Πούτιν
Διαφημίσεις

Ρωσία: Ομιλία Πούτιν για κλιματική αλλαγή

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου, στις 22 Απριλίου έχει προγραμματιστεί η ομιλία του Ρώσου πρόεδρου Βλαντίμιρ Πούτιν. Το θέμα αφορά την κλιματική αλλαγή και θα διεξαχθεί στη Σύνοδο Κορυφής. Η δε Σύνοδος διοργανώνεται από τον Αμερικάνο πρόεδρο Τζό Μπάιντεν και θα έχει τη μορφή της βιντεοδιάσκεψης στις 22 Απριλίου. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ρώσου προέδρου, η ομιλία του Πούτιν θα είναι live και όχι μαγνητοσκοπημένη.

Ανακοίνωση του Κρεμλίνου

«Ο Ρώσος Πρόεδρος θα παρουσιάσει τις θέσεις της Ρωσίας στο πλαίσιο της διαμόρφωσης μιας ευρείας διεθνούς συνεργασίας. Κύριος στόχος είναι η υπέρβαση των αρνητικών επιπτώσεων της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής»

O εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είχε δηλώσει ξανά στο παρελθόν πως η Ρωσία είναι διατεθιμένη να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής για την κλιματική αλλαγή.

Στη διεθνή συνάντηση κορυφής για την κλιματική αλλαγή που θα πραγματοποηθεί στο διάστημα 22-23 Απρίλιου και η οποία διοργανώνεται με τοφου τηγανητο πρωτοβουλία των ΗΠΑ, έχουν προσκληθεί 40 ηγέτες. Η συνάντηση θα έχει ως θέμα την συστράτευση των προσπαθειών για την μείωση των εκπομπών των βλαβερών ρύπων στο περιβάλλον.

Πρόσφατα ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε απευθύνει πρόσκληση στο Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να συμμετάσχει σε αυτήν τη συνάντηση κορυφής και επιβεβαίωσε την πρόσκληση του κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο στις 13 Απριλίου.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Techstories

3 σχόλια στο “Ρωσία: Ομιλία Πούτιν για κλιματική αλλαγή”
  1. Αντε παλι.
    Θα μιλησουν παλι για την κλιματικη απατη των σιωνιστων.
    Να πουνε τι?
    Τοσα χρονια μας ελεγαν οτι τα νερα θα ανεβουν γιατι θα λιωσουν οι παγοι και τωρα τα νερα κατεβαινουν.
    Ποσο γελιοι θα φανουν ακομα τα παρασιτα οι σιωνιστες?

  2. …o Πουτιν μιλησε για τριτο παγκοσμιο πολεμο πυρηνικων..με δεσμευση σε απαντηση καο μονο ..πρωτου πληγματος και ερωτω..κε Πουτιν…Ριχνω πρωτος USA και εχεις ενα μικρο χρονο απαντησης..αν στο καπακι ριξω την βομβα απενεργοοοιησης ολων των ηλεκτρονικων κυκλωματων η λιγο πριν οως θα γινεις μαρτυρας κι οι αλλοι μακαριτες..διαφωνω στον πολεμο πολεμας και στελνεις τους αλους να ζητησουν ελεος απο το θεο..εσυ εχεις καθηκον να σταματησεις τους νεοταξιτες και θα το κανεις..ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ…καλιστρατος.

  3. Το παραμυθάκι ότι λιώνουν οι πάγοι και θα ανέβει η στάθμη των υδάτων παγκοσμίως πρέπει να το σκέφτηκε κάποιος εντελώς κρετίνος που δεν είχε καν βασικές γνώσεις Φυσικής, που διδάσκονται τα παιδιά στο Γυμνάσιο. Ρίξε ένα παγάκι σε ένα ποτήρι που έχει νερό ως το χείλος και άστο να λιώσει. Η στάθμη θα παραμείνει η ίδια γιατί τον όγκο του νερού που θα δημιουργηθεί από το λιώσιμο, τον καταλαμβάνει ήδη ο πάγος! Παραμυθατζήδες!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *