23:28 - 22/02/2021

Ακόμα και μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου ο Φάουτσι δεν μπορεί να «εγγυηθεί» ότι μπορούν οι εμβολιασμένοι να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους πρόσωπα…!

Διαφημίσεις

Ο Fauci, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, παρά το γεγονός ότι ερωτάται επίμονα από τη δημοσιογράφου το CNN, δεν ψελλίζει καν ότι οι ηλικιωμένοι που έχουν εμβολιαστεί πλήρως εναντίον του Covid-19 μπορούν τώρα να περάσουν χρόνο με την οικογένειά τους. Η απάντηση του είναι: «θα προκύψουν συστάσεις για να μας καθοδηγήσουν με πιο ακριβή τρόπο.»

Ο επιδημιολόγος και σύμβουλος της διακυβέρνησης Μπάιντεν, Άντονι Φάουτσι ανέφερε επίσης, ότι οι Αμερικανοί ενδέχεται να χρειάζεται να φορούν μάσκες και το 2022, ακόμα κι αν η χώρα χαλαρώσει άλλους περιορισμούς στη μάχη κατά της Covid-19.

Αν και τα ποσοστά ημερήσιων μολύνσεων μειώνονται ραγδαία, χιλιάδες Αμερικανοί συνεχίζουν να πεθαίνουν καθημερινά από τον κορωνοϊό και ένα ποσοστό μικρότερο του 15% του αμερικανικού πληθυσμού έχει εμβολιαστεί.

Ο Άντονι Φάουτσι, ο κορυφαίος ιατρικός σύμβουλος της νέας διακυβέρνησης υπό τον Τζο Μπάιντεν, ανέφερε μιλώντας στο CNNi ότι ο απολογισμός αυτός είναι ένα «θλιβερό ιστορικό ορόσημο στην ιστορία της χώρας».

Ερωτηθείς, εάν οι Αμερικανοί θα πρέπει να αναμένουν να φορούν μάσκες τον επόμενο χρόνο, ο Φάουτσι απάντησε: «Νομίζω ότι είναι πιθανόν ότι αυτό θα συμβεί». Και αποσαφήνισε πως εξαρτάται από τα επίπεδα διασποράς του ιού στις κοινότητες και τις ενδεχόμενες μεταλλάξεις.

«Προφανώς, νομίζω ότι θα έχουμε έναν σημαντικό βαθμό κανονικότητας πέραν της τρομερής επιβάρυνσης που όλοι μας ζήσαμε τον περασμένο χρόνο» επισήμανε ο ίδιος.

Ωστόσο αρνήθηκε να εγγυηθεί ή να πει με βεβαιότητα ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί και με τη δεύτερη δόση του εμβολίου, είναι ελεύθεροι μετά από ένα διάστημα να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Γιατί..; Αν δεν γνωρίζει αυτός, τότε ποιος….;

ellinikiafipnisis



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΕΛΛΗΝΙΣ 02/23/2021 @ 6:55 ΠΜ

    Ο DR ΘΑΝΑΤΟΣ….ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ….
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*