ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Σταθερό το κόμιστρο των ταξί για τη διαδρομή από και προς το «Ελ.Βενιζέλος»

· Κατοχικά Νέα

Στο σταθερό ποσό των 35 ευρώ (μονή ταρίφα) διαμορφώνεται από την 1η Φεβρουαρίου το κόμιστρο των ταξί για τη διαδρομή από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Με απόφαση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Σπύρου Βούγια, θεσπίζεται τιμολόγιο κομίστρων για τα επιβατικά δημόσιας χρήσης αυτοκίνητα (ταξί), από και προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», στο ποσό των 35 ευρώ από τις 5 το πρωί έως τα μεσάνυχτα (μονή ταρίφα) και 50 ευρώ από τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί (διπλή ταρίφα). 
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, το δικαίωμα εκκίνησης (πτώση σημαίας), τα πρόσθετα του αεροδρομίου και των αποσκευών και τα διόδια της Αττικής Οδού.
Οι διαδρομές στις οποίες ισχύει το εν λόγω τιμολόγιο είναι:
Από και προς το διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό ή αφετηρία εντός του δακτυλίου, που σχηματίζουν οι λεωφόροι και οι οδοί Αλεξάνδρας, Ζαχάρωφ, Μεσογείων, Φειδιππίδου, Μιχαλακοπούλου, Σπύρου Μερκούρη, Βρυάξιδος, Υμηττού, Ηλ.Ηλιού, Αμβ.Φραντζή, Λ.Συγγρού, Χαμοστέρνας, Πειραιώς, Ιερά Οδός, Κωνσταντινουπόλεως, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη, Καρόλου, Μάρνη, 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), Αλεξάνδρας (συμπεριλαμβανομένων και των αναφερόμενων λεωφόρων – οδών).
Σε περίπτωση που η ώρα εκκίνησης και λήξης της διαδρομής είναι νωρίτερα ή αργότερα από τις 05.00 ή τις 24.00, τότε η τιμή καθορίζεται από την ώρα άφιξης στον προορισμό.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Δικαστικό κτίριο - συμβολική φωτογραφία, όχι η MarfinFEATURED

Marfin: Βαρύτερη δίωξη για τρομοκρατία και συμπληρωματικές απολογίες – Τι αλλάζει στην υπόθεση 16 χρόνια μετά

Φωτογραφία διαμαρτυρίας αρχείου, όχι από τη σημερινή φοιτητική κινητοποίησηFEATURED

Φοιτητές στήνουν σκηνές στο Σύνταγμα για τη στέγη – Η ακρίβεια απειλεί τις σπουδές χιλιάδων νέων

Ελληνικό κέρμα ευρώ - εικόνα αρχείου για την οικονομίαFEATURED

ΔΝΤ: Ανάπτυξη μόνο 1,8% και πληθωρισμός 4,2% στην Ελλάδα – Τι σημαίνει για τα νοικοκυριά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *