23:08 - 18/05/2021

Ειναι λαθος οτι κανουν !!!… Η ζωη σου ειναι σε κινδυνο !

Διαφημίσεις

Μετα απο το αρχικο σοκ της πανδημιας και της μελετες που εκανα καταληξα συντομα οτι ολο αυτο δεν ειναι αυτο που λενε ! Ενα χρονο + σε ενημερωνω οτι εχουν κατακτησει το πρωτοκολο …και αυτος ειναι και ηταν ο τροπος να κανουν ολους τους γιατρους του κοσμου συνενοχους στο μεγαλυτερο εγλημα στην ιστορια μας !

Η ασθενια του Κοβιντ ..ετσι μας τον ειπαν …ετσι τον σχεδιαζαν χρονια ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΓΓΕΙΑΚΗ …Πραγμα που σημαινει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι το πρωτοκολο επεμβατικης θεραπειας ειναι λαθος !!!!… Χρησιμοποιω την λεξη λαθος για να μην σοκαρω τους συναθρωπους μας με ελαφρη μυαλο …που απο οτι φαινεται εχουν γινει τα καλυτερα πελατακια του Χαρου και της λιστας θανατου σε αυτη την γενοκτονια !

Αν η ασθενεια σου ειναι αγγειακη …αν μεσα μας υπαρχει ολο αυτο …και δεν δημιουργει ολα οσα επεβαλαν στους ανθρωπους να νομιζουν οτι δημιουργει ..τοτε το πρωτοκολο ειναι θανατηφορος διαδικασια …ειναι μονοπατι θανατου για οποιον καταληξει στα χερια τους απο το στημενο φοβο !

Πως ολα αυτα μπορουν να συνδεθουν ;..Περαν πλεον τον πανεπιστημειων που το εχουν πει ξεκαθαρα οτι δεν ειναι αναπνευστικη νοσος αλλα αγγειακη …εχουμε γιατρους σε ολο τον κοσμο που εχουν πετυχει να μην χασουν ουτε ενα ασθενη ..ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ..ΔΕΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΑΝ !

Αν σε βαραει στην φλεβα και εσυ κοιτας τον πνευμονα ….εισαι σε λαθος δωματιο , με τον λαθος ασθενη και δεν εισαι πια γιατρος αλλα …υπακουος σκλαβος σε υπηρεσια γενοκτονιας!!..Το πιο εξωφρενικο ειναι οτι δεν εχεις καταφερει να το αναγνωρισεις μεχρι σημερα ολο αυτο …και λεγεσαι και γιατρος !!….

Ο Κοβιντ δεν ηρθε ωστε η ανθρωποτητα να αναγκαστει να βγαλει εμβολια για να μας σωσουν …Ο κοβιντ ηρθε για να επιβληθουν τα εμβολια που θα μς γενοκτονησουν !!!!>..

Αυτη την στιγμη ερευνω το πως καταφεραν να επηρεασουν την κριτικη σκεψη της μαζας , σημερα εφυγε ενας φιλος μου…εκανε την δευτερη δοση , εξυπνος ανθρωπος ,ανθρωπος της αγορας και ομως την πατησε … Πως καταφεραν και του σταματησαν την κριτικη του σκεψη ;

Πως οι συνανθρωποι μας εχασαν την λογικη τους; Ολη η πληροφορια υπαρχει , ολα τα στατιστικα υπαρχουν , χιλιαδες γιατροι και πανεπιστημια πλεον μιλανε και δειχνουν την πραγματικοτητα ..αρα αυτο που συμβαινει οπου ολοι τρεχουν να κανουν το μπολι του θανατου ειναι ενα μεγαλο μυστηριο !

Αγγειακη ασθενεια … οι γιατροι που θεραπευουν δεν ΧΡΣΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ …Αγγειακη ασθενεια ..ΟΣΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΗ !!… Δεν καταλαβαινω το πως σας εκαναν το μυαλο σας χυλο … ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΤΩΡΑ !…

Μεσα στην κοινωνια μας υπαρχουν τα στημενα παπαγαλακια , υπαρχουν οι διασπορεις του τρομου με το στομα ..μεταφερουν πληροφοριες τρομου για να σας κανουν να γινετε θυματα … ο βαγγελης ειναι στην εντατικη , ο κωστας ειναι στην εντατικη …ναι απο τι ομως ;..Απο κοβιντ λενε ..αλλα πεθαινουν απο το πρωτοκολο και οχι απο τον Κοβιντ!!…

Ξυπνηστε ρε ΖΩΑ και σκεφτειτε ολοι αυτοι που σπερνουν τον τρομο στα ΜΜΕ …στις εφημεριδες , στα μεσα κοινωνικης δυκτιωσης και στην γειτονια σας την ιδια …ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;

ΑΒΕ ΚΑΙΣΑΡ ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ !

Stranger”’

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (39)

  1. Δυστυχώς δεν πρόκειται να ξυπνησουν. Ολο και περισσότεροι κάνουν το εμβόλιο. Εχουν κλείσει τα αυτιά τους και ακουν μονο τα ΜΜΕ. Θα ξυπνήσουμε μια μέρα και δεν θα εχουμε δίπλα μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πια!!

  2. spiros tsiskakis 05/19/2021 @ 12:26 ΠΜ

    Συγχαρητήρια για το άρθρο….Αγγειακη ασθενεια…ΝΑ ΘΥΜΆΣΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΡΙΝΗ.

  3. ΣΤΑΥΡΟΣ 05/19/2021 @ 1:00 ΠΜ

    ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΧΤΕΣ:ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ..ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ?ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ?ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΑΝ ΛΕΠΡΟ.ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ) ΤΑ ΜΑΤΙΑ?

  4. ΑντιΤωνΠαντων 05/19/2021 @ 1:16 ΠΜ

    Νικόλα απορώ που αναρωτιέσαι. Τόσα χρόνια εγώ μαθαίνω από εσένα. Θα πω λοιπόν μία γνώμη.
    Εγώ το έχω ονομάσει “ΑΔΙΟΡΑΤΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ” (έτσι μου ήρθε, δεν στάθηκα σε ετοιμολογίες). Έχω παρατηρήσει, ότι αρκετοί (ακόμη και με διδακτορικά) που δεν βλέπουν τηλεόραση, επιχειρηματολογούν σαν τους τηλεψεύτες. Έχουν χάσει τη λογική και συντονίζονται στη συγκεκριμένη ηλίθια πληροφορία. Πιστεύω, έτσι θα μας ξετρυπώσουν τους υπόλοιπους (έμψυχους?) πιο εύκολα. Τα υπόλοιπα δικά σου. (περιορισμός κειμένου)

  5. Γυναικολόγος στη Λάρισα καλούσε τον κόσμο να πει «όχι στα εμβόλια»

    https://www.youtube.com/watch?v=KTUvVv8L8iA

  6. https://youtu.be/3asYuKzfd5Y αν ισχύουν τότε “άντε γεια”…

  7. Κανένας 05/19/2021 @ 7:24 ΠΜ

    Είναι πολύ απλό, αλλά οι αιώνες (ναι, αιώνες) σταδιακής και επιβεβλημένης απομάκρυνσης από τον Χριστό, η απόλυτη (και αυτή επιβεβλημένη) ακατηχησία, οι 400+ αιρέσεις στον Ελλαδικό χώρο συμπεριλαμβανομένων των στοών και των παραφυάδων τους όπως ο περίφημος «ελληνοκεντρισμός», η τηλεόραση και τα πολύ βαριά και εν μέρει δημιουργημένα συμπλέγματα των Ελλήνων, δεν σας αφήνουν να το δείτε: εκλείπει η χάρη του Αγίου Πνεύματος, της ζωοποιού και ενεργοποιού δύναμης του νου και της καρδιάς.

  8. Κανένας 05/19/2021 @ 7:27 ΠΜ

    Και η χάρη του Αγίου Πνεύματος εκλείπει επειδή «πάχυναν» (δηλαδή, σκλήρυναν) οι καρδιές των ανθρώπων. Πολύ φυσικό. Χωρίς Θεό (και εννοούσε τον Χριστό) όλα επιτρέπονται, έλεγε ο Ντοστογιέφσκι. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για φαύλο κύκλο: ενδίδοντας ο άνθρωπος στην κακία, το ψέμα, τα πάθη, απομακρύνεται από τον Χριστό, και όσο απομακρύνεται από τον Χριστό απομακρύνεται από αυτόν το Πνεύμα το Άγιο, και όσο απομακρύνεται το Πνεύμα το Άγιο τόσο περισσότερο ο άνθρωπος απομακρύνεται από τον Χριστό.

  9. Κανένας 05/19/2021 @ 7:32 ΠΜ

    Και στο τέλος ο άνθρωπος αυτός καταλήγει όχι μόνο σκεύος παθών, αμαρτίας, κακίας ΚΑΙ δοχείο ηλιθιότητας, αλλά και εντελώς απροστάτευτος απέναντι στη δύναμη του Διαβόλου. Κακός, έρμαιος των παθών του, στραβός, κουφός (κι ας στέκει μπροστά του η αλήθεια γυμνή δεν μπορεί να τη δει) και χωρίς την πρόνοια και την προστασία του Χριστού, ούτε να καταλάβει μπορεί, ούτε να σωθεί σε αυτή τη ζωή ή στην άλλη. Χριστός Ανέστη.

  10. Κανένας 05/19/2021 @ 7:36 ΠΜ

    Και ανοίξτε και κανένα Ευαγγέλιο, καμιά Αποκάλυψη, βρείτε τους πραγματικά Ορθόδοξους ιερείς στο Διαδίκτυο (ζώντες και κεκοιμημένους, των οποίων σώζονται ομιλίες και κατηχήσεις)και προσπαθήστε να μάθετε έστω και στο και-ένα την πραγματική αλήθεια που σας έκρυβαν. Ο Χριστός αλλάζει γνώμη. Θέλει να αλλάζει γνώμη. Αγάπη θέλει και μετάνοια.

  11. Αγαπητέ Stranger εμείς που σε διαβάζουμε είμαστε ξύπνιοι, οι κοιμισμένοι δυστυχώς δεν σε διαβάζουν ούτε σε ακούν.Ακούν sky Ευαγγελάτο κλπ κλπ κλπ…Έχεις ακούσει που λένε (Ο έξυπνος αλλάζει γνώμη ο ανόητος ποτέ!!!)???Όταν θα ξυπνήσουν θα είναι αργά.

  12. Κοιτα πως άρχισε..για να σώσουμε τους παππουδες και της γιαγιαδες έλεγαν..και που φτάσαμε.. εμβόλια για την καινουρια σχολική χρονιά.
    Καθαρα ψυχολογικό gaslighting.Όταν καταλάβουμε τον ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ του gashlighting, τα πραγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.Για την ώρα στον Ελλαδικό Χώρο, παίζουν πολλά. Εδώ μάλλον ετοιμάζονται για αλλαγή μελλοντικου “γόνου”, εξάλλου ηλικιωμένοι γιαυτούς έχουν λιγο ΜΕΛΛΟΝ.
    Όντως ομως τι εστί ΕΛΛΗΝ και ποσοι είναι; Να κοιτάζουμε τα “επωνυμα”;

  13. Παναγιώτης Πολίτης 05/19/2021 @ 11:48 ΠΜ

    έτσι είναι ρε φίλε. το παραμύθι έχει πολλές στρώσεις. άσε που στην υγεία δεν υπάρχει χρήμα. μόνο στον φόβο και στον θάνατο.

  14. Παναγιώτης Πολίτης 05/19/2021 @ 11:50 ΠΜ

    @αντιτων παντων, ωραίος ο ορισμός σου. εύστοχος. εδώ και όλη η χώρα να είναι ζόμπι εμάς θα βγάλουν τρελούς γιατί λέμε την αλήθεια. την άλλη την κλείσαν στο ψυχιατρείο.

  15. ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ…!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ …
    ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥςΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ..
    ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ…Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ…

  16. Τι γίνεται με τις μεταγγίσεις; Αν χρειαστεί κάποιος να νοσηλευθεί και του κάνουν μετάγγιση, αυτή δεν θα έχει τα στοιχεία του εμβολίου;

  17. Γεωργιος... 05/19/2021 @ 7:33 ΜΜ

    Ειναι φοβερο αυτο που συμβαινει..Οποιος ακουσε την συνετευξη στο focus fm ενος επιφανους ινδου επιστημονα που ζει στην γερμανια,χαρακτηριζει απεριφραστα το εμβολιο rna,ως κατι το διαβολικο!Ως ακρως επικινδυνο και καθαρα πειραματικο..Δυστυχως οι περισσοτεροι ακολουθουν χωρις ιδιαιτερη αναλυση το αφηγημα των ανθρωπων εκεινων που ειναι βουτηγμενοι μεσα στην ανωμαλια ,την προδοσια,την απατη ,και το ξεπουλημα των παντων!Μονοι τους υπογραφουν να γινουν ινδικα χοιριδια και μελλοθανατοι!

  18. κωστας παπαδόπουλος 05/19/2021 @ 8:17 ΜΜ

    Έχω αναρτήσει πινακίδα στο κατάστημα. ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟΥΣ ΓΙΑ COVID!

  19. V for vendeta.μονο έτσι.

  20. Γιατί σβήστηκε το σχόλιο;τι τρομερό έγραψα;

  21. Έλληνας 05/20/2021 @ 12:01 ΠΜ

    Είσαι λεβεντιά. Θα βρούμε τον δρόμο μας. Εύχομαι μετά το απότομο ξύπνημα κάποιων να γίνουμε ένα ποτάμι που θα γίνεται όλο και πιο ορμητικό.

  22. Το εμβόλιο θα καθαρίσει εκατομμύρια ανθρώπους μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Πολλοί δεν προλαβαίνουν να ζήσουν ούτε αυτά τα τελευταία τους δύο χρόνια. Κρίμα.

  23. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 05/20/2021 @ 3:52 ΠΜ

    Θελω αυτο το πραγμα εξω απο το σωμα μου λεει ο μπολι@σμενος.

    https://www.youtube.com/watch?v=Rc9pJDz8WcQ&t=63s

    ………

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    Γελάνε κιόλας!!! Εγώ πάντως δεν ξέρω αν πρέπει να τους λυπηθώ ή να γελάσω!
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΧΕΡΙ…..

  24. Γέρος Παράξενος 05/20/2021 @ 1:07 ΜΜ

    Η σχολή Γκέμπελς πες πες κάτι θα μείνει από Υπουργείο Προπαγάνδας έγινε κομψά Επικοινωνιακή Πολιτική. Ο άνθρωπος είναι προθυμότερος να διαφυλάξει συμφέρον παρά δικαίωμα έλεγε ο Ναπολέων. Αν παρατηρήσεις δε σπεύδουν πρώτοι οι έχοντες και οι κατέχοντες γιατί απλά ο Μαμωνάς είναι εθιστικός. Πλέον τελείωσε η εποχή HOMO ο άνθρωπος πλέον είναι προϊόν, το δυσάρεστο ότι ο ίδιος δεν σέβεται την υπόσταση του, πέρασε στην καλοπέραση, την επιδότηση και έρχεται η σφραγίδα.

  25. Γέρος Παράξενος 05/20/2021 @ 1:14 ΜΜ

    Στο σημείο αυτό έρχεται η σκόπιμη ημιμάθεια και αμάθεια, ειδικά όταν από τα σπίτια οι βιωματικοί φύλακες (παππούς + γιαγιά)της γνώσης αποδήμησαν εις κύριον. Ο άνθρωπος τελικά παρουσιάζεται αδύναμος γιατί απλά επιλέγει, απλά χρεώνει τις επιλογές του στους άλλους και αποτελεί καλό άλλοθι. Κάποια στιγμή μιλήσαμε για συνείδηση, ψυχή, καρδιά, σήμερα μπορώ να σου πω ότι δεν υπάρχει αντίκρυσμα φίλε. Είμαστε υπεύθυνοι μόνο για όσα λέμε και πράττουμε, όχι για ότι αντιλαμβάνονται οι υπόλοιποι, δυστυχώς…

  26. Γέρος Παράξενος 05/20/2021 @ 1:17 ΜΜ

    Yuval Noah Harari: Επί του παρόντος, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους κρατάμε χαρούμενους με ναρκωτικά και βιντεοπαιχνίδια… αλλά αυτό δεν ακούγεται σαν ένα πολύ ελκυστικό μέλλον.Μια άλλη πιθανότητα είναι η διαίρεση του ανθρώπινου είδους σε διαφορετικές βιολογικές κάστες, με τους πλούσιους να αναβαθμίζονται σε εικονικούς θεούς, και οι φτωχοί να υποβαθμιστούν στο επίπεδο των άχρηστων ανθρώπων”. Καλή δύναμη!

  27. Γέρος Παράξενος 05/20/2021 @ 1:38 ΜΜ

    Εκεί έξω αρνητές, της αγάπης, της δημιουργίας, του ανθρώπου, μόνο φιλαυτία, εγωισμός, υγειονομικός απολυταρχισμός. Δυστυχώς μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά που λέει και ο λαός. Μόνο όσους κλείνει η πόρτα μας το βράδυ συνήθιζε να λέει ο παππούς μου. Ίσως τελικά να είμαστε εκείνες οι γενιές που αξίζουν να πάθουν ότι πάθουν γιατί απομακρύνθηκαν από την γη, τη φύση, τα ζώα, τον άνθρωπο, τον δημιουργό. Όταν σταματήσουν να αναζητούν δικαιολογίες οι άνθρωποι ίσως τότε να αλλάξουν πολλά.

  28. Ανωνυμος 05/20/2021 @ 3:29 ΜΜ

    Γερό παράξενε , το πες πες κάτι θα μείνει δεν αποτελεί στρατηγική του Γκεμπελς. Ο Γκεμπελς το είπε αυτό αναφερόμενος στην στρατηγική προπαγάνδας των ΜΜΕ , που εκείνη την εποχή την μονοπωλούσαν οι σιωνιστές Εβραίοι , που κατείχαν το 60% των ΜΜΕ παγκοσμίως. Το είπε στους Γερμανούς πολίτες προσπαθώντας να τους εκθέσει την στρατηγική του εχθρού.. Κατάλαβες;;;;;; Η ημιμάθεια είναι δραματική κατάσταση .πρόσεχε.

    • Κατοχικά Νέα 05/20/2021 @ 5:41 ΜΜ

      Μαλιστα ..συντομα να ξαναερθεις ..οταν θα τους μαζευουν με τα φορτηγα ..να μου πεις για την ημιμαθεια και να ζυγισουμε λιγο την ευθυνη σου στην γενοκτονια !

  29. Έλληνας 05/20/2021 @ 6:31 ΜΜ

    Γέρο παράξενε, μας έλειψε πολύ η πένα σου. Εύχομαι να επιστρέψεις. Κανένας δεν περισσεύει, πόσο μάλλον οι καλοί.

  30. Σε λίγο έρχεται και το ΠΑΝ-Κορώνα του Μπουρδελά της pfizer. ΠΑΝ = 131. Είναι η Κορώνα του ΠΑΝΑ. Μιλάμε για ξεκάθαρη Κρόνια Αποκρυφιστική Λατρεία, όπου ο Πάνας είναι ο Διάβολος. Ψάξτε για το ρεύμα 131 του αριστερού μονοπατιού, σχετίζεται και με την Τυφώνια Μαγεία το Current 131. Περιμένουν τον Αντίχριστο και με τα εμβόλια PAN Corona θα υποτάξουν τις μάζες, μιλάμε για προηγμένο έλεγχο του νου τον οποίον έχουν διδαχτεί από τους ίδιους τους δαίμονες. Ψάξτε και μάθετε. Τίποτα κρυφό πλέον. ΙΟ ΙΟ ΠΑΝ !

  31. Stranger, θα σου δώσω τροφή για σκέψη. Δες αυτό το πολύ παλιό βιντεοκλίπ. Περιέχει 2 ενέσεις (εμβόλια), την γυναίκα με τα κόκκινα, την γυναίκα της Βαβυλώνας, τον Παγκόσμιο Μεσσία, τον Διάβολο και φυσικά δείχνει και την Κίνα. Ο Διάβολος φαίνεται να ενεργοποιεί ένα μηχάνημα που μοιάζει εξωτερικά με τον Κρόνο. Η συνέχεια στις οθόνες μας.

    “Army Of Lovers – Let the sunshine in – Official Video”

  32. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 05/22/2021 @ 2:53 ΠΜ

    Τα σχέδια της ελίτ για παγκόσμια μείωση του πληθυσμού

    https://www.youtube.com/watch?v=xoKQPIh70P0

  33. Ελα ρε Νικο απλα πραγματα! Μειωση πλυθησμου, τυχαία η agenda 21-30 με ηλεκτρονική ταυτοποίηση των λαθρο; Αυτούς θέλουν εργάτες. Ο Δυτικος κοσμος και οχι μονο μπλολι και πουλο! Μετα κριση. Μας εμαθαν με επιδόματα αναστολές, μετα στην πεινα θες επίδομα αρωγο το κρατος? Τσιπ γτ τα χρήματα δεν θα υπάρχουν πολύ ακόμα δεν τους βολεύει, συναλλάσσεσαι…απλα πραγματα πρωειπα

  34. Ο ΣΑΛΟΣ 05/22/2021 @ 1:15 ΜΜ

    7,4 στην Cινα
    Άνοιξε,,,

  35. Ο ΣΑΛΟΣ 05/22/2021 @ 8:08 ΜΜ

    ΙΟΎΝΙΟΣ
    Ι ΝΟΥ ΙΌΣ
    ΙΙ ΝΟΟΣ Υ
    ΙΟΝ ΥΙΌΣ

  36. Συμπληρωματικα το αφηγημα των pcr tests η σελφ τεστ δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο ενα εφευρημα χειραγωγησης προγραμματισμου ωστε να καταστει στον εγγεφαλο μας η ιδεα και να φυτευτει η τεχνικη της αναγνωρησης αν νοσω η αν νοσησω τις επομενες μερες ωστε αργοτερα..να δωθει το τσιπακι αναγνωσης cov19…ο νοω νοειτω μετα τι ακολουθει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*