“Βόμβα” Πως η Κυβέρνηση εξαναγκάζει την επιτροπή λοιμωξιολόγων σε αποφάσεις

1
3

“Βόμβα” Πως η Κυβέρνηση εξαναγκάζει την επιτροπή λοιμωξιολόγων σε αποφάσεις

Ο διευθυντής της εφημερίδας Δημοκρατία, Δημήτρης Ριζούλης που αποκάλυψε τα έγγραφα “βόμβα” από τα πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων μας δίνει λεπτομέρειες για το ζήτημα και όχι μόνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ιδού τα ντοκουμέντα: Τα πρακτικά της Επιτροπής λοιμωξιολόγων! Οι υπουργοί βαράν το ντέφι και οι επιστήμονες χορεύουν

Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τελικα ολοι προσκυνησαν τον ψευτο-ιο και δειχνουν οτι μονο τους νοιαζει να ριξουν την κυβερνηση παρα να πουν την αληθεια.
    Ακομα οι δημοσιογραφοι που δεν ερευναν οι ιδιοι οπως παλιοτερα απλα κρινουν οτι ειπωθηκε απο την κυβερνηση και τους υπολοιπους.
    Για να γινει θεικη παρεμβαση πρεπει ο ανθρωπος να αντιστεκεται κι αν καταληγει στην απομωνοση να φτανει ως εκει μετα απο αγωνα κι οχι να προσκυναει για να ειναι ελευθερος. Οταν ο ανθρωπος επιλεγει να ειναι σκλαβος ο θεος δεν μπορει να κανει τιποτα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.