ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Δεν ζητεί συγγνώμη από την Τουρκία

· Κατοχικά Νέα

Το Ισραήλ δεν θα ζητήσει συγγνώμη από την Τουρκία όσον αφορά την επιδρομή ισραηλινών καταδρομέων το Μάιο στο διεθνή στολίσκο με τη βοήθεια για τη Γάζα, δήλωσε ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Άβιγκντορ Λίμπερμαν.

“Δεν θα υπάρξει συγγνώμη. Αυτός που θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη είναι η κυβέρνηση της Τουρκίας για υποστήριξη της τρομοκρατίας”, σημείωσε ο Λίμπερμαν, αρχηγός υπερεθνικιστικού κόμματος, σε συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ.

Ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών καταφέρθηκε έντονα κατά της Τουρκίας, με όχι και τόσο διπλωματικούς όρους, κάνοντας λόγο για “θρασύτητα” όσον αφορά το αίτημα της Άγκυρας για αίτηση συγγνώμης από το Ισραήλ μετά το σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το Μάιο ανοιχτά της Λωρίδας της Γάζας που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους εννέα Τούρκοι.

“Πιστεύω ότι το θέμα της συγγνώμης αγγίζει τα όρια της θρασύτητας ή τα ξεπερνάει”, σημείωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Αν μη τι άλλο εμείς περιμένουμε μια συγγνώμη από την τουρκική κυβέρνηση κι όχι το αντίστροφο”, προσέθεσε.

Χθες ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε ότι η χώρα του επιθυμεί να συμφιλιωθεί με το Ισραήλ μετά το επεισόδιο της επιδρομής στο διεθνή στολίσκο για τη Γάζα, αλλά σημείωσε ότι για να γίνει αυτό το Ισραήλ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη και να καταβάλει αποζημιώσεις για τους εννέα Τούρκους που σκοτώθηκαν κατά το περιστατικό.

Από την επιδρομή των ισραηλινών καταδρομέων στις 31 Μαΐου στο τουρκικό πλοίο Mavi Marmara είχαν σκοτωθεί εννέα Τούρκοι, καθώς το πλοίο βρισκόταν σε διεθνή ύδατα.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αρχαιολογική έρευνα, συμβολική φωτογραφία – δεν απεικονίζει συγκεκριμένο εύρημαFEATURED

Τάφος 2.000 ετών στη Ρωσία: Χρυσά νομίσματα του Αλεξάνδρου, πολεμιστής και παράξενο κύπελλο με πεντάγραμμο

Ρωμαϊκά ερείπια, ενδεικτική φωτογραφία – δεν απεικονίζει συγκεκριμένο εύρημαFEATURED

Ένα ρωμαϊκό οχυρό στην Ουαλία ίσως δίνει ιστορική βάση σε θρύλο 1.600 ετών – Τα δύο νομίσματα και ο χαμένος αυτοκράτορας

Υποθαλάσσια ηλεκτρική διασύνδεση – συμβολική εικόνα (όχι απεικόνιση του συγκεκριμένου γεγονότος)FEATURED

Ελλάδα–Κύπρος: Επανεκκίνηση ερευνών για το υποθαλάσσιο καλώδιο – Ο ρόλος της Τουρκίας και των ΗΠΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *