Διαφημίσεις

Την ώρα που η Δύση πολεμά δήθεν τους τζιχαντιστές, η ISIS, ξεπερνώντας κάθε όριο νοσηρής φαντασίας, πουλάει βρέφη ενός έτους ως σκλάβες του σεξ…Η τιμή τους; 172 δολάρια!

Οι τζιχαντιστές διαπίστωσαν ότι το ενδιαφέρον του «αγοραστικού κοινού» ήταν μεγάλο και έτσι διαμόρφωσαν νέο «τιμοκατάλογο» με αυξημένες τιμές για το απάνθρωπο εμπόριο γυναικών, κοριτσιών και βρεφών…

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα βρωμερά κτήνη, η αύξηση στις τιμές γίνεται για την ενίσχυση του έργου τους…και όποιος δεν συμμορφώνεται με τον νέο τιμοκατάλογο θα εκτελείται.
Εξυπακούεται ότι όλα τα θύματα είναι είτε Γεζίντι, είτε Χριστιανές, καθώς η ικανοποίηση των αρρωστημένων ενστίκτων τους σε «άπιστες» δεν θεωρείται έγκλημα.

Τιμοκατάλογος-Πώληση Λείας ΕΔΩ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “ΦΡΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ: Τα βρωμερά κτήνη της ISIS πουλάνε μωρά 1 έτους ως σκλάβες του σεξ!!! (φωτό)”
  1. Τι να πω…μονο οργη και θλιψη νιωθω. Περισσοτερο θλιψη. Ας πεσει τωρα ενας μετεωριτης να τελειωσει το ανθρωπινο ειδος. ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ! Αλλοι φταινε περισσοτερο αλλοι λιγοτερο. Σιγουρα εσυ και γω δεν εχουμε διαπραξει τετοια εγκληματα αλλα γενικα εχουμε αποτυχει. Απορω ωρες ωρες…τι μας εφτιαξε ο Θεος? Απο την αρχη φαινομασταν. Πονηρια, φονος, ψεμα…

    1. ++++++++++++++++ έχεις δίκιο.πολλές φορές αναρωτιέμαι το ίδιο,αν πρέπει να υπάρχουμε σαν είδος,βλέπεις τα ζώα σκοτώνουν για να φάνε,εμείς ξεπουπουλιάζουμε χήνες,πάπιες για παλτό,εκ πορνεύουμε πλάσματα που δεν έχουν την δυνατότητα να αντισταθούν(όπως πιο πάνω στο άρθρο) αλλά και την παιδοφιλία,άνθρωποι-κτήνη που δεν μπορούν να υψόσουν ανάστημα στους άλλους και καταστρέφουν μικρά παιδία…γιατί εκεί μπορούν..γιατί τα παιδία δεν μπορούν να αντιδράσουν…όλοι αυτοί εκεί είναι άρρωστοι….ΚΡΟΝΙΟΙ στο μυαλό.
      -όμως φίλε κάθε φορά που λέω αν αξίζουμε να ζούμε,γίνετε κάτι και βλέπεις ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο…και εκπλήσσομαι ευχάριστα.Οπότε καταλαβαίνεις ότι κάθε μέρα κρίνεσαι από τους Θεούς-Θεό και τους ανθρώπους.Όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

  2. Αγαπητέ Πανα, το "Ένας κόσμος κλινικης παραφροσύνης που κυβερνούν οι τρελοί!" ισχύει εν μέρει, αλλά τελικά θα αποδειχθεί πως δεν είναι καθόλου τρελλοί αυτοί που πραγματικά τον κυβερνούν και φυσικά δεν είναι καν άνθρωποι!!!!
    Σύντομα η συνέχεια στις …… ζωές μας!!!!!!!!!!

  3. Μην ρωτήσει μετά κανένας, για ποιο λόγο θα περάσει
    η ανθρωπότητα ότι περάσει, και που είναι ο Θεός,
    και τίποτα τέτοιες εξυπνάδες…….

    Ξεφύγαμε ΤΕΛΕΙΩΣ….
    Απλά ειμαστε άξιοι της μοίρας μας…..

  4. H UNICEF ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,Ο ΟΗΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ 2-3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΩΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ(ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ)ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ (ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΙ)

  5. Ας πάμε να πληρώσουμε τον ενφια, να ψηφίσουμε τον Τσίπρα, να βολευτουμε ρε αδερφέ… Τι μας κόφτει εμάς τι γίνεται στην Συρία…. Είναι μακριά η Κύπρος……
    Άντε για φραπεδουμπα τώρα, και μην ξεχάσουμε να πάρουμε και έναν Αλβανό να μας περάσει τα πλακάκια….

  6. ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΦΑΝΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΕΥ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΟΥΠΙΔΙΑ.

  7. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ…
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…
    ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΘΟΥΝΕ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΥΒΟ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ! ''Ο Αρχων του κόσμου τούτου''

    Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΥΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΙΔΕΣ !!!

    Λιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *