Διαφημίσεις

Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε και πάλι το θαύμα της! Μετά τη σύλληψη του μέλους του Συνασπισμού ο οποίος έκανε το… λάθος να μοιάζει με έναν καταζητούμενο, ήρθε η σειρά της 27χρονης Marie Fee Meyer η οποία είχε την… ατυχία να διαθέτει ένα από τα πιο κοινά επίθετα της Γερμανίας- κάτι σαν το δικό μας Παπαδόπουλος!

Το σενάριο συνωμοσίας που έφτιαξαν στο μυαλό τους κάποιοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, ήταν τέλειο: ένα νεαρό κορίτσι πηγαινοέρχεται στη Θεσσαλονίκη και συναντά έναν από τους ύποπτους για συμμετοχή σε τρομοκρατία. Αναζητούν την ταυτότητά της και οι υπολογιστές βγάζουν “λαβράκι”! Η νεαρή είναι κόρη τρομοκρατών της RAF!


Το εύρημα έρχεται να συπληρώσει το παζλ της “εισαγόμενης τρομοκρατίας” που εδώ και τόσο καιρό προσπαθούν να συμπληρώσουν, για αυτό και σπέυδουν να το διοχετεύσουν στους αστυνομικούς συντάκτες! Ετσι, χωρίς διασταύρωση, χωρίς έλεγχο, χωρίς σοβαρότητα!
Το αν η Marie Fee Meyer έχει ή όχι σχέση με τρομοκρατικές οργανώωσεις και με ποιές, θα το κρίνει η δικαιοσύνη, με τα στοιχεία που οφείλει να συλλέξει η αστυνομία! Το να θεωρείς όμως ότι καθε Meyer που συλλαμβάνεις είναι παιδί των τρομοκρατών της RAF, είναι σαν να αντιμετωπίζεις κάθε Παπαδόπουλο ως απόγονο του δικτατορα: κωμικό!
Ποια είναι η τρομοκράτης της RAF που ΔΕΝ είναι μητέρα της Meyer
Η Barbara Meyer, είχε απασχολήσει τις γερμανικές αρχές από την δεκαετία του ’80 όταν είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε δολοφονία και κλοπή εκρηκτικών. Το 1985 είχε εντοπιστεί από την γερμανική αστυνομία η γιαφκα της αλλά η ίδια είχε διαφύγει της σύλληψης και ζούσε στον Λίβανο.
Εκεί είχε κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, μακριά από την παρανομία ενώ είχε χωρίσει από τον επίσης καταζητούμενο για τρομοκρατία σύζυγό της Horst Ludwig Meyer! Οταν πλέον τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείτο είχαν παραγραφεί, η Barbara Meyer, είχε παραδοθεί στις γερμανικές αρχές και είχε αφεθεί ελεύθερη!
Ποιος ήταν ο τρομοκρατης της RAF που δεν ήταν πατέρας της Meyer
Ο Horst Ludwig Meyer, εθεωρείτο για πολλά χρόνια ως εναςεκ των ηγετών τρίτης γενιάς τρομοκρατων της RAF. Η γερμανική αστυνομία πίστευε ότι ήταν εκείνος που είχε μυήσει την μετέπειτα σύζυγό του στα “μυστικά” της οργάνωσης.
Οι κατηγορίες εναντίον του ήταν δεκάδες- αν και οι περισσότερες δεν εξακριβώθηκαν ποτέ: κατηγορούμενος για τη δολοφονία ενός μέλους της Siemens, ενός γερμανού διπλωμάτη, του προέδρου μεγάλης γερμανικής τράπεζας και ύποπτος για συμμετοχή σε εκρήξεις και επιθέσεις, αποτελούσε έναν από τους βασικούς στόχους της αστυνομίας!
Οταν η RAF ανακοίνωσε επισήμως την διάλυσή της το 1998, o Meyer είχε ήδη πάρει διαζύγιο από τη Barbara και ζούσε κάπου στη Βιέννη με μία άλλη από τις γυναίκες της οργάνωσης! Εκεί, έναν χρόνο μετά, έπεφτε νεκρός σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς!
newsbomb

Αναρτήθηκε από Sarotiko
Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *