Michael Yeadon
Διαφημίσεις

Ασυμπτωματικός: το μεγαλύτερο ψέμα των κυβερνήσεων

Ασυμπτωματικός “θεωρείται” εκείνος ο άνθρωπος ο οποίος είναι φορέας ενός ιού, παρ’ όλα αυτά δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα. Δεν έχει “νοσήσει”. Ωστόσο, ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, Dr. Michael Yeadon αποκαλύπτει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Αυτός ο ισχυρισμός δεν προέρχεται από μία ομάδα λοιμωξιολόγων, πληρωμένων από κυβερνήσεις, με συγκεκριμένα πολιτικά συμφέροντα. Δεν προέρχεται από τον ιατρό της “γειτονιάς σας”. Αντιθέτως, προέρχεται από ένα τέως υψηλό στέλεχος, μιας από τις μεγαλύτερες – παγκοσμίως – φαρμακοβιομηχανίες. Ένας άνθρωπος που συνέβαλλε στη μελέτη του κορωναϊού, καθώς και στην μετέπειτα έρευνα.

Ο Dr. Michael Yeadon υποστηρίζει πως είναι αδιανόητο και παράλογο να θεωρήσουμε πως ισχύει η έννοια του ασυμπτωματικού. Δεκαετίες έρευνας και μελέτης έχουν αποδείξει πως αυτό είναι αδύνατο.

Ασυμπτωματικός ή ανοσία;

Ο Dr. Yeadon συνεχίζει στην αποκάλυψή του, επισημαίνοντας το γεγονός πως αν κάποιος προσβληθεί από έναν ιό, αποκτάει ανοσία εντός ολίγων ημερών. Και η ανοσία μπορεί να διαρκέσει μερικές δεκαετίες.

“Δεν είναι αλήθεια ότι τα μεταλλαγμένα στελέχη που ξεφεύγουν αναπαράγονται και αποτελούν οποιαδήποτε απειλή. Δεν είναι απίθανο… είναι ανέφικτο βάσει των χιλιάδων και χιλιάδων μεταλλαγμένων στελεχών που έχουν σχηματιστεί. Είναι όλα πάρα πολύ παρόμοια με το αρχικό.” Υπογραμμίζει στην ομιλία του.

“Δεν είναι αλήθεια ότι οι μεταλλάξεις αποτελούν οποιουδήποτε είδους απειλή. Δεν είναι αλήθεια ότι χρειάζεστε μια ανανέωση εμβολίου. Οι περισσότεροι από εσάς δεν χρειάζεστε καν εμβόλιο! Τους περισσότερους από εσάς θα συμβούλευα να μείνετε μακριά από πειραματικά εμβόλια, μακιγιάζ δυστυχώς τα οποία πάνε μαζί μ’ έναν κίνδυνο θρομβώσεων. Γιατί να ρισκάρεις με την υγεία σου για κάτι που δεν είναι απειλή για εσένα;”

“Έτσι, όταν η κυβέρνηση σου σού λέει ψέματα μια ή δυο φορές, είμαστε πιθανότατα αρκετά συνηθισμένοι στο να λένε οι πολιτικοί περιστασιακά “λευκά ψέματα” και κατά κάποιο τρόπο τούς το επιτρέπουμε. Αλλά όταν σας λένε ψέματα σχετικά με κάτι τεχνικό, κάτι το οποίο μπορείτε να το ελέγξετε και το κάνουν επανειλημμένα επί μήνες και το κάνουν για πολλά στοιχεία του ίδιου συμβάντος, δεν λένε την αλήθεια. Και αν λένε την αλήθεια, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάτι άλλο σε εξέλιξη. Και είμαι εδώ σήμερα για να σας πω ότι κάτι πολύ κακό συμβαίνει.”

Η προειδοποίηση του Ο Dr. Yeadon

“Προειδοποιώ όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ. Για να γνωρίζετε πως μπορείτε να πάρετε πίσω την κοινωνία σας. Δεν χρειάζεστε μάσκες. Δεν είναι αποτελεσματικές. Ξεχάστε τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας. Ποτέ δεν επιβράδυναν τη μετάδοση, η οποία έλαβε χώρα κυρίως σε ιδρύματα (όπως νοσοκομεία και οίκους). Δεν χρειάζεται να εμβολιαστείτε με ανεπαρκώς δοκιμασμένα και κάπως επικίνδυνα εμβόλια, βασισμένα σε γενετικό υλικό που προάγει την παραγωγή της πρωτεΐνης-ακίδας. Και δεν χρειάζεται να κάνετε ο,τι σας λένε διεφθαρμένοι επιστήμονες οι οποίοι προφανώς συμβουλεύουν την κυβέρνησή σας.”

“Αν δεν το κάνετε αυτό τις προσεχείς λίγες εβδομάδες, θα χει τελειώσει. Πιστεύω αν φτάσουμε στο σημείο ενός αποκαλούμενου “διαβατήριου εμβολιασμού”, θα έχετε χάσει την ευκαιρία να την πάρετε πίσω και θα το μετανιώσετε.

Πηγή

 

Ακόμη και τα υψηλόβαθμα στελέχη των φαρμακοβιομηχανιών που παράγουν τα εμβόλια, συμβουλεύουν τον κόσμο να μην εμβολιαστεί. Γίνεται πλέον κατανοητό πως τα οικονομικά συμφέροντα από τα εμβόλια, καθώς και η ενορχήστρωση του πολιτικού χώρου από τα διαβατήρια εμβολιασμού είναι κυρίαρχα κατά την πανδημία. Και πως ουδεμία σχέση έχουν με τη δημόσια υγεία.

 

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Techstories

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *