Διαφημίσεις

Ο Γ.Τράγκας, μην πτοούμενος από τις απειλές που ο ίδιος καταγγέλει, έχει απασφαλίσει για τα καλά εναντίον της κυβέρνησης και σε συνέχεια της αποκάλυψης για την “διαμεσολάβηση” του ζεύγους Αγγελόπουλου, Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου, στην προμήθεια των γαλλικών Rafale, με τα μισά μεταχειρισμένα και τα άλλα μισά με μεταχειρισμένο εξοπλισμό και ακριβότερα από τα καινούργια που πήρε η Αίγυπτος, προβαίνει σε μία ακόμα αποκάλυψη που με βάση την εμπειρίας και την κρίση εξηγεί τους λόγους που πιθανολογεί ότι γίνονται συγκεκριμένες κινήσεις.

Ο Γ.Τράγκας στην πρωινή του καθημερινή του εκπομπή στο CrashRadio αποκάλυψε ότι “το δημόσιο ξαφνικά έχασε το μάνατζμεντ της ΕΛΠΕ (Ελληνικά Πετρέλαια), και απ’ όσα λέγονται, η κα. Μαριάνα Λάτση έδωσε τις μετοχές της, των ΕΛΠΕ, σε εταιρεία που εδρεύει στην Ελβετία, της οποίας το 49% ανήκει στον Τούρκο μεγαλοεπιχειρηματία κ. Κοτς. Δηλαδή, αυτός είναι ο σούπερ τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας, αφού είναι μαζί, Βαρδινογιάννης, Κόκκαλης, Αγγελοπουλέοι είναι.. όλοι μαζί.. και λόγω πληθυσμιακού όγκου, και αγοράς της Τουρκίας” και συνεχίζει ο Γ.Τράγκας “Ποιός είναι ο κ. Κοτς; Πού ανήκει το 49% λέτε (της Ελβετικής εταιρίας); Πού ανήκει λέτε; Στον Ερντογάν!”.

Στη συνέχεια εξηγεί ο Γ.Τράγκας ότι η κα. Μ.Λάτση βγήκε από τα ΕΛΠΕ και μπήκε στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, πού ως γνωστό ανήκει στον κ. Περιστέρη με αντιπρόεδρο τον κ. Μιχάλη Γουρζή πεθερό του Υπουργού Επικρατείας Γ.Γεραπετρίτη. Στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ “εισχώρησε” και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Και συνεχίζει ο Γ.Τράγκας: “Ααα, και μια λεπτομέρεια, ο κ. Κοτς είχε συναντηθεί με τον Μητασοτάκη το 2018 στο γραφείο του στη βουλή.

Σύμφωνα με όσα γράφονται και όσα λέγονται, ο όμιλος Βαρδινογιάννη εγκατέλειψε τις αντιδικίες και τις πιέσεις για την υλοποίηση του Ελληνικού. Το Ελληνικό δεν γινότανε γιατί δεν είχε κομμάτι ο όμιλος Βαρινογιάννη. Βέβαια, ο όμιλος Βαρδινογιάννη δεν έβαζε και κάτι πάνω στο τραπέζι, δηλαδή καμιά μετρητούρα… Κι έστελνε τον όμιλο Λάτση πέρα δώθε στο Συμβούλιο Επικρατείας, γιατί ο Όμιλος (Βαρδινογιάννη) έχει και φίλους δικαστές, που.. βάζουν στα αυτοκίνητά τους βενζίνη Motor Oil.. ή AVIN… (του ομίλου Βαρδινογιάννη), αυτό εννοώ… μην πάει ο νους σας πουθενά αλλού.. βενζίνη στα αυτοκίητά τους βάζουν…

Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ τί πήρε στο Ελληνικό; Η Λάτση πάει στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και αφήνει τις μετοχές της στην εταιρεία, εκεί (στην Ελβετία). Ο Βαρδινογιάννης αφήνει ήσυχη την επένδυση στο Ελληνικό, μέχρι στιγμής.. κάτι πρέπει να πάρει (και ο Βαρδινογιάννης).. Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ όμως πάλι παίρνει, τί παίρνει; Το καζίνο στο Ελληνικό και τα συμπληρωματικά έργα στο μετρό. Κάποιοι είναι ρηγμένοι αλλά κι αυτοί θα πάρουνε μωρέ… Εεε; Ο Μυτηλιναίος ρηγμένος είναι θα πάρει όμως.. Κι ο Κόκκαλης δεν μιλάει πια.. Κουβέντα δεν λέει ο άνθρωπος, κουβέντα, γιατί να μιλήσει; Πήγαν να τον θάψουν τον άνθρωπο.. Αναγκάστηκε δηλαδή ο άνθρωπος αλλά άσε τώρα δεν θέλω να λέω…
Ο Όμιλος (Βαρδινογιάννη) όμως κάτι πρέπει να πάρει, δύο μεγάλα (τηλεοπτικά) κανάλια έχει.. Θα μετάσχει λέγεται.. στην πράσινη ενέργεια.. θα γεμίσει το Αιγαίο αιολικά πάρκα..

Η εταιρεία στην Ελβετία θα έχει όλη την συνεκμετάλευση στο Αιγαίο!

Πώς γίνεται τώρα, να πάμε σε συνεκμετάλευση; Γίνεται με θερμό επεισόδιο. Μια ακταιωρός να ξύσει κατά λάθος μια άλλη ακταιωρό.. μια Ελληνική ακταιωρός να χαλάσει το πηδάλιο να πέσει πάνω στην άλλη.. Μετά να πέσουν Έλληνες και Τούρκοι κομμάντος σε μια βραχονησίδα.. Ας πούμε.. στην Παναγία λέω.. Και μετά.. Θα πάμε στην Χάγη.. Τί θα γίνει στην Χάγη; Αυτή η Χάγη ρε παιδιά.. Συνεκματάλλευση! Οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών και Συνεκμετάλλευση! Πριν από επαναδιατύπωση της Λωζάνης..

Και συνεχίζει ο Γ.Τράγκας σχετικά με τον.. τσαμπουκά του Ν.Δένδια στην Άγκυρα: “Έλεγα, γιατί ο Νίκος Δένδιας έκανε τσαμπουκά στην Τουρκία; Έλεγα από μέσα μου γιατί ο Νίκος; Γιατί ο Νίκος; έκανε αυτή την διαφοροποίηση την ξαφνική, αυτό το τσαμπουκάκι; Τον έβαλε ο Κυριάκος; Αποκλείεται λέω.. (Ειρωνεύεται) Ήταν συνεννοημένο να πάμε σε εκλογές; Δηλαδή κάτσε ρε Ταγίπ, κάάάτσε ρε, να τελειώσουμε με τις εκλογές, να πάρουμε λαϊκή εντολή και μετά βλέπουμε.. φάε κι ένα τσαμπούκι…
tgnews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek