00:29 - 27/05/2021

Βέλγιο: «Παγώνει» το εμβόλιο της J&J στους κάτω των 41

Διαφημίσεις

Το Βέλγιο προχωρά σε αναστολή χορήγησης του εμβολίου της Johnson & Johnson κατά του κορονοϊού στους πολίτες κάτω των 41 ετών έπειτα από το θάνατο γυναίκας στην οποία είχε χορηγεί το εν λόγω σκεύασμα.

«Η διυπουργική συνεδρίαση αποφάσισε να χορηγείται προσωρινά το εμβόλιο Janssen μόνο σε άτομα από 41 ετών και άνω, καθώς εκκρεμεί μια πιο λεπτομερής ανάλυση σχετικά με τα οφέλη και τους κινδύνους του σκευάσματος από τον EMA», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η γυναίκα – η οποία ήταν κάτω των 40 ετών – πέθανε στις 21 Μαΐου, αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρές θρομβώσεις και ανεπάρκεια αιμοπεταλίων, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Το εμβόλιο της Johnson & Johnson χορηγείται σε μία δόση.

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Τωρα που ειπατε παγωνει……Τι εγινε με αυτους τους σουπερ καταψυκτες και τα εμβολια που επρεπε να συντηρουνται στους -70!
    Μονο μια (1) κουτα ειδαμε…

    Στην αρχη..

    Μετα??? Της πλεμπας???

  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΌΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ  ΤΗΣ PFIZER  ΠΑΡΑ ΓΙΑ ASTRAZENECA  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ;

  3. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 05/28/2021 @ 1:45 ΠΜ

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΕ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

    Το Βέλγιο διακόπτει προσωρινά τη χορήγηση του μονοδοσικού εμβολίου Johnson and Johnson (Janssen) κάτω των 41 ετών καθώς μια 39χρονη πέθανε μετά από τον εμβολιασμό της!Μια κι έξω. Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν στην Πρεσβεία της Σλοβενίας στο Βέλγιο

    dimpenews.com/2021/05/26/%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%83-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*