11:15 - 29/01/2021

ΣΤΟ “ΚΟΚΚΙΝΟ” Η ΑΤΤΙΚΗ Ή ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ; ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!

Διαφημίσεις

ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ 313 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ 0,00833% Ή 63 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ!

Πρέπει να θεωρούν τον Ελληνικό λαό μεγάλο βλάκα για να προκαλούν τόσο βάναυσα την νοημοσύνη μας!

Από μέρες οι αγορασμένοι με πολλά εκατομμύρια ευρώ δημοσιογράφοι γυροφέρνουν την Αττική που “βράζει”από κρούσματα κορωναϊού!

Δεν ντρέπονται καθόλου ούτε αυτοί ούτε οι εκφραστές της «νέας πολιτικής λοιμωξιολογίας», που μόνο με ιατρική και βιολογία δεν έχει σχέση, να αναμασάνε τά ίδια και τα ίδια περί «κρίσιμων εβδομάδων» και «αύξησης των κρουσμάτων» προκειμένου να μας κλείσουν ερμητικά ποιός ξέρει γιατί…

Ίσως να φοβήθηκαν τα πανεκπαιδευτικά συλλαλλητήρια, ίσως να θέλουν να ανάψουν το 5G, να φτιάξουν κανένα καινούργιο στρατόπεδο λαθρεποίκων, ίσως όλα αυτά και άλλα που δεν γνωρίζουμε.

Πάντως για το καλό μας δεν είναι αφού ο εγκλεισμός που σχεδιάζουν δεν βασίζεται σε σοβαρά δεδομένα αφού στην Αττική τα κρούσματα ήταν χθες 313 και με δεδομένο τον πληθυσμό της Αττικής (3,742 εκατομμύρια ) τα κρούσματα (πολλά απ τα οποία είναι ψευδοθετικά) αποτελούν το 0,00833% του πλήθυσμού ή αλλιώς έχουμε 63 κρούσματα ανά εκατομμύριο κατοίκων!!!

Πάρτε πίσω την ιδέα για αυστηροποίηση γιατί ο κόσμος είναι στα όριά του…

Μυαλό δεν βάλατε βλέποντας τις εξεγέρσεις; Τόσο στην Ευρώπη (Ολλανδία) όσο και στην Μέση Ανατολή (Λίβανο) ίσως γιατί πιστεύετε ότι ο Έλληνας είναι γεννημένος ραγιάς!!!

Άμα όμως ο Έλληνας ξυπνήσει αλλοίμονο σ΄αυτούς που πιστεύουν ότι θα προκλαβουν να διαφύγουν…

oimos-athina



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 01/29/2021 @ 11:20 ΠΜ

    Και κάπως έτσι με τα λοκ νταουν έχουν γεμίσει οι γειτονιές της Αθήνας με λαθρομετανάστες

  2. το ” 0,00833%” απο που προεκυψε?

  3. Sorry για το διπλο comment αλλα το “Άμα όμως ο Έλληνας ξυπνήσει αλλοίμονο σ΄αυτούς που πιστεύουν ότι θα προκλαβουν να διαφύγουν…” ειναι πλεον ανεκδοτο!!

  4. εδω δε κολλάει ο κορονοιος ??? Διαμαρτυρία σήμερα στην Αθήνα – 28 Ιανουαρίου 2021 https://www.facebook.com/LathroCY/photos/gm.1688216684671341/218268343333316/

  5. Julio Talaverano 01/29/2021 @ 9:43 ΜΜ

    Νομίζω οτι στην Ελλάδα είναι πιο εύκολο να αντισταθεί κανείς γιατί στην Ελλάδα οι αρχές είναι πιό ανοργάνωτες. Δηλαδή δεν κυνηγούν τόσο τον κόσμο όσο στην Γερμανία π.χ. Δηλαδή αν βγούν στην Ελλάδα μερικές χιλιάδες κόσμος στους δρόμους χωρίς μάσκες να κάνουν διαδηλώσεις και τους πιάσουν όλους, θα κλατάρει το ελληνικό σύστημα.
    Λένε ότι οι Γερμανοί είναι πολύ υπήκοοι στις αρχές. Αλλά και οι Έλληνες; Έτσι μου φαίνεται. Κάθονται και αυτοί που υποφέρουν ούτως ή άλλως χωρίς καμμία αντίσταση! Αίσχος!

  6. Σταύρος 01/30/2021 @ 7:56 ΠΜ

    Δεν ξέρω αν οι πολιτικάντηδες θεωρούν τον ελληνικό λαό βλάκες, αλλά σίγουρα ο ελληνικός λαός κάθε μέρα που περνάει του το αποδεικνύει περίτρανα ότι είμαστε βλάκες,1ον που τους ψηφίζουμε και τους δίνουμε εξουσία και 2ον αφού τους αφήνουμε να κάθονται στις καρέκλες τους και δεν τους έχουμε πάρει με τις πέτρες ακόμα,ε τότε είμαστε βλάκες και το γνωρίζουν πολύ καλά..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*