19:13 - 23/01/2021

Πλένουν τα χέρια τους με το εμβόλιο και θανάτους 23 ηλικιωμένων στην Νορβηγία;

Διαφημίσεις

Πλένουν τα χέρια τους με το εμβόλιο και θανάτους 23 ηλικιωμένων στην Νορβηγία;

Μια πολύ πονηρή είδηση για τους εμβολιασμούς των ηλικιωμένων έδωσαν τοι Νορβηγικές αρχές εχθές και γι αυτό πρέπει να είμαστε παρών στο περιεχόμενο την πλύσης μυαλού. Εδώ πιο κάτω διαβαζετε τι μας λένε:

Η Νορβηγία προειδοποιεί: “Οι πολύ άρρωστοι ηλικιωμένοι άνω των 80 ετών δεν πρέπει να λαμβάνουν εμβόλιο κορώνας”

“Η νορβηγική υπηρεσία υγείας έστειλε μια εντυπωσιακή προειδοποίηση στον κόσμο: όποιος είναι ηλικιωμένος και σοβαρά άρρωστος δεν πρέπει να εμβολιαστεί κατά του ιού της κορώνας. Σε αυτήν την περίπτωση, ο κίνδυνος θα ήταν πολύ μεγάλος. 23 πολύ ηλικιωμένοι πέθαναν λίγο μετά τη λήψη της πρώτης δόσης τους με εμβόλιο κορώνας. 13 από αυτούς έχουν υποβληθεί σε αυτοψία. Αυτό θα έδειχνε ότι οι άνω των 80 είχαν πολύπλοκες αντιδράσεις σε σχετικά ήπιες παρενέργειες του εμβολιασμού κατά της κορώνας. «Εάν κάποιος έχει πολύ περιορισμένη διάρκεια ζωής, στην πραγματικότητα δεν έχει νόημα να εμβολιαστεί», λέει το Νορβηγικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας. “Δεν μας ανησυχεί αυτό”, δήλωσε ο Δρ Steinar Madsen. «Υπάρχει πολύ μικρός κίνδυνος, εκτός ίσως για τους πιο αδύναμους ασθενείς. Στην περίπτωσή τους, οι γιατροί θα πρέπει να αποφασίσουν εάν είναι κατάλληλο να λάβουν το εμβόλιο.”

Τι μας λένε λοιπόν οι Νορβηγοί:
1. το εμβόλιο είναι επικίνδυνο για του άρρωστους ηλικιωμένους άνω των 80 ετών
2. αν είναι ετοιμοθάνατοι ή έχουν πολλές υποκείμενες ασθένειες έτσι κι αλλιώς θα πεθάνουν, για αυτό μην τους εμβολιάζετε

Δηλαδή οι άμεσα μελλοντικά νεκροί δεν το χρειάζονται;

Δεν το γνώριζαν αυτό τόσο καιρό ή μας δουλεύουν κανονικά οι γιατροί θανάτου και των έξτρα μπόνους;
Με την δήλωση που κάνουν πλένουν τα χέρια τους οι ειδικοί γιατροί και σας αφήνουν με τις τύψεις το υπόλοιπο της ζωής σας ότι δολοφονήσατε τον πατέρα σας, εσείς οι ίδιοι φταίτε γιατί γνωρίζατε. Εφόσον οι ειδικοί σας ειδοποίησαν ότι ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων είναι τόσο επικίνδυνος!!!

Η Pfizer και η Moderna δεν θα κατηγορηθούν ποτέ με βάσει αυτήν την κατηγορία. Οι γιατροί θα τα αρπάζουν για τους εμβολιασμούς που κάνουν και οι διευθυντές νοσοκομείων θα βλέπουν τους λογαριασμούς τους στις Άλπεις να καλπάζουν τις οροσειρές. Την ίδια στιγμή όλα θα έχουν περάσει στα ηλεκτρονικά αρχεία των Παγκόσμιων Στάζι ή Νεονάζι.

Πουτάνα Δημοκρατία, κάτι επιστήμονες και γιατροσόφια που κατασκεύαζεις…

KORΑKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*