23:16 - 20/05/2021

Τα λεμε πρωτοι ,…δικαιωνομαστε πρωτοι …οι υπολοιποι μας αντιγραφουν για να θαψουν την ειδηση ..και να πουν αυριο και εμεις το ειχαμε ανακοινωσει!

Διαφημίσεις

Σε ολες τις σελιδες του Ιντερνετ που πηραν το αρθρο μας – πληροφορια μας για το θεμα της αγγειακης ασθενειας κοβιντ και οχι αναπνευστικης μπορουμε να πουμε…Μπραβο παιδια τουλαχιστον να προστατεψουμε εναν ακομα συνανθρωπο μας … και δεν πειραζει εσεις οι μεγαλοι και πιστοποιημενοι ..που ξεχασατε να πειτε ..οτι το βρηκατε στο κατοχικα νεα !!.. Τουλαχιστον μπηκε στην βιβλιοθηκη σας..βεβαια δεν εμεινε πρωτο πρωτο ..εφυγε σαν αρθρακι στα πολλα …Ε ετσι συντομα θα πειτε στους αναγνωστες σας ,…Εμεις το ειχαμε βαλει !!…

Για να δουμε τι λεει ο Γιατρος Κωνσταντινος Αρβανιτης ..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Έλληνας 05/21/2021 @ 3:43 ΜΜ

    Αυτό είναι το αναπόφευκτο τίμημα της πρωτιάς. Δεν είναι ηθικά πλασμένος ο κόσμος. Πρέπει να αποδίδουμε τα εύσημα εκεί που ανήκουν, αλλά δεν το κάνουν όλοι.

    Παράδειγμα. Τι κόπο έκανε ο Ασκητής με το βίντεο της Tenpenny…
    https://oaskhths.blogspot.com/2021/03/10-covid.html

    …για να έρθει ένα μήνα μετά ο Στύλος της Ορθοδοξίας και να το οικειοποιηθεί χωρίς να αναγνωρίσει την πηγή απ’ όπου το πήρε.

    Μην πικραίνεσαι. Προχώρα όπως ο άλλος Νίκος!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*