Διαφημίσεις

Σημερα σηκωθηκε η ερευνα για τα χαρακτηριστικα μεταδοσης του SARS-CoV-2 στο https://athenaeumpub.com/wp-content/uploads/Immuno-epidemiology-and-Transmission-Characteristics-of-SARS-CoV-2-A-Perspective-Investigation.pdf απο τους Anthony MKyriakopoulos1*, Kyriaki Karafyllidou, Jinhui Li, Shi Zhao3, 

Οταν πατησετε πανω στην Επιστημονικη ερευνα θα δειτε και της ειδικοτητες των Καθηγητων που το συνεγραψαν , εμεις θα σας δωσουμε την περιληψη και τα σηματικα σημεια μεταφρασμενα απο την συγκεκριμενη ερευνα μιας και μεσα απο αυτη μπορουμε να κατανοησουμε την κατασταση που ζουμε σημερα .. Την λαθος κατασταση που ζουμε σημερα , οπου οταν πλεον δειξεις το λαθος και αυτο συνεχισει τοτε με σιγουρια εχεις να κανεις με επι σκοπου λαθος αντιμετωπιση , με επι σκοπου λαθος διαχειριση .. τους λογους ας κατσει ο καθενας να τους σκεφθει μονος του !

Τα κυριότερα σημεία του άρθρου Οπως μας τα δινει ο Δρ Αντώνης Μ. Κυριακόπουλος..
1. Λόγω εγγενούς ανοσίας του πληθυσμού, ο οποίος σε ποσοστό έως και 80 %  είναι ανοσοποιημένος από τους προηγούμενους κορονοϊούς, SARS-COV-1 αλλά και του περιβάλλοντος παρουσιάζει διαφορετική μεταδοτικότητα σε ηλικιακές ομάδες. 0-20, 20 – 60 και 60 -90 χρονών.
2. Η κυτταρική ανοσία λοιπόν είναι αυτή που καθορίζει και την μεταδοτικότητα του SARS-COV-2,  οπότε λίαν ανεπιτυχώς υπάρχει μια κάθετη εμβολιαστική προσέγγιση προς όλους χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ίδια η ανοσία που προσφέρει η φύσις.
3. Λόγω της διαφορετικής μεταδοτικότητας του SARS-CV-2 σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες θα πρέπει να λαμβάνονται και τα απαραίτητα μέτρα εμπόδισης της μετάδοσης του ιού, και όχι κάθετα για όλο τον πληθυσμό με αποτέλεσμα της διαιώνισης της πανδημίας αλλά και της αν-επιτυχούς αντιμετώπισης του επιδημιολογικά μέτρα του τύπου Non Pharmaceutical Interventions
– Μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις.
Για παράδειγμα η έρευνα αποδεικνύει ότι η ηλικιακή ομάδα των 0-20 χρονών είναι ικανοί ΟΛΟΙ να μεταδώσουν τον ιό στους άλλους (Figure 2) ενώ η ηλικιακή ομάδα των 20-60 χρονών ο ένας από τους δύο μπορει να κολλήσει τον άλλον.
Τι σημαίνει αυτό, είναι εύλογο να κατανοηθεί ότι τα επιδημιολογικά μέτρα που έχουν ληφθεί ώς τώρα  με το άνοιγμα κλείσιμο των σχολείων κλπ και τον εγκλεισμό τοων ανθρώπων στα σπίτια με ανακατεμένες ηλικίες οδηγούν στην λάθος κατεύθυνση.
4. Με την απρόσκοπτη χρήση των εμβολίων  περιπτώσεις ισχυρής αντιδρασης που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στον θάνατο είναι λόγω της εγγενούς κυτταρικής ανοσίας που έχει ήδη ο πληθυσμός και προσκρούει στην λαθεμένη εμβολιαστική προσπάθεια ανοσοποίησης του συγκεκριμένου ατόμου. Η διαγνωστική αντιμετώπιση του ποιος πρέπει να εμβολιαστεί η όχι δυστυχώς δεν γίνεται ούτε με PCR test αλλά ούτε με .ανίχνευση αντισωμάτων τα οποία είναι αναληθή κατά την πολύ σημαντική βιβλιογραφία που συμπεριλήφθηκε στην μελέτη και οδήγησε στο πείραμα και την επιστημονική απόδειξη. Χρειάζεται λοιπόν ειδική εξέταση της κυτταρικής ανοσίας και την αντιδραστικότητας της με συγκεκριμένες τεχνικές που περιγράφονται σαφώς σε όλες αυτές τις σημαντικές μελέτες της βιβλιογραφίας που χρησιμοποιήθηκε από τα επιστημονικά περιοδικά Nature, Cell και πολλά άλλα. .
Είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε ερώτηση απορία.
Με εκτίμηση
Δρ Αντώνης Μ. Κυριακόπουλος BSc(Hons), Dip.LSHTM, MSc, MD/PhD. FIBMS


Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Ανοσοεπιδημιολογία και χαρακτηριστικά μετάδοσης του SARS-CoV-2: μια προοπτική διερεύνησης”
  1. το εμβολιον ειναι ρωσικη ρουλετα…τοσο ασφαλη…βαζεις σφαορα γυρνας το μυλο πατας τη σκανδαλη του εξασφαιρου 666…κι αν δεν τιναξεις τα μυαλα στο αερα με εγγεφαλικο θρωμβωση ..μετατρεπεται σε βραδυφλεγη αναμενο φυτιλι βομβας που θα σε ανατιναξει με καρκινους εσωτερικες εξωτερικες αιμοραγιες ελκη χαος ..μιλαμε για πειραμα οποτε περναει στο Dna και η επομενη γενια αν δεν επερθει στειρωση θα εχει ειδικες ανικανοτητες αναγκες το εγκλημα του αιωνα .φανταστειτε να πεθανουν εμβολιασμενα παιδια .ντου

  2. Όλο αυτό το ΑΛΛΑΛΟΥΜ
    Που γίνεται με την ανθρώπινη παρέμβαση
    Θα φέρει μια απρόσμενη εξέλιξη
    Εξαιτίας του Κλήρου +
    Τής Κληρονομιάς,,,
    640
    ΗΔΗ ακούω τόν ήχο του –

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *