Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:26 - 18/03/2021

Κώστας Ιατρίδης – Αντιπτέραρχος ε.α: «Η Τουρκία πέτυχε αυτό που ήθελε με τη δική μας συναίνεση!»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Η Τουρκία θα πάει στη σύνοδο κορυφής εν μέσω δήθεν διερευνητικών – τακτικίστικων κινήσεων της Τουρκίας – για να αποφύγει τις κυρώσεις και τις απέφυγε. Πέτυχε αυτό που ήθελε με τη δική μας συναίνεση» τόνισε σήμερα μιλώντας στον Focus FM και την εκπομπή “Σχολιάζοντας την επικαιρότητα” με τον Κώστα Τουτσίδη ο Αντιπτέραρχος ε.α Κώστας Ιατρίδης.

«Ο στόχος της Τουρκίας και η προτεραιότητα της δεν είναι οι διερευνητικές αλλά η επικαιροποίηση της τελωνειακής σύνδεσης και η νέα συμφωνία για το μεταναστευτικό που εκεί θέλει χρήματα η Τουρκία. Εμείς τι θα κάνουμε σε ολα αυτά;» επισήμανε και πρόσθεσε ότι «για το συγκεκριμένο θέμα που αφορά εμάς γίνονται συζητήσεις χωρίς εμάς!».

«Είναι εγκληματικό λάθος εκεί που δημιουργήθηκε το υβριδικό πρόβλημα πριν ένα χρόνο εμείς να κάνουμε ΚΥΤ ή να αναβαθμίζουμε το υπάρχον ΚΥΤ» σχολίασε επίσης ο κ. Ιατρίδης αναφορικά με τους χώρους φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στον Έβρο σε σημεία που βρίσκονται στην πλάτη της γραμμής άμυνας των Ελληνικών στρατευμάτων.

«Η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει τους παράνομους μετανάστες σε ενδεχόμενη κρίση και θα αποτελέσουν το “δούρειο ίππο”. Αυτούς που στέλνει ο Ερντογάν είναι Τζιχαντιστές και πράκτορες της ΜΙΤ και θα πρέπει να το έχουμε υπόψη μας» δήλωσε επίσης ο κ. Ιατρίδης.

Τέλος αναφέρθηκε και στα εξοπλιστικά προγράμματα των Ελληνικών Ενόπλων δυνάμεων και στην αναγκαιότητα να υπάρξουν αντισταθμιστικά οφέλη που θα ενισχύσουν την εγχώρια αμυντική βιομηχανία.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό:



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Μα είναι 100% σίγουρο ότι και ο Κούλης το ίδιο ήθελε και αυτό επιθυμούσε. Δηλαδ΄γ, να μην επιβάλλει οιεσδήποτε κυρώσεις στον Ερντογάν η Ε.Ε.! Άρα δεν είναι θέμα Τουρκίας, αλλά Κούλη του μαυροκόρακα που “συμμάχησε” με τον Ερντογάν και μας δουλεύει άγρια κι από πάνω! Το τέλος του είναι κοντά, αλλά δεν γνωρίζω τι δυσβάστακτο κόστος θα πληρώσουμε με τον παλιοπροδότη Κυριάκο Μητσοτάκη!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*