18:54 - 27/01/2021

Αναρωτιεμαι γιατι δεν δωσαμε ποτε θερμα συγχαρητηρια στην Υπουργαρα που…

Διαφημίσεις

..Το 2017 παραγγειλε τοσες εκαντονταδες χιλιαδες προιοντα κρίσιμα για την αντιμετώπιση του COVID-19!!

Αλλα ας το πιασω απο την αρχη το αφηγημα να μην παρεξηγηθω , στις αρχες της πανδημιας καποιοι ανακαλυψαν οτι σε κυβερνητικη σελιδα που σημειωνει της εισαγωγες προιoντων η Ελλαδα ειχε προμηθευθει τεστ για τον Κοβιντ-19 …το 2017!!!

Αυτο οπως ηταν λογικο εκανε τον κοσμο να σκεφθεται οτι η πανδημια ηταν φυτεμενη και γνωστη ….πραγμα που δεν ειναι καθολου καλο αυτο να το σκεφθεται ο κοσμος !!

Αμεσως σελιδες που ασχολουνται με τον να βγαζουν της ειδησεις ψευτικες ..οι αστυνομοι της σκεψης του Ιντερνετ εσπευσαν να διαψευσουν τους ισχυρισμους των “συνωμοσιολογων” και να πουν οτι δεν ισχυει αυτο που λενε ..και απλα εγινε τοτε μια αλλαγη ετικετας στην αρχειοθετηση και ολα οσα μπορουσαν να αντιμετωπισουν τον ιο ονομασθηκαν σαν … κρισιμα για την αντιμετωπιση του ιου κοβιντ-19 ..!Και ετσι δικαιολογηθηκε το θεμα … και καλυφθηκε το 2017 …!

Απο την αλλη δεν μπορω να μην σκεφθω οτι πρεπει να ειναι η πρωτη φορα στην ιστορια της Ελλαδας που η χωρα κανει μια εισαγωγη ..που απο κολοφαρδια αν θες μας βγηκε να ειναι σωτηρια στο μελλον !

Καταφερε δηλαδη ενας υπουργος η ενας υφυπουργος δεν ξερω πως …να κανει μαζικες αγορες εκατονταδων χιλιαδων προιοντων το 2017 ..που ετυχε επιτελους μια φορα να μας φανουν χρησιμα στο μελλον ..ως κρισιμα για αντιμετωπιση θανατηφορου πανδημιας ..! Επιτελους και μια φορα τυχεροι σταθηκαμε …!

Ειναι μεγαλη επιτυχια εστω και απο τυχη μιας και σε ολο το παρελθον δεν εχουμε καταφερει να υπολογισουμε σωστα ουτε τα χαρτια υγειας που χρειαζεται το συστημα υγειας μας …ουτε της βελονες ουτε της συριγγες…! Για μια φορα μπραβο λοιπον στο υπουργο – η οποιον αλλον εκανε την κινηση ..να μαθουμε ποιος ειναι επιτελους να του δωσουμε θερμα συγχαρητηρια ..!

Να σε βρω υπουργε μου να μου δωσεις μια τριαδουλα στανταρακι γιατι εχω κατι ζορια αυτο το μηνα …και εγω δαγκωτο μια ζωη για παρτι σου ..!\

Stranger…

 

 

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. ονειρευτης 01/27/2021 @ 8:46 ΜΜ

    ..ποιος ειναι ο “προμηθεας” οεοο???

  2. Αυτο το αρθρο που τα εχει ολα μαζεμενα πρεπει να το δουν ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !Δειξτε το σε συγγενεις σας που ισως ειχαν αμφιβολιες.Δειξτε το σε οσους ξερετε.Για να μην σας λενε μετα δεν ηξερα..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*