Διαφημίσεις

Τα ελαστικά που χρησιμοποιεί για τα οχήματά της η Εθνική Φρουρά είναι τουρκικής κατασκευής, υποστηρίζει δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Χαμπερντάρ», το οποίο επικαλείται δηλώσεις του διευθυντή της αντιπροσωπείας της τουρκικής εταιρείας «Petlas» στην Ελλάδα, Μουσταφά Χασάνογλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εν λόγω τουρκική εταιρεία… κατασκευάζει τα λάστιχα τα οποία πωλούνται στην Εθνική Φρουρά της Κυπριακής Δημοκρατίας από ελληνική αντιπροσωπεία. Οι δηλώσεις του Μουσταφά Χασάνογλου έγιναν μετά τις εργασίες του Δεύτερου Εργασιακού Φόρουμ Ελλάδας και Τουρκίας, που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή, στη Θράκη.

Ο διευθυντής της αντιπροσωπείας της τουρκικής «Petlas», ο οποίος ήθελε, κατά την εφημερίδα, να δείξει ότι το εμπόριο δεν έχει σύνορα, ενημέρωσε για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της τουρκικής εταιρείας τον Υπουργό Βιομηχανίας και Εμπορίου της Τουρκίας, Νιχάτ Εργκιούν. Του ανέφερε, ακόμα, ότι από το 2005 προμηθεύει την Εθνική Φρουρά με ελαστικά, στα οποία, όπως υποστήριξε, αναγράφεται η επιγραφή «MadeinTurkey» και χωρίς να γίνει οποιαδήποτε αλλοίωση στις σημάνσεις.

Ο Μουσταφά Χασάνογλου μίλησε και στην εφημερίδα, δηλώνοντας ότι «εδώ και 16 χρόνια είμαι αντιπρόσωπος και από το 2005 πουλώ ελαστικά και στη Νότια Κύπρο», όπως αποκάλεσε την Κυπριακή Δημοκρατία. Πρόσθεσε ότι ετησίως αποστέλλονται στην Εθνική Φρουρά, τρία με τέσσερα εμπορευματοκιβώτια των είκοσι τόνων γεμάτα με ελαστικά της τουρκικής εταιρείας και μέσω της αντιπροσωπείας της στην Ελλάδα.

Αποκαλύπτει, ακόμα, ότι η συμφωνία κλείστηκε μέσω Κύπριου συνεργάτη του, με τον οποίο γνωρίστηκαν σε έκθεση στη Θεσσαλονίκη. «Στην αρχή δυσκολεύτηκε να τα πουλήσει λόγω της χώρας παραγωγής που έγραφε πάνω στα ελαστικά. Αν και εξηγούσε ότι τα έφερνε από την Ελλάδα, είχε δυσκολίες. Τώρα όμως μπήκε στην αγορά. Είναι μικρή αγορά, όμως έχει συμβολική αξία η πώληση μας εκεί. Σχετικά με το μέγεθος της αγοράς κάνουμε καλές πωλήσεις.»

Όπως επισημαίνουν ελληνικά μέσα ενημέρωσης που προβάλλουν την είδηση, τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι η τουρκική βιομηχανία ελαστικών «Petlas» ιδρύθηκε από το τουρκικό κράτος το 1974 , λίγους μήνες μετά την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο. Το εμπάργκο των Ηνωμένων Πολιτειών στην Τουρκία είχε προκαλέσει δυσκολίες στον τουρκικό στρατό, που αντιμετώπιζε σημαντικές ελλείψεις ελαστικών. Η εταιρεία αργότερα ιδιωτικοποιήθηκε.

Πηγή:Ikypros
Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek