναι αποδεκτη καμια δικαιολογια δεν γνωριζα .. δεν ξεβολευτηκες απο την επιφανεια πληροφοριας και την ασφαλεια του ψευτικου κοσμου σου για να ψαξεις και να αμφισβητησεις .. αρα φταις !

Οταν στο αμεσο μελλον αποδειχθει οτι αυτο το εγκλημα ηταν στημενο και οργανωμενο τοτε ολοι οσοι το υποστηριξαν με οποιο τροπο πρεπει να τιμωρηθουν αναλογα …και δεχομαι και το αναποδο …αν εγω κανω λαθος να τιμωρηθω αναλογα !…

Εγω δεν θα ξεχασω κανεναν ηθικο αυτουργο που με την επιρροη που του εχει χαρισει η καριερα του επηρεασε ακομα εναν ηλικιωμενο να παει να κανει την ενεση ευθανασιας !!..

Οι νεκροι των εμβολιων ενος στημενου σχεδιου προπαγανδας , φοβου και τρομου θα γινουν οιτιμωροι σας συντομα !…

Οσοι συμμετειχαν στο σχεδιο μειωσης του πλυθησμου της γης συντομα θα λογοδοτησουν και μεσα σε αυτους ειναι ολοι οσοι με το στομα η το σωμα η το ονομα υπονοησαν την θετικοτητα η παροτρυναν με τον τροπο τους αλλους συνανθρωπους τους να κανουν το απονενοημενο διαβημα του εμβολιασμου!

Stranger//

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Εχεις απόλυτο δίκιο… το παράτησα στα μισά
    αηδιασμένη. Πάντα περνούσε προπαγανδίτσες
    αλλά το παρέβλεπα συνειδητά… σήμερα απλά
    το ξεφτίλισαν

  2. Άριστος 06/01/2021 @ 11:58 ΜΜ

    Προπαγάνδα όλη μέρα στα πάντα!
    Δεν το κρύβουν καθόλου!
    Τώρα έμειναν μόνο οι διαφημίσεις να μπούνε στο κόλπο!

  3. ραδιοφωνο , εκπομπες , δελτια προπαγανδας ειδησεων , ακομη και στα δελτια καιρου πυροβολανε κα Βασω.
    Oποιος επιλεγει να ακουει συνεχεια ολα αυτα μαλλον προ βλημα .Περα απο την υπερ πληροφορηση , απο λογικη αποψη ,εαν συναντησεις ενα βαλτο (κατασταση ) πρωτα ελεγχεις το βαθος πριν πηδηξεις μεσα .

  4. Γενικά τηλεόραση βλέπω ελάχιστα, χθες ή προχθές κάνοντας ζάπινγκ έπεσα στο τρέιλερ της σειράς αυτής και δεν μου έκανε εντύπωση η διαφήμιση του εμβολίου…στην Ελλάδα πάντα είχαμε δοσίλογους χαφιέδες και προδότες.

  5. Γεράσιμος Μηνάς 06/03/2021 @ 1:06 ΜΜ

    Δεν θα ξεχάσω ποτέ, όταν το ηλικιωμένο ζευγάρι συζητούσε κάτι και η γυναίκα ανέφερε πως ακόμη και ο πρίγκηπας του παραμυθιού έχει σεξουαλικές ανάγκες ! Ήθελα να ήξερα οι σεναριογράφοι της σειράς, τι ληγμένα φάρμακα παίρνουν και μας φορτώνουν με μια δήθεν ψευτοελευθερία και….κατάργηση των ταμπού.

  6. Γιατί βλέπετε Ελληνικά κανάλια; εγκαταλείψτε τους να ψοφήσουν 06/04/2021 @ 10:47 ΠΜ

    Γιατί βλέπετε Ελληνικά κανάλια; Καλά να πάθετε… όλοι έχετε ίντερνετ στο σπίτι επομένως όλοι μπορείτε να βλέπετε όλα τα δωρεάν ξένα που είναι πάρα πολλά, πλατφόρμες (net flix), youtube (έχει πολύ ωραίες ταινίες και όλες τις παλιές ταινίες, τα πάντα); ΓΙΑΤΊ; και μην ακούω μλκς πως το netflix είναι νεοταξίτικο, όλα είναι αλλά εκεί τουλάχιστον επιλέγεις τι θα δεις και σας πληροφορώ πως δεν καθόλου όλα νεοταξίτικα. Στο net flix έχω παρατηρήσει (τώρα με τα lockdown που το έλιωσα)…συνεχίζεται

  7. Γιατί βλέπετε Ελληνικά κανάλια; εγκαταλείψτε τους να ψοφήσουν 06/04/2021 @ 10:50 ΠΜ

    έχω παρατηρήσει λοιπόν, πως υπάρχουν δημιουργοί και έργα που κεκαλυμμένα εξευτελίζουν και την εποχή που ζούμε και τη νέα τάξη. Όπως ακριβώς γίνεται στις χούντες, κεκαλύμμένα, με τους όρους και τις έννοιες που σου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσεις, τους ξευτιλίζεις. Τους κράζεις. Υπάρχουν έργα πραγματικά σοκαριστικά για την αλήθεια που ζούμε και αυτά δε θεωρώ πως είναι προπαγάνδα αλλά αντίδραση και διαμαρτυρία. Αποκτήστε επιτέλους την ικανότητα να βλέπετε και πίσω από την κουρτίνα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*