ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

· IOANNIS KATSIREAS

«Αισχρόν εστί και λέγειν». Αυτό δήλωσε ο πατέρας Αντώνιος Στυλιανάκης στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη αναφερόμενος στην απόλυση δύο εργαζομένων στο Γηροκομείο της Ι. Μ. Ηλείας στη Γαστούνη, επειδή δεν εμβολιάστηκαν.

«Αυτό είναι παράνομο διότι δεν επιτρέπεται ούτε από τη νομοθεσία αλλά υπάρχει και πρόσφατη νομοθεσία της ΕΕ που λέει ότι δεν πρέπει να γίνονται διακρίσεις μεταξύ αυτών που κάνουν το εμβόλιο και αυτών που δεν το κάνουν, γιατί είναι προαιρετικό», σημείωσε.

Ερωτηθείς για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου, είπε βεβαίως να κάνουμε παρέλαση συμπληρώνοντας την ίδια ώρα: «δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να δω παρέλαση με μάσκες, το θεωρώ ντροπή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Νυχτερινός φωτισμός ευρωπαϊκής πόλης και ενεργειακή κρίσηΔΙΕΘΝΗ

«Σβήστε τα φώτα»: Η Κομισιόν επαναφέρει μέτρα τύπου 2022 ενόψει χειμώνα – Πίεση σε ρεύμα και φυσικό αέριο

Ορθόδοξο μοναστήρι ως συμβολική εικόνα για το θέμα μοναχικών ονομάτων και ταυτοτήτωνΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Μοναχικά ονόματα, ταυτότητες και Προσωπικός Αριθμός: Γιατί ξέσπασε αναβρασμός στα μοναστήρια

Αλικαρνασσός και Αιγαίο ως συμβολική εικόνα για την ελληνοτουρκική έντασηΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Αλικαρνασσός και Ίμια: Η τουρκική εθνικιστική ρητορική ξανανοίγει παλιές πληγές

Μία απάντηση στο “ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ”

  1. Ε!! άμα είναι ‘αντιχριστιανικό” να πάτε στα θεϊκά δικαστήρια βρε! Άντε ρε βόδια τραβάτε στην Επιθεώρηση Εργασίας να του χώσετε μια καταγγελία να έχει να φτιάχνεται το καθήκι και κάντε και σάλο με ένα καλό δικηγόρο να βοηθήσετε τον κόσμο, ξεσηκώνοντας την κοινή γνώμη, που είναι μια ανάσα από τέτοιες απειλές και θα βρεθεί στο δρόμο..άντε ΖΩΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *