Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Οι νέες δημοτικές Αρχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ρίχνουν το βάρος τους στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών, ειδικά αυτών με κινητικά προβλήματα, ξεκινώντας μπαράζ ελέγχων της Δημοτικής Αστυνομίας για παράνομα σταθμευμένα οχήματα.Ο Γ.Μπουτάρης αποκάλυψε τις αρχικές σκέψεις του ίδιου και της νέας δημοτικής Αρχής της συμπρωτεύουσας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό. «Εκτός από τις κλήσεις σκεφτόμαστε τις δαγκάνες και την αλλαγή του προστίμου σχετικά με τα διπλοπαρκαρισμένα. Το αυτοκίνητο δεν ευθύνεται μόνο για το κυκλοφοριακό, αλλά και για την ατμοσφαιρική ρύπανση. Σκεφτόμαστε τον δακτύλιο και την απαγόρευση κυκλοφορίας. Είναι μέτρα που παίρνονται σε όλες τις χώρες», είπε χαρακτηριστικά.

Την πρώτη εβδομάδα του 2011 στην συμπρωτεύουσα κόπηκαν πάνω από 1.100 κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα, καθώς η Δημοτική Αστυνομία ακολουθεί «πολιτική μηδενικής ανοχής» στο διπλοπαρκάρισμα.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη, Καλυψώ Γούλα, ανακοίνωσε ότι «το διάστημα από 3 έως 10 Ιανουαρίου βεβαιώθηκαν 1.165 παραβάσεις για παράνομο παρκάρισμα και αφαιρέθηκαν 75 πινακίδες κυκλοφορίας. Για καλύτερο έλεγχο αυξήσαμε τις βάρδιες τα Σαββατοκύριακα, ενώ τις καθημερινές έχουμε δύο βάρδιες των 30 ατόμων. Σκοπός μας δεν είναι να κόβουμε κλήσεις στους οδηγούς. Θέλουμε να συνετιστούν οι πολίτες και να καταλάβουν πως πρέπει να βοηθήσουν όλοι για μία καλύτερη πόλη».

Στην πρωτεύουσα με εντολή του Γ.Καμίνη συνεργεία της δημοτικής αστυνομίας «σκουπίζουν» τους δρόμους της πρωτεύουσας.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τ. Αβραντίνης σε δηλώσεις του τονίζει ότι στόχος είναι «να εφαρμοστεί σωστότερα το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης, που κρίθηκε έτσι και αλλιώς ως επιτυχημένο, να μειωθεί η παράνομη στάθμευση που εμποδίζει την κυκλοφορία των οχημάτων και κυρίως των ΜΜΜ και, τέλος, να μειωθεί σε απόλυτους αριθμούς το “αντικοινωνικό παρκάρισμα”, που σήμερα γίνεται κατά κόρον, επάνω ή μπροστά στις ειδικά διαμορφωμένες για τα ΑΜΕΑ ράμπες».

Μέτρα και για το παραεμπόριο στη Θεσσαλόνίκη

Εξάλλου, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για το παραεμπόριο με τη συμμετοχή της διοίκησης του δήμου, της δημοτικής αστυνομίας, της ελληνικής αστυνομίας, των εμπορικών επιμελητηρίων και του ΣΔΟΕ.

«Θα πρέπει να απελευθερωθούν τα πεζοδρόμια από τα σεντόνια και να ησυχάσουν οι καταστηματάρχες από τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Η εισήγηση μας θα είναι να δημιουργηθούν ζώνες όπου θα εμπόριο θα γίνεται νόμιμα, να πληρώνετε έστω το ΦΠΑ», ανέφερε ο κ.Μπουτάρης.


http://prezatv.blogspot.com

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek