15:07 - 28/05/2021

Μια νεα μορφη επενδυσης στα ακινητα που μπορουν και οι “φτωχοι” να συμμετεχουν !

Διαφημίσεις

Με απλοτητα θα προσπαθησω να εξηγησω τον σκεπτικο ωστε να γινει σε ολους κατανοητο!

Καποτε ο Ωνασης ειχε πει ..”Για να γινεις πλουσιος πρεπει να ανακαλυψεις εναν τροπο να κερδιζεις χρηματα που κανεις αλλος δεν εχει ανακαλυψει”..

Σημερα οι περισσοτεροι επενδυτες ακολουθουν μεθοδους που θεωρουνται “αποδεδειγμενοι” οτι μπορουν να αποφερουν κερδος ! Αν το δουμε ομως απο μια αλλη ματια ειναι σαν να βλεπουμε εκατομμυρια ανθρωπους να προσπαθουν να κερδισουν απο το ιδιο πραγμα ..που αυτο σημαινει οτι η ταση να ακολουθεις τα ιδια μοναποπατια με ολους τους αλλους επι της ουσιας σε φερνει στην κατασταση που ονομαζω ..Γριπη στο κοτετσι !..

Οταν σε ενα κοτετσι πεσει γριπη ..ολες οι κοτες νοσουν ..γιατι απλα ειναι ολες μαζι !

Τα ιδια μονοπατια επενδυσης αναγκαστικα καποια στιγμη η θα αποφερουν λιγοτερα ..αν ολοι τα ακολουθησουμε , η θα δημιουργησουν ανταγωνισμο .. η θα νοσησει ολο το κοτετσι σε εποχη μαυρου κυκνου !…

Το σημειο κλειδι ππου θελω να καταλαβεις ειναι οτι πρεπει σαν εξυπνος επενδυτης η ανθρωπος που θελει να κερδισει να σκεφτεσαι και αρκετα εξω απο το κουτι!

Σημερα στην Ελλαδα ο κλαδος των Ακινητων εφαγε πολυ καλο ξυλο , πολλοι θα πουν με ευκολια οτι φταιει ο οικονομικος πολεμος ..εγω θα πω ομως για να επιστησω την προσοχη οτι σε εναν πολεμο οι στοχοι ειναι στρατηγικοι και παντα εχουν απο πισω ενα αποτελεσμα που συμφερει τον επιτιθημενο !

Ειναι γνωστο οτι ολοι λιγο πολυ εχουμε ακουσει την φραση … θελουν να μας τα παρουν για ενα κομματι ψωμι!

Ακομα ειναι γνωστο οτι στην Αθηνα , στις περιοχες που θες σημερα “Διαβατηριο” για να περπατησεις οι πωλησεις εχουν πεσει στον πατο ! Ακους για ακινητα που πριν μερικα χρονια κοστιζαν δεκαδες χιλιαδες ευρω να πουλιουνται με μερικες χιλιαδες ευρω …και ολο αυτο γιατι ο πλυθησμος στην περιοχη κατακτηθηκε απο ξενους!..

Εδω πρεπει να σκεφτεις κατακτηθηκε απο τυχη η απο επιλογη η καθε περιοχη; ..Ειναι οικονομικος πολεμος η οχι ;..

Θα ρισκαρω να πω χωρις να σε κουραζω αλλο οτι οι περιοχες που “μαυρισαν” στην πρωτευουσα και πλεον ξεπουλανε οι Ελληνες για ενα κομματι ψωμι …σε 25 χρονια θα ειναι πιο ακριβες και απο τα βορεια προαστεια! Ποτε ;..Οταν θα δεις τον πρωτο ουρανοξυστη να σηκωνεται !!

Προταση επενδυσης λοιπον και μια πιο ανοικτη σκεψη προσεγγισης !

Πρωτον θα ηταν λογικο να βλεπαμε καποια αντιμετρα απο της κυβερνησεις μας σε αυτον τον “οικονομικο” πολεμο ..αλλα ΔΕΝ !

Δευτερον , κανενας δεν σε εμποδιζει τα αντιμετρα να τα λαβεις εσυ !.. Και για να μην σε παω στο επαναστατικο …θα το εξηγησω πιο συμφεροντολογικα και με αποδοση !

Αν σημερα αγορασεις ενα ακινητο στης “Μαυρες” περιοχες ..ειμαι 100% σιγουρος οτι σε 20 χρονια θα εχεις τουλαχιστον δεκαπλασιασει την επενδυση σου !..

Εδω ερχεται το Ερωτημα κατα ποσο σημερα οι Ελληνες εχουν τον τροπο να επενδυσουν !..Ενα ποσσοστο εχει και θα εχει ακομα και αν γυρισει αναποδα ο κοσμος , το μεγαλυτερο ποσσοστο δεν εχει και καθε μερα γινεται και πιο φτωχο ..αρα πως θα κανεις μια επενδυση να ειναι εφικτη και απο τον πολιτη που δεν εχει ;

Ειπα απο την αρχη , καποιες φορες πρεπει να σκεφτεις εξω απο το κουτι !

Οταν εχεις ενα πλανο , οταν εχεις δει οπως λεμε μπροστα τοτε πρεπει να βρεις τους τροπους να ξεπερασεις τα οποια εμποδια οικονομικα για να πετυχεις τον σκοπο σου , στο κατω κατω αυτη  ειναι η αγορα ο μεγαλος τρωει τον μικρο ..και δυσκολα ανεβαινεις σκαλοπατι στην πυραμιδα που εχουν φτιαξει !

Αν πιστευεις λοιπον οτι σε 20 χρονια η περιοχες αυτες θα παρουν μεγαλη αξια πρεπει να βρεις εναν τροπο να συμμετεχεις τωρα στο παιχνιδι ..τωρα που ειναι σχεδον ακομα νωρις !Ηδη οι ξενοι τα αγοραζουν με ψιχουλα !

Πως θα το κανεις αν δεν εχεις χρηματα !

Καταρχας θα βαλεις μεσα στο μυαλο σου οτι δεν αγοραζεις σπιτι για να μεινεις αλλα μονο για να επενδυσεις ! Δεν εχεις δηλαδη κεραμιδι αλλα εβαλες καπου τα λεφτα σου για να αυγατησουν !

Δευτερο δεν ειναι αναγκη να εισαι ο μοναδικος ιδιοκτητης .., μπορεις δηλαδη να εχεις συναιτερο η συναιτερους στην αγορα αυτη , ενα σπιτι με πολλους ιδιοκτητες δηλαδη !

Τριτο δεν ειναι αναγκη να εχεις χρηματα εσυ , εχει η τραπεζα για σενα , ενα στεγαστικο που θα βγει πανω σε πολλαπλους δανειστες και το ιδιο το σπιτι θα ειναι η εγγυηση..!

Τεταρτο , Ναι θα το νοικιασεις οπως το νοικιαζουν χιλιαδες αλλοι …ακομα και σε ανθρωπους που μπορει να μην σου αρεσουν , ο σκοπος σας θα ειναι το σπιτι να αγοραζει μονο του το δανειο του !

Θεωρεις ανεφικτο να γινει ;.. Θεωρεις οτι δεν μπορουν να υπαρξουν οι φορμουλες , τα συμβολαια εγγυησεων μεταξυ σας η το τραπεζικο πακετο που θα δεχθει μια επενδυση σαν αυτη ;

Να μην θεωρεις αν δεν προσπαθησεις , τωρα αν καποιοι το κανουν και καποιοι αλλοι αποτυχουν να το κανουν αυτο θα σημαινει οτι καποιος δεν ηταν καλος να τα διαχειριστει ολα σωστα !

Ερωτηση τωρα , μπορεις να παρεις μονο ενα στεγαστικο η μπορεις να παρεις και δευτερο ;.. η και τριτο ;

Αυτες οι  ερωτησεις ειναι θεμα διαπραγματευσεων και συμμετοχων των εταιρων , ενος καλου σχεδιασμου δηλαδη ποιος συνεργαζεται με ποιον , ..ειναι βεβαια και θεμα καλης ευκαιριας και σωστου ακινητο και ισως και εγγυητη …αλλα αυτα δεν ειναι προβληματα , αυτα ειναι διαπραγματευτικες ικανοτητες ωστε τα διαφορετικα μερη να εχουν το αναλογο κερδος για να συμφωνησουν !

Αρα , με απλα λογια , θα ηθελες να συμμετεχεις σε ενα μοντελο επενδυσης σαν το παραπανω ; Μου στελνεις μυνημα , οργανωνω τους ενδιαφερομενους , οργανωνω την διαδικασια , σας ασφαλιζω μεταξυ σας και μεταξυ των οποιον τριτων , ανοιγουμε τον τραπεζικο δρομο για να δημιουργηθει τραπεζικο προιον …και πολλα ακομα που μπορουμε να τα κανουμε αν υπαρχει ενδιαφερον !

Αυτο ειναι  σκεφτομαι εξω απο το κουτι /…Αααα να προσθεσω , περαν οτι και εγω θα ειμαι ενας ιδιοκτητης σε καποια ακινητα, θα πληρωθω απο της συμβασεις που θα δημιουργησω ειτε με εγγυητριες εταιριες η και ακομα απο της τραπεζες σαν μεταπωλητης τραπεζικου προιοντος ..αρα και δεν εχεις να πληρωσεις εμενα κατι και εισαι και σιγουρος οτι θελω να πετυχει ..αλλιως θα χασω και χρονο και χρημα!

Εγω το βλεπω πολυ ζεστα το θεμα αν το βλεπεις και εσυ μου στελνεις εμαιλ , μιλαμε για να καταγραψω τις δυνατοτητες σου , μαζευω του πρωτους 4-5 , βρισκω το σωστο ακινητο και παμε ολοι μαζι να το αγορασουμε !..Μολις το νοικιασουμε δινουμε την νεα μαχη για το επομενο!

Οπως καταλαβαινεις σε αυτο το μοντελο ..ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ..Επαναλαμβανω δεν βιαζομαι για τιποτα , δεν αγχωνομαι για τιποτα …θα συμμετεχουν πολλες ομαδες των 4-5 ατομων ..και αυτο ειναι και ο σκοπος των αντιμετρων …αντι να τα αγοραζουν οι ξενοι θα τα αγορασουν οι Ελληνες ξανα !.. Αντι σε μερικα χρονια να γκρεμιζουν χωρις ελεγχο οι ξενοι για να σηκωσουν τους ουρανοξυστες τους θα πρεπει να πληρωσουν Ελληνες αδρα για να το κανουν!..Αυτο βλεπω εκει μπροστα !

Αν υπαρξει σωστο ενδιαφερον ατομων θα ασχοληθω να το κανω ενα σωστο συστημα επενδυσης ολοκληρωμενο απο το Α εως το Ω ..αν οχι απλα το εχω γραψει και σε 25 χρονια τα ξαναλεμε !

Nikolas Gonos (Stranger) Για το Sell And Buy With Me

 

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. οι περιοχές που είναι καμένα χαρτιά θα μπορούσαν να αποκτήσουν κάποια αξία μόνο αν ισοπεδωθούν σε ακτίνα πολλών τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*