19:53 - 10/02/2021

Αν ειχες 20.000 Μεθ θα ησουν φυλακη;;

Διαφημίσεις

Ποιος ο λογος να μην εχεις ; Ποιος ο λογος το συστημα σου να μην εχει προνοησει για τους μαυρους κυκνους που εδω και χρονια καποιοι επεμεναν να φωναζουν … οτι ειναι γελοιοι να ετοιμαζουν τις οποιες στρατηγικες αναπτυξης και εξοδου απο την κριση οταν δεν εχουν φροντισει την ασφαλεια σε περιπτωση γεγονοτων σαν αυτα που ζουμε ;;

Ποιο ειναι το προβλημα ενα κρατος να εχει δημιουργησει οσες χιλιαδς μεθ θελει; Μην απαντησεις το χρημα ελεος αν συνεχιζεις την ιδια καραμελα ..!

1 τρις και χρωσταμε και μας επεβαλαν να μην κανουμε ελεγχο που το χρωσταμε , μας αλλαξαν ττην αποφαση του οχι σε ναι στο δημοψηφισμα , οι ιδιοι που ξεπουλησαν τα κυριαρχικα δικαιωματα της χωρας αποφασιζουν να σε εχουν φυλακη γιατι οι ιδιοι δεν φροντισαν απο τα δις που εφαγαν να αφησουν και κανα ψιχουλο για μεθ ..!

Και εμεις τους ακουμε ;;Εμεις ακολουθουμε το αφηγημα της θανατηφορας πανδημιας ; Της πανδημιας του 0.05 … αντι να ειμαστε στους δρομους να ψαχνουμε τους υπευθυνους που η Ελλαδα δεν εχει μεθ;;;….

Θα ησουν φυλακη ; Θα εχανες το μαγαζι σου ; , θα εχανες την αξιοπρεπεια σου ; θα εχανες δικαιωματα ελευθεριας ; θα εβαζε το παιδι σου μπουργκα υποταγης αν ειχαμε 20000 μεθ;;… Θα κουγες τοσα παραμυθια σε βαθμο ο λαος σου να ειναι διαχωρισμενος αν ειχες 20000 μεθ;;

Αυτο πρεπει να ρωτας απο εδω και περα…!

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Φυλακή θα είμασταν, με νικάμπ, και χωρίς κανένα δικαίωμα και ελευθερία. Γιατί; Διότι έτσι γουστάρουν! Η λογική δεν έχει καμία σημασία. Το πλάνο έχει. Και θα το ακολουθούσαν ακόμα κι αν υπήρχαν 200.000 μεθ.

    • Κατοχικά Νέα 02/10/2021 @ 8:25 ΜΜ

      Απο την μερια της συγκομιδης εχεις απολυτο δικιο , εγω πρεπει ομως να επικοινωνησω με ολους τους ανθρωπους ειτε αυτους που βλεπουν αυτα που δεν παραδεχεται το 90% ειτε το 90% ..

  2. Ολοσωστος.

  3. ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ 02/10/2021 @ 8:33 ΜΜ

    ΚΑΙ 10,000,000 Μ.Ε.Θ. ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ!!ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.

  4. "ΜΥ ΝΑΜΕ ΙS METHOS" 02/10/2021 @ 10:48 ΜΜ

    ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.
    ΕΡΙΞΑΝ 25,000,000,000 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΕΤΑΙΡΙΕΣ,ΚΛΠ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ 2-3ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 2000-3000 ΚΛΙΝΕΣ ΚΟΒΙΝΤ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΩ, ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ, ΣΥΝΟΛΟ 5ΔΙΣ, ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΤΟ ΑΕΠ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ 25% ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΩΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΤΡΑΜΠ, ΠΑΠΑΔΕΣ, ΒΟΛΕΥΤΕΣ, ΚΛΠ ΚΟΠΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΗ ΧΕΣΩ.

  5. "ΜΥ ΝΑΜΕ ΙS METHOS" 02/10/2021 @ 10:51 ΜΜ

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΥΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

  6. Η ελεγχόμενη αντιπολίτευση λέει ακριβώς αυτό που λες εσύ. Περισσότεροι γιατροί, νοσοκόμοι, ΜΕΘ.
    Παράξενο να μην πιστεύεις στην πανδημία και να ζητάς περισσότερες ΜΕΘ.
    Εχεις πέσει στην παγίδα της ιατρικοποιήσεως των πάντων. Οι “ανάγκες” που τεχνητά σκαρώνει η “ιατρική” δεν έχουν τέλος.
    ΜΌΝΗ ΛΎΣΗ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ.

    • Κατοχικά Νέα 02/10/2021 @ 11:24 ΜΜ

      οι περισσοτερς μεθ χρειαζονται γιατι δεν ειναι μονο ενα ειδος οι μαυροι κυκνοι ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…δεν εχεις κανα συμβολαιο με την φυση η με τον πολεμο η με εναν πραγματικα θαατηφορο ιο οτι δεν θα σε επισκεφθει αυριο!!!!!!

  7. Προσπάθησε να καταλάβης οτι οι ΜΕΘ μέσω των αναπνευστήρων σκοτώνουν τους ασθενείς. Το βεβαιώνουν Ιταλοί πραγματικοί ιατροί. Να βλέπης την φύση ως φίλη και να έχης αρμονική σχέση με αυτή. Ο άνθρωπος που δεν κακοποιεί το σώμα του (πχ εκτιθέμενος στο 5G, 4G,3G.) έχει αστείρευτες αυτοθεραπευτικές εφεδρείες. Απο όσους ασθενείς είχαν αναπνευστικές λοιμώξεις (ξέχνα τον κοροϊδοϊό) και έπαιρναν βιταμίνη D3, κανείς δεν χρειάσθηκε ΜΕΘ.

    Από τον πόλεμο δεν θα σε σώσουν οι ΜΕΘ αλλά η σύνεση και η ανδρεία.

  8. χρήστος Τσιάκας 02/11/2021 @ 4:29 ΜΜ

    Έχεις δίκιο όμως στην Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ 20.000 ΜΕΘ από κανέναν πολιτικάντη

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*