15:10 - 20/03/2021

Οι ΜΑΥΡΟΙ σατανιστες επι το εργω στην σελιδα arithmosofia.com

Διαφημίσεις

Σαν ερευνητης του παραξενου και του απαγορευμενου χρησιμοποιω διαφορους τροπους να προσεγγισω της ερευνες μου , μια απο αυτες ειναι και η αριθμοσοφια !

Μια απο της πιο γνωστες σελιδες στην Ελλαδα που ασχολειτε με το θεμα ειναι και η arithmosofia.com .

Χτες το πρωι ξημερωματα ξεκινησα να κανω μια ερευνα πανω στο αντικειμενο ονοματων και ισοψηφιων στο θεμα του Σχεδιου Φοινιξ ωστε να εχω μια ευρυτερη εικονα …ας πουμε δονησεων της πραξης ολοκληρης !

Πανω στην ερευνα μου επεσα σε κατι που με αφησε αφωνο , που με τυφλωσε απο το σκοταδι του , με αφησε μαλακα με το σκοταδι ψυχης που μπορει ον που στεκεται ορθιο σε δυο ποδια να εχει !

Θα εξηγησω λιγο για να κατανοησετε , μεσα στην arithmosofia.com εχω λογαριασμο με το nikname Ahilleas11 μιας και την χρησιμοποιω πολυ πριν “γεννηθει” το αβαταρ συγγραφεας Stranger!…

Στην ερευνα μου που χρησιμοποιησα ορους με βαση το σχεδιο φοινιξ επεσα πανω σε αυτη την σκοτεινη πλευρα της σεληνης ..και σας δειχνω πριντ σκρεεν του τι ειδα ..!

Ενας ανθρωπος (ας την ονομασουμε ετσι αυτη την κατσαριδα) εχει δημιουργησει πανω στο Nikname Stranger λογαριασμο και κανει ελεγχο φρασεων οπως αυτη που ειδατε παραπανω ! Μαλιστα επελεγει και να σωσει αυτη την φραση ωστε οσοι ειναι ερευνητες της αριθμοσοφιας να την βλεπουν ξεκαθαρα αν πεσουν στην ιδια ισοψηφια !

Η ισοψηφια της συγκεκριμενης ερευνας ειναι ο αριθμος 2666 .. !

Δηλαδη για να γινει απολυτα κατανοητο , ενας που χρησιμοποιει ενα νικναμε με τον ορο Stranger … επιλεγει να δημιουργησει φρασεις που … με συσχετιζουν με φιλους και συνεργατες ..πανω σε προσωπικο προβλημα της φιλης και συνεργατιδας μου !.. Αλλο δηλαδη ενας να χρησιμοποει το ονομα ..πσοος με ενδιαφερει ..αλλα αλλο να χρησιμοποιει την σημερινη ιστορια και σχεση για να δημιουργησει συσχετισμους αντινοησης και μεσω επιφανειας πληροφοριας να κανει ανθρωπους να πιστευουν – νομιζουν οτι αυτος ο ανθρωπος ειμαι εγω ! Νομιζω Ηλιου φαεινοτερο ποιος ο σκοπος και η στρατηγικη αυτου του ΜΟΥΛΟΥ !

Ενημερωσα την φιλη ολων μας Βασουλα , προσπαθησα να ενημερωσω και την σελιδα για το σκοταδι που φιλοξενει ..

 

Αλλα το εμαιλ της που εχει δωσει για επικοινωνια δεν λειτουργει ..!

Δεν πιστευω οτι η σελιδα εχει καποια σχεση με αυτο το σκοταδι , απο την αλλη αν δεν επικοινωνησω μαζι τους θα αναγκαστω να το φτασω στον νομο , για αυτο και το αρθρο πλεον βγαινει σε ολους ωστε οποιος γνωριζει τον τροπο να ενημερωθει αυτη η σελιδα και ο αδμιν της να πραξει τα ηθικα αυτονοητα ..να τους ενημερωσει το ταχυτερο πριν ξεκινησω τον δρομο προς τον εισαγγελεα ! ..

Δεν χρειαζεται να πω τιποτα αλλο αυτη την στιγμη ελπιζω να φτασει στα ματια του διαχειριστη της σελιδας γρηγορα..!

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Σε κάθε έκφανση της ζωής μας πλέον, βλέπουμε
    ότι η αποκτηνωση, η σκοτεινιά, το μίσος, η ατοφια κακία, έχουν ανέβει πίστα…
    Αυτά δεν ξέρω αν μπορει να τα πολεμάει κανεις μόνο προτάσσοντας τα αντιθετα απέναντι, όπως ανθρωπιά, φως και αγάπη… Νιώθω πως θέλει και μια συντονισμένη, μεθοδευμένη, συγκροτημένη, αλλά ισχυρή αντεπίθεση (δικά τους όπλα στο αντίθετο ομως) για την προστασία (και την επικράτηση) αδιαπραγμάτευτων αξιών, όπως είναι η ανθρωπινη ζωη.

  2. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕΕΕΕ ….ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΧΩΡΙς ΝΑ ΒΡΙΣΚΥΝ ΣΤΟΧΟ …..
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟΚΟΙ ΑΧΑΧΑΧΑ

  3. Μόνο που κατάρες (και μαγεία), με τη δύναμη του Ιησού Χριστού μας, επιστρέφουν πίσω στον κακόβουλο που τις ξεκίνησε, και τον συνθλίβουν έτσι απλά. Γι αυτό κάποιοι ας μην τα βάζουν με τους αθώους και με τη δύναμη της δικαιοσύνης του Θεού.

  4. Γιωργος 03/20/2021 @ 9:30 ΜΜ

    Ο διαολος εχει πολλα ποδαρια λεει η παροιμια αλλα μαλλον ειναι κουτσα στραβα και τα βλεπουν ολοι.
    Τελικα ο διαολο και τα κοπροσκυλα του ειναι εντελως ηλιθια.

  5. Απίστευτο!!!! Μόλις τώρα έκανα αναζήτηση στην google την φράση: arithmosofia stranger , και μου έβγαλε κι άλλα αποτελέσματα από τη σελίδα που αναφέρεις. Οπότε αυτό γίνεται από ότι φαίνεται συστηματικά!

  6. ΠάνοςΓέριμου 03/21/2021 @ 1:51 ΠΜ

    Τό μίσος δέν έχει έλεος καί κτυπάει ύπουλα καί μέ δόλον…

  7. Βασούλα εύχομαι η ψυχή σου να γεμίσει με αγνή αγάπη για σένα και να αφήσει το σκοτάδι τον παραλογισμενων ανθρώπων έξω από αυτήν.Εισαι ένας όμορφος άνθρωπος με μεγάλη εσυνενθυση και αγάπη για τον πλησίον σου και δυστυχώς σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχουν πολλοί σαν εσένα και είναι φυσικό η αχαριστία και η μεγάλη κακια του κόσμου να σε απελπιζει κάποιες φορές. Μέσα σε όλα αυτά που περνάμε ίσος κουραστικές λίγο… δεν πειράζει έγινε για να γίνεις ακόμα πιο δυνατή. Επανεκκίνη

  8. Επανεκκίνηση κάνει το σώμα σου για να ξεφορτωθεί τα μπλοκαρίσματα ΤΟΥ. Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΌΛΥΤΗ ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΉ ΣΟΥ.ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΎ ΣΥΓΧΏΡΕΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΥΓΧΏΡΕΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΓΏΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΉ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΓΎΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΊ ΣΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΏΣ ΑΣ ΕΝΩΘΟΎΜΕ ΟΠΟΣ ΛΈΣ ΠΟΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΈΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΈΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΎ ΠΟΛΎ ΠΟΛΎ ΠΟΛΎ ΠΟΛΎ ΠΟΛΎ ΠΟΛΎ ΦΩΣ ΓΥΡΟ ΜΆΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΕΙΣ.
    ΝΙΚΟ απλα φοβούνται.

  9. Και για τον ευατό σου έχει γράψει , Νεμεσικός και την Βασούλα. Από όσο θυμάμαι μέσα από τις αναζήτήσεις μου.
    Και για το σάιτ σου,

    Ρ.Ν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*