01:22 - 12/02/2021

Η ζωη δεν ειναι διπιτο σουβλακι !!

Διαφημίσεις

Η ζωη δεν ειναι διπιτο σουβλακι !!

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Παρατηρώ από χθες στο τουμπ μια “κίνηση”. Να παραθέσω σενάρια; 1) Μαζεύονται λίγοι, μόλις ξεπαγιάσουν επιστρέφουν σπίτι, και από την επομένη “τί είχες Γιάννη…” 2) Μαζεύονται αρκετοί, εισχωρούν και οι γνωστοί παρακρατικοί για το πελεκούδι (βλ. μαρφίν). Στα βοθροκάναλα ψωμοτύρι το γνωστό σλόγκαν “εσείς φταίτε”. 3) Μαζεύονται αμέτρητοι, γίνεται μπάχαλο διαρκείας, μπουκάρουν οι απέναντι βρίσκοντας ευκαιρία να υλοποιήσουν τα συμφωνημένα του Βερολίνου. Αποθέωση του “εσείς φταίτε” τις επόμενες ημέρες.

  2. Είναι και εμβολιασμενος άρα έχει δημιουργήσει ανοσία και βάζει και διπλή μάσκα κάτι δεν πάει καλά.Τοτε γιατί έκανε το εμβόλιο που τον Καλύπτει και από τις μεταλλάξεις;ΤΖΑΜΠΑ……

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*