15:06 - 13/04/2021

Τα Σχέδια για «διαβατήρια εμβολιασμών» τέθηκαν σε εφαρμογή 20 μήνες πριν από τον COVID-19

Διαφημίσεις

Τα Σχέδια για «διαβατήρια εμβολιασμών» τέθηκαν σε εφαρμογή 20 μήνες πριν από τον COVID-19

Είναι δολοφόνοι και το γνωρίζετε σιγα σιγα ότι ο αόρατος ήρθε για να μην φύγει αλλά να δολοφονήσει πολλούς και τελικά τους βγήκε πατάτα. Βρήκαμε πληροφορίες από αναφορές ξένων ερευνητών ότι τα σχέδια διαβατηρίου εμβολιασμών είναι πατέντα που αποφασίστηκε 2 χρόνια σχεδόν πριν την εμφάνιση αοράτου-19.
Και έγινε δημοσίευση στις Βρυξέλλες του Βελγίου από την «Ευρωπαϊκή Επιτροπή» – το εκτελεστικό όργανο της Ευρώπης – όταν δημοσίευσε για πρώτη φορά πρόταση για διαβατήρια εμβολιασμένων στις 26 Απριλίου 2018 και ότι υπήρχε επίσης σχέδιο για «Παγκόσμιο εμβολιασμό»

Το Summit διοργανώθηκε στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο, στις 12 Σεπτεμβρίου 2019
Το άρθρο

Το σκεπτικό που χρησιμοποιείται σήμερα από κυβερνητικούς φορείς και υπηρεσίες υγείας για την προετοιμασία του κοινού για τα «Διαβατήρια εμβολίων» COVID-19 είναι ότι είναι απαραίτητα λόγω της «πανδημίας» του COVID-19 και ότι χωρίς τέτοια διαβατήρια η ζωή δεν μπορεί να επανέλθει στην κανονικότητα.

Φυσικά, όποιος είναι έξυπνος για να ακούσει μέσα από τα ψέματα των μέσων ενημέρωσης για να αναζητήσει την αλήθεια σε σχέση με αυτές τις πειραματικές ενέσεις που ονομάζονται παράνομα «εμβόλια» σύντομα θα μάθει ότι η Big Pharma και οι μαριονέτες εταιρικών μέσων ψεύδονται.

Δεν έχουν καμία πρόθεση να αφήσουν τους ανθρώπους να «επιστρέψουν στο φυσιολογικό», καθώς αυτά τα «διαβατήρια εμβολίων», εάν τα άτομα συμμορφωθούν και επιτρέψουν την εφαρμογή κανόνων που απαιτούν τη χρήση αυτών των διαβατηρίων για να συμμετάσχουν στην κοινωνία, θα οδηγήσουν σε ακόμη περισσότερα απώλεια ιδιωτικού απορρήτου και μεγαλύτερη κυβέρνηση και απώλεια ελευθεριών για την προώθηση της τυραννικής ιατρικής αστυνομίας.

Τα άτομα που έχουν ήδη εμβολιαστεί λένε να συνεχίσουν να φορούν τις μάσκες τους και να κρατάνε αποστάσεις, και κάθε μέρα διαβάζουμε όλο και περισσότερες αναφορές για πλήρως εμβολιασμένα άτομα που εξετάζονται και βρίσκονται θετικά στον COVID-19.

Δηλαδή, αν επιβιώσουν από τους εμβολιασμούς, καθώς τώρα χιλιάδες έχουν πεθάνει μετά από πειραματικές ενέσεις και εκατοντάδες χιλιάδες αρρώστησαν, σύμφωνα με πολλά κυβερνητικά συστήματα αναφοράς σε όλο τον κόσμο, παρακολουθώντας ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από εμβολιασμούς.

Ο Paul Anthony Taylor, γράφοντας για το Ίδρυμα Υγείας του Dr. Rath, αναφέρει ότι η «Ευρωπαϊκή Επιτροπή» – το εκτελεστικό όργανο της Ευρώπης – δημοσίευσε για πρώτη φορά πρόταση για διαβατήρια εμβολίων στις 26 Απριλίου 2018 και ότι υπήρχε επίσης σχέδιο για τον «Παγκόσμιο εμβολιασμό» Το Summit διοργανώθηκε στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο, στις 12 Σεπτεμβρίου 2019, για θρησκευτικούς ζηλωτές εμβολίου, μόλις 36 ημέρες πριν από το Event 201.

Αν νομίζετε ότι είμαι πολύ προσεκτικός για να καλέσω τους παρευρισκόμενους σε μια Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής Εμβολιασμών «πιστών», τότε ρίξτε μια ματιά στους τίτλους των τριών παρουσιάσεων στρογγυλής τραπέζης στις οποίες βασίστηκε η Διάσκεψη ΣΤΙΣ 12/09/2019

1. Στα εμβόλια πιστεύουμε και εμπιστευόμαστε

2. Η μαγεία της επιστήμης

3. Εμβόλια προστατεύουν τους πάντες, και παντού

Αυτές είναι θρησκευτικές δηλώσεις, και όχι επιστημονικές δηλώσεις.

https://ec.europa.eu/health/sites/health/files/vaccination/docs/ev_20190912_mi_en.pdf
Όποιος επιλέγει να κάνει μία από αυτές τις πειραματικές ενέσεις COVID και στη συνέχεια να φέρει με υπερηφάνεια την ταυτότητά σας για να αποδείξει τη συμμετοχή σας, συμμετέχει σε μια θρησκευτική λατρεία και όχι στην επιστήμη.

Για αυτούς τους θρησκευτικούς φανατικούς, όσοι από εμάς αρνούνται να συμμετάσχουν στη λατρεία τους χαρακτηρίζονται ως «διστακτικοί στο εμβόλιο» και εμείς είμαστε οι «άπιστοι» που πρέπει να σιγήσουν.

Αυτή είναι η νέα θρησκευτική δίωξη του 2021, και αυτοί οι πιστοί βρίσκονται σε όλους τους τομείς της κοινωνίας μας, συμπεριλαμβανομένων πολλών χριστιανικών εκκλησιών που τώρα γίνονται «κλινικές εμβολίων».

healthimpactnews

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*