Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:41 - 21/03/2021

Πέθανα, πήγα στην κόλαση και ο Χριστός με γύρισε πίσω

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Συγκλονιστική μεταθανάτια εμπειρία του κυρίου Αργύρη Μήτση. Κατά την διάρκεια επέμβασης στην καρδιά, έπαθε ανακοπή, και βρέθηκε στην κόλαση.

Με θαυμαστή επέμβαση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού επανήλθε στην ζωή.

Ακούστε από τον ίδιο να διηγείται την μοναδική αυτή εμπειρία του.

hellasbook.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 03/21/2021 @ 6:39 ΜΜ

    Εύχομαι να πάνε όλα καλά και ο Αργύρης να ζήσει πολλά χρόνια ακόμα. Το αν ο Χριστός τον επανέφερε στην ζωή, αυτό είναι ένα θέμα της πίστης του κάθε ατόμου (την οποία και είχε ο Αργύρης). Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο βίντεο, όλη του την ζωή, ακόμα και την τελευταία στιγμή έβριζε τον Χριστό συνειδητοποιημένος ότι αυτός είναι ο Θεός. Όχι ως ένας άθεος αλλά ως πιστός! Το αποτέλεσμα; Μια ένοχη συνείδηση!

  2. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 03/21/2021 @ 6:39 ΜΜ

    Ο Αργύρης μας λοιπόν, είχε στο μυαλό του την «εικόνα» του Χριστού, ως αληθινό Θεό τον οποίο και έβριζε όλη του την ζωή. Όταν έβαλε στο μυαλό του και την εικόνα του Αγίου τότε είδε και αυτόν πάνω από το κρεβάτι του.

    Στο τέλος του βίντεο είπε ότι δεν φοβάται τόσο τον θάνατο όσο το που θα πάει μετά από αυτόν.

    Τι έχουμε εδώ; Έναν φοβισμένο άνθρωπο με ένοχη συνείδηση η οποία υπόκειται στην πίστη.

  3. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 03/21/2021 @ 6:40 ΜΜ

    Ένα άλλο σημαντικό σημείο στην αφήγηση του Αργύρη, είναι ότι περιγράφει την κόλαση αντίθετα απ`ότι η ορθόδοξη εκκλησία. Η εσφαλμένη του άποψη για την κόλαση είναι παλαιότερη και εκφράζει το αποτύπωμα στην μνήμη του, παρά έναν υπαρκτό τόπο στον οποίο πήγε κτλ.

  4. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 03/21/2021 @ 6:41 ΜΜ

    Τι θα λεχθεί για την πίστη ότι τον επανέφερε στην ζωή ο Ιησούς Χριστός; Ναι! Πρόκειται για πίστη η οποία είναι εδραιωμένη στα ανώνυμα συγγράμματα ανθρώπων με τα μυαλά στα κάγκελα! Έχτισαν την θεότητα του Χριστού, εκπλήρωσαν τεχνηέντως τις προφητείες της Π Διαθήκης πάνω του, πλαστογράφησαν τους στίχους της νεκρανάστασης και το πιο σημαντικό απ`όλα, οι προφητείες του Χριστού απέτυχαν παταγωδώς καθιστώντας τον χριστιανισμό μια νεκρή πίστη.

    Αυτή είναι η αλήθεια πίσω από την κουρτίνα!

  5. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 03/21/2021 @ 6:41 ΜΜ

    Μεταξύ των άλλων ο Αργύρης μας είπε και για τον αριθμό 666 που χαράχτηκε στο χέρι του κατά την παραμονή του στην κόλαση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα όσα συνέβησαν εκεί είχαν αντίκτυπο εδώ.

    Ναι αλλά το εκεί αντικατοπτρίζει μια εσφαλμένη από την εκκλησία αντίληψη για την κόλαση.

    Εκτός αυτού το δίδυμο Ιησούς διάβολος εκφράζει την πίστη στις αλκοολικές φαντασιώσεις ανώνυμων συγγραφέων, πλαστογράφων και στην Εβραϊκή παπαρολογία.

  6. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 03/21/2021 @ 6:45 ΜΜ

    Καικι εγώ το ίδιο 4 μηνα κοιμαται πλέον βρίσκεται σε βαθύ κώμα. από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, Με θαυμαστή επέμβαση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού επανήλθε στην ζωή.

  7. Αστεριος 03/22/2021 @ 11:05 ΠΜ

    τι εγινε ¨γιατρε¨μου? θιχτηκες επειδη δεν ειχε φακελακι? τον πνευματικο σου μεσαιωνα προσπαθησε να μην τον περνας στους κακομοιρους ασθενεις σου. προσπαθησε να κρατησεις τα προσχηματα που δεν εχεις.

  8. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 03/22/2021 @ 8:36 ΜΜ

    Αστεριος

    Προσπαθείτε να ταΐσετε το «εκείνο» που αντιπροσωπεύει τα κίνητρα, τα ένστικτα και τις βιολογικές ανάγκες του ατόμου, εις βάρος του «Εγώ» που αποτελεί το λογικό μέρος. Έτσι αναζητάτε λόγια που αντηχούν ωραία στα αυτιά σας για να πνίξετε την ματαιοδοξία του συναισθηματικού σας κόσμου. Οι αλκοολικές φαντασιώσεις του χριστιανισμού είναι η αρρώστια σας και εγώ ο Γιατρός σας.

  9. Αστεριος 03/23/2021 @ 10:13 ΜΜ

    γιατρε του @ωλου, παρε το εγω σου και βαλτο στον πωπω σου. δεν αξιζεις ουτε την ανυπαρξια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*