10:18 - 27/01/2021

Αναξιόπιστη η Pfizer. Eνώ οι κλινικές μελέτες της έδιναν 50% προστασία από covid19 για άνω των 60 ετών μεταξύ των 2 δόσεων αυτή είναι μόλις 33% σύμφωνα με…..

Διαφημίσεις

Αναξιόπιστη η Pfizer. Eνώ οι κλινικές μελέτες της έδιναν 50% για άνω των 60 ετών προστασία από covid19 μεταξύ των 2 δόσεων αυτή είναι μόλις 33% σύμφωνα με τα στοιχεία του Ισραήλ και τον Καθηγητή Ανοσολογίας Alain Fischer υπεύθυνο για στρατηγική εμβολιασμού στη Γαλλία…

”Υπάρχουν κάποια προειδοποιητικά σημάδια” ανέφερε ο Γάλλος καθηγητής Alain Fischer ο πλέον αρμόδιος της κυβέρνησης για εμβολιασμό ο monsieur Eμβόλιο όπως αποκαλείται.

Είναι Καθηγητής καθηγητής παιδιατρικής ανοσολογίας και Πρόεδρος του Συμβουλίο Προσανατολισμού της στρατηγικής εμβολιασμού που συμβουλεύει την κυβέρνηση του Jean Castex. «Τα δεδομένα που μόλις δημοσιεύθηκαν στο Ισραήλ, που είναι άκρως δραστήριο στον εμβολιασμό, δείχνουν ότι σε άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών, η προστασία από την ασθένεια κατά την περίοδο μεταξύ της χορήγησης μεταξύ των δύο δόσεων είναι μόνο 33%. Είναι μια απογοήτευση.

Στις κλινικές δοκιμές, ήταν περίπου 50% ». Επίσης ο καθηγητής Alain Fischer ανέφερε συγκεκριμένα ότι αναβάλλοντας τη δεύτερη δόση του εμβολίου από τρεις έως έξι εβδομάδες, «η προστασία θα μπορούσε να είναι λιγότερο αποτελεσματική σε ηλικιωμένα άτομα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Υπ. Υγείας τη Γαλλίας ο Olivier Véran ανακοίνωσε την Τρίτη ότι οι δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer θα γίνονται σε διάστημα τριών έως τεσσάρων εβδομάδων, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί από τον παρασκευαστή.

”Ζητώ λοιπόν από όλους τους φορείς που οργανώνουν αυτόν τον εμβολιασμό να τηρήσουν αυτές τις συστάσεις: δεν αγγίζουμε τον χρόνο χορήγησης δόσεων του εμβολίου Pfizer » είπε σε συνέντευξη τύπου. Η Ύπατη Αρχή για την Υγεία (HAS) ζήτησε πριν από λίγες ημέρες να επεκταθεί το ενδιάμεσο στάδιο μεταξύ των 2 δόσεων σε έξι εβδομάδες αντί για 3 για τα λεγόμενα εμβόλια mRNA, αυτά των Pfizer και Moderna. Συστάσεις που τελικά δεν ακολουθήθηκαν.

«Αντιμετωπίζουμε ένα μέρος του άγνωστου και της αβεβαιότητας, δικαιολογεί τον Υπουργό Υγείας. Επομένως, επιλέγω την ασφάλεια των επικυρωμένων δεδομένων, τα οποία μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως. Παρατηρώ την απουσία επιστημονικής συναίνεσης ».« Είμαστε αντιμέτωποι σε ένα μέρος άγνωστο κι αβέβαιο δικαιολογείται ο Υπ. Υγείας.

Κάνω επομένως την επιλογή της ασφάλειας των επικυρωμένων δεδομένων.

Σημειώνω την απουσία επιστημονικής συναίνεσης».

leparisien 26/1/21

dimpenews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ιωλκαίος 01/27/2021 @ 1:43 ΜΜ

    Ά, είναι που ήταν πάνω από 95% αποτελεσματικό!

  2. xiragogisitounou 01/27/2021 @ 7:00 ΜΜ

    αχ αυτο το 33%

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*